FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Víkendový Soundfeer Music Festival

Víkendový Soundfeer Music Festival
25. 05. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Soundfeer je pokračováním Tekwaycampu, první ročník této akce proběhl již v roce 2005. Od té doby se ale vyvíjel až k loňskému ročníku kdy se povedlo skloubit jak techno, tak oblíbený breakbeat a další styly. Na tento ročník také navazuje festival Soundfeer, který nabídne mnoho zajímavých interpretů jak z domácí tak ze zahraniční scény.
otal Foglar Atmosphere aneb ještě než začne hlavní sezona, proběhne z breakového hlediska jedna z nejnašlapanějších akcí tohoto roku. Prostor kempu Avia Varvažov už je minulými roky prověřený a nabízí vskutku pohodlné zázemí. Breaková stage bude schovaná v šapito, takže ani počasí by nemělo způsobit važnější komplikace. Jak to tedy vypadá, nic nestojí v cestě se letos pořádně zlomit a pořádně oslavit 5té výročí breakbeat.cz. More info pod nadpisem.

Soundfeer Music Festival

Jak už bylo řečeno, kemp Avia Varvažov nabízí jak klasické stanování tak možnost rezervace chatek přímo v areálu. Na místě jsou veřejné sprchy, WC i jídelna (minulý rok s vparvdě kocovinovými vychytávkami). Okénko kde nikdy nedojde pivo a ostatní drinky je samozřejmost :) Pro regenaraci je přehrada Orlík asi 10 km od kempu a jedno koupaliště ještě blíže.

Co se týče hlavních breakových jmen, tak se po roce a něco vrací Chris Carter, který je služebně jeden z nejstarších nuskool producentů. V současnosti se pohybuje už na hranici experiment rovných i break věcí. Pro festival Soundfeer ale doveze specialní breakbeat set.

Backdraft jsou u nás skoro jako doma a tentokrát se můžeme těšit na novinky z právě vyráběného debutového alba, které vychází na podzim. O bassy určitě nebude nouze. To v současnosti v česku částečně pobývající DJ I.D. má své debutové album Big Monster, které připravil s Baobingou, právě teď venku. Jeho sety jdou napříč hudeními žánry (ale break přece jen převažuje) a už si díky tomu stihl u nás udělat slušné jméno.

Ludmilla z Maďarska tu byla poměrně nedávno, ale hned se vyjádřila, že přijede ráda co nejdříve zpět. Jelikož její vystoupení v Castě a v Crossu rozbilo skoro všechny, nemohli jsme jí neoslovit, aby vyplašila pár jelenů na plzeňsku.

Navrátilec do CR DJ Czech už to provozuje dvacet let a svým freestyle funky setem bude dělat příjemný kontrast k tomu bassovému zvuku okolo. V Crossu se vytasil s break verzema Večerníčka a Šu Šu Šu, tak uvidíme, jaké kostlivce vytáhne tentokrát :) Celé dva dny bude break stage obsluhovat breakbeat.cz crew, Natural Born Shampoos a hosté obou bandiček.

Acid Techno Stage má na starosti Layka, FDM a MIMIK s hosty jak liveact tak djs. Vystoupí Majk z NSK sound systemu, Joss Crooks z fatal noise, Adam Vandal dct recordings, live potom: Eke Aze, Skouren a Bosozoku. Nezmaři z Liberce rozbalí svou Dyzlegtic Division stage, která bude stylově dost rozkročená, ale hlavní slovo bude mít electroclash. Chillout stage bude mít na starosti D.N.A. a staří dobří Quadrant djs a pouštět se bude housik a určitě nejen to.

Na festivalu se platí vstupné 200 Kč od pátku do neděle pokud přijedete v sobotu platí se 100 Kč. Chatky a ubytování samozřejmě nejsou v ceně, je možné si je ale předem zarezervovat.
SOUNDFEER MUSIC FESTIVAL

SOUNDFEER MUSIC FESTIVAL

Pátek 30. 5. 2008 až Neděle 1. 6. 2008
Permanentka 200 Kč, sobota 100 Kč
Vystupují:
Joss Crooks, Majk, Eke Aze, Skouren, Bosozoku, Layka sound system, FDM sound system, MIMIK sound system, Backdraft, Chris Carter, Ludmilla, ID, Czech, Kaplick, Saku, Revize, Natural born shampoos, Z-Aires, Wlkk & Tomyk, Dyzlegtic, Baloo, Code-X, Kev, Rich a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |