FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Urban Art Forms již za 10 dní

Urban Art Forms již za 10 dní
19. 05. 2008   |   Autor: Muzzy   |   Komentáře (4)
Už jen necelé dva týdny nás dělí od jednoho z hlavních festivalů elektronické hudby letošní sezóny. Již čtvrtý ročník prodlouženého víkendu si pro nás na 29. až 31.5 2008 připravil rakouský festival Urban Art Forms mnoho lákadel. Více se dočtete v článku.
Jedná se především o svátek zlomených beatů, ale i jiné hudební styly zde hraji svůj důležitý part. Ve čtvrtek 29.5. se však brány festivalového městečka otevřou pouze pro druhou stage, která patří drum’n’bassu. Tento večer se představí taková jména jako: Aphrodite + Mc Junior Red, Body & Soul, Disaszt a další dj’s převážně z rakouských řad.
V pátek 30.5. Drum‘n’bassovou stage už doplní Main Stage a Psytrance stage. A to už se můžeme těšit na vystoupení Grove Armada, Pendulum live, Dj Hell, Tiefschwarz,..na stagei hlavní a na Soundweapon, Shy FX, Ed Rush & Optical, Teebee & Calyx, …



V sobotu se na hlavní stagei prostřídají Kosheen, Gus Gus, Oxia, Timo Maas, … na stagei druhé se za mix pultem budou střídat Bassline, Subfocus, Roni Size, Dillinja, Mampi Swift, Spor, Panacea …

Kompletní line-upy všech stageí:

Mainstage
2raumwohnung, anthony rother live, chris liebing, david carretta, digitalism live, dj hell, elektrochemie, eric sneo, felix kröcher, gabriel ananda, groove armada dj set (tom findlay), gus gus live, kollektiv turmstrasse, kosheen (dj set), pat mahoney (lcd soundsystem) dj set, luetzenkirchen, moonbootica, murphy, oxia, pendulum live, piemont, tiefschwarz, timo maas.

Drum’n’bass stage
alix perez, aphrodite, body & soul, bounty chiller & skarlatan, break, bungle, calyx, camo, commix, concept, dillinja, disaszt, ed rush & optical, ego, fierce, fresh pres. soundweapon, hazard, hulk, ill.skillz, intoxicated, klute, krooked, mampi swift, marcus intalex, mat, mc bench, mc davox, mc daxta, mc gq, mc junior red, mc shnek, mc sinista, ndl, panacea, raiden live, roni size, shroombab, shy fx, silain, simon “bassline” smith, snitchbros., splinta,spor, stork crew, subfocus, teebee, wicked squad, zest, zubcore.

Psytrance stage
absolum (live set), amito, astral projection (live set), astralex, astrix (live set), azax syndrom (live set), boogieman (live set), combinations (live set), cpu (live set), dica, electric universe (live set), entropy (live set), esp (live set), future prophecy (live set), gi_o, kajola (live set), lagun (live set), marcato, maxximus, menog, origin, p_mac, rotama, shift (live set), skazi, skywalker, space tribe (live set).

Afterparty stage:
alex bau, catekk & el gonzo, crazy sonic, die plattenspieler tm, domenic d’agnelli, fauna & ken hayakawa, guy gerber, padre el ferenco, sebastien leger.



Za zmínku ještě určitě stojí že tenhle festival se nezaměřuje pouze a jen na hudbu ale dává si také záležet na vizuální stránce tzn. že při každém vystoupení nového hudebního interpreta se představí se svými vizuálními kousky i nový VJ, což určitě taky stojí za to a nedochází tak k nudné stereotypní a opakované produkci.

Na tohle všechno a na perfektní zázemí umožňující pohodlně trávit čas v přilehlých prostorách areálu, který je dostatečně velký na parkování a stanování, žádné Toi Toi budky, ale plnohodnotné toalety s tekoucí vodou a obsluhou zaručující bezproblémový chod, sprchy, občerstvení, vinárna, výčepy, bary, obchůdek s potravinami, nezbytné suvenýry, nonstop záchranná službu, se můžete těšit za necelé dva týdny na Rakouském Urban Art Forms.



Vstup:
A co za to od Nás budou chtít? Lístek na celý festival seženete za 79,- Euro, což jsou přibližně 2000,-. Pro ty, kteří by chtěli navštívit jen vybrané dny, jsou k dispozici jednodenní vstupenky za 44, - Euro

www.uaf-festival.at
URBAN ART FORMS (A)

URBAN ART FORMS (A)

Čtvrtek 29. 5. 2008 až Neděle 1. 6. 2008
79,-/ 44,- Euro
Vystupují:
2raumwohnung, Absolum, Alex Bau, Alix Perez, Amito, Anthony Rother, Aphrodite, Astralex, Astral Projection, Astrix, Azax Syndrom, Bassline, Body & Soul, Boogieman, Bounty Chiller & Skarlatan, Break, Bungle, Calyx, Camo, Catekk & El Gonzo, Chris Liebing, Combinations, Commix, CONCEPT, CPU, Crazy Sonic, David Carretta, Dica, Die Plattenspieler Tm, Digitalism, Dillinja, Disaszt, DJ Pat Mahoney, DJ Hell, Domenic D'Agnelli, Ed Rush & Optical, Ego, Electric Universe, Elektrochemie, Entrophy, Eric Sneo, Esp, Fauna & Ken Hayakawa, Felix Kröcher, Fierce, Fresh, Future Prophecy, Gabriel Ananda, Gi O, Groove Armada Djs, Gus Gus, Guy Gerber, Hazard, Hulk, Ill Skillz, Intoxicated, Kajolat, Kazi, Klute, Kollektiv Turmstrasse, Kosheen DJs, Krooked, Lagun, Lützenkirchen, Mampi Swift, Marcato, Marcus Intalex, Mat, Maxximus, MC Bench, Mc Davox, MC Daxta, MC GQ, MC Junior Red, MC Shnek, MC Sinista, Menog, Moonbootica, Murphy, NDL, Origin, Oxia, Padre El Ferenco, Panacea, Pendulum, Piemont, P MAC, Raiden, Roni Size, Rotama, Sèbastien Lèger, Shift, Shroombab, Shy FX, Silain, Simon, Skywalker, Smith, Snitchbros., Space Tribe, Splinta, Spor, Stork Crew, SubFocus, Teebee, Tiefschwarz, Timo Maas, Wicked Squad, Zest, Zubcore
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
kaixtc | 27. 05. 2008 | 03:05:20
A nejraději hned v ten čtvrtek,když už,tak už;),jen tak light na Aphroditea;)
kaixtc | 27. 05. 2008 | 03:03:51
Trip;)

Jedu s kámošem z Kroměříže,rádi se k někomu připojíme,klidně i do té káry a přispějem na béňo,dej vědět,nejlíp na 775948721 nebo na mail..
Muzzy | 21. 05. 2008 | 10:18:17
hej ja fat porad nevim...vim ze tam clovejk utrati hafo penez
a rozhodne bych nejel uz ve ctvrtek ale nechal si energii az na ty dve dalsi noci
Rishule | 20. 05. 2008 | 09:50:33
Zájezd?

Tak kdopak plánuje tento svátek?? Brno Beru káru :)

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |