FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Praktické info festivalu Na plný pecky

Praktické info festivalu Na plný pecky
18. 05. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Festival Na plný pecky proběhne na letišti v Dlouhé Lhotě sice až za měsíc, ale už nyní tu pro vás máme praktické informace, ze kterých se dozvíte předběžný časový program, vše o bezpečnosti a zákazech, parkování, hygieně, občerstvení a dalších nezbytnostech.
Bezbariérový přístup
Celý areál festivalu je bezbariérový.

Bezpečnostní služba
Bezpečnostní služba slouží k ochraně návštěvníků a ke střežení areálu festivalu. Pracovníci bezpečnostní služby budou jednotně oblečeni. Při jakémkoli problému s ochrankou upozorněte hlavního pořadatele. Pro příjemný a bezproblémový chod festivalu je nutné dodržovat pokyny pořadatelů a bezpečnostní služby v rámci jejich kompetencí. O bezpečnost mimo areál se stará Městská a Státní policie. Kompetence a povinnosti bezpečnostní služby: kontrola vstupenek a identifikačních náramků při vstupu do areálu festivalu a při pohybu uvnitř areálu po celou dobu konání festivalu vč. namátkových kontrol; osobní prohlídka při vstupu do areálu (zákaz vnášení nebezpečných a nepovolených předmětů, vlastních alko i nealko nápojů); vyvedení osoby z areálu festivalu (osoba bez platné vstupenky či poškozeného identifikačního náramku, agresivní osoby, ohrožující bezpečnost, neautorizovaní prodejci a prodejci porušující smlouvu o prodeji, dealeři jakýchkoliv drog,...); usměrňování pohybu návštěvníků v případě evakuace, zamezení návštěvníkům vstupu do prostor nevyhrazených veřejnosti, pomoc handicapovaným návštěvníkům, informace o zdravotnické službě, ochrana návštěvníků, účinkujících a festivalového zařízení.

Doprovodný program

Kromě vystoupení jednotlivých kapel se můžete těšit na horolezeckou stěnu, bungee jumping a divokého býka. Dále se budou v areálu nacházet bary od Semtexu a Havany, kde budou pro vás připraveny koktejly mnoha druhů a to za velmi zajímavé ceny (např. Cuba libre za 50,-, atd.).

Hygiena
Na festivalu bude k dispozici dostatečný počet mobilních WC, které budou rovnoměrně rozloženy po celém areálu festivalu. Budeme se snažit o včasné doplňování toaletního papíru, přesto doporučujeme pro každý případ mít vlastní zásobu. Ve festivalovém areálu bude dostatečný počet odpadkových košů a kontejnerů. Prosíme návštěvníky, aby ve vlastním zájmu dbali o čistotu.

Identifikační náramky
Každý návštěvník festivalu obdrží po předložení vstupenky identifikační náramek na zápěstí, který ho opravňuje ke vstupu do areálu s možností kdykoli jej opustit a zase se vrátit. Identifikační náramek je nepřenosný, při poškození či bez přiložené vstupenky je neplatný. Každý návštěvník je povinen se při vstupu do festivalového areálu i při namátkových kontrolách v rámci areálu prokázat bezpečnostní službě. V případě neplatného náramku či nemožnosti se prokázat, nebude návštěvníkovi umožněn vstup, popřípadě bude vyveden bezpečnostní službou z areálu.

Občerstvení
Na festivalu bude zajištěn dostatečný počet barů, pivních stanů a stánků s jídlem a alko/nealko nápojů. Rozmístěny budou po celé ploše areálu.

Parkoviště
Festivalové parkoviště bude umístěno v areálu festivalu. Parkující obdrží parkovací známku, která ho opravňuje k opuštění parkoviště a návratu bez nutnosti dalšího placení. Až na samotné parkoviště se vjíždí po zpevněné asfaltové komunikaci. Parkovné činí 30,- Kč / vozidlo na celý festival. Výběr parkovného bude uskutečněn před vjezdem do areálu. Doporučujeme nenechávat ve vozidle žádné věci. Parkoviště bude v provozu od 10h do druhého dne.

První pomoc
Na festivalu bude non-stop k dispozici první pomoc se zdravotním personálem. Informace o umístění první pomoci Vám podají označení členové pořadatelské služby. V případě úrazu mimo dosah festivalové zdravotnické služby (např. ve městě, na řece...) volejte 155 či 112.

Stanové městečko
Stanové městečko je umístěno přímo v areálu na vyznačeném místě. Stanování ve stanovém městečku ve vlastních stanech je vyhrazeno pouze pro návštěvníky festivalu. Ve stanovém městečku je zakázáno zakládat oheň, používat vařiče s otevřeným ohněm, manipulovat s výbušninami včetně petard. Veškerý odpad prosím odhazujte do rozmístěných kontejnerů. Do stanového městečka je možné vnášet vlastní jídlo a pití. Do stanového městečka není možno zajíždět s automobilem a pořadatel neručí za bezpečnost věcí ve stanovém městečku. Z tohoto důvodu doporučujeme nenechávat ve stanech cenné věci v době vaší nepřítomnosti. Přivezte si s sebou zámeček na zamknutí stanu. Rezervace místa pro stan není možná. Stanové městečko bude návštěvníkům festivalu k dispozici od 10h do druhého dne do 10h.

Zákazy
Z bezpečnostních důvodů není dovoleno do areálu festivalu vnášet jakékoliv skleněné nádoby včetně lahví, plechovky, hořlaviny, zbraně jakéhokoliv druhu, drogy a omamné látky, hořlaviny, předměty ohrožující bezpečnost, pyrotechnické předměty, otevřený oheň, laserová ukazovátka, deštníky a magnetofony. Rovněž není dovoleno vnášet do areálu festivalu vlastní jídlo a nápoje. V areálu je dostatek stánků s občerstvením. V areálu festivalu je zakázáno rozdělávat oheň. Do areálu platí zákaz vjezdu jakýchkoli vozidel vč. motocyklů a jízdních kol bez povolení.

Zdraví
Chraňte si své zdraví. Buďte k sobě navzájem ohleduplní, spolupracujte se zdravotníky, pořadateli i bezpečnostní službou. Nehazardujte s látkami, které jsou zdraví škodlivé, které jsou zakázané a jejichž složení neznáte. Chraňte se před slunečním zářením a chraňte se před nadměrným hlukem.V případě úrazu i v případě podezření na zdravotní problémy (i kohokoliv neznámého) kontaktujte zdravotíky. Přejeme Vám příjemný pobyt a návrat ve zdraví.
NA PLNÝ PECKY

NA PLNÝ PECKY

Sobota 14. 6. 2008
Předprodej 199 Kč, na místě 299 Kč
Vystupují:
Support Lesbiens, Wohnout, Skyline, Polemic, Medvěd 009, Le Pneumatiq, Keks, Brutus, Machina
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |