FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Hip Hop Kemp se rozrostl o další velká jména

Hip Hop Kemp se rozrostl o další velká jména
25. 05. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Už dlouho se nikdo neozýval, nová jména nepřibývala, na diskuzích se začalo panikařit, zda je prozatímní line-up (The Roots, Atmosphere, Pharoahe Monch…) všechno. Uvědomil jsem si, že lidé podceňují… teď můžu s jistotou oznámit: Kemp má další trumfy.
Nejde o ledajaké umělce; někteří v čechách nebyli nikdy, na jiné zůstaly živé vzpomínky. Máme tu i takové, jenž měli přijet, ale nedorazili. Předem vás upozorňuji, že tohle není poslední várka, a že českého a slovenského rapu se ještě dočkáte!

Jako první ční na seznamu větší počet jmen: Turntable Jazz Live – čekejte mastný DJing od nejpovolanějších – Němce Rafika, který za svůj krátký život dokázal všelicos: doma má kolem dvou desítek růných DJských ocenění a dnes jezdí po Evropě s nejlepšími rappery, kterým kryje záda. Na Kempu ho doprovodí DJ Adlib a Frank Nitty, polovina F’N’D, která nedávno nemohla dorazit do Lucerny, nicméně alespoň z půlky vám to Frank vynahradí na festivalu.

Guilty Simpson, záležitost pro všechny true fans, další příspěvek do festivalového seznamu kvalitních umělců. Kolem jeho nedávno vydaného albua „Ode To The Ghetto“ nesmíte projít kolem (určitě sežeňte). Guilty je Dillův parťák, kamarád, žák – můžete se tedy spolehnout, že na festivalu zazní i tracky s Dillovým rukopisem.

Kano se decentně provařil už před zveřejněním, nicméně teď ho můžeme slavnostně potvrdit. Jo, přijede Kano a buďte si jisti, že si s sebou vezme celý „London Town“. Zazní ponurejší pecky z prvního alba, i komerčnější fláky jako „This Is The Girl“. Koukněte na živáče, protože to Kano zabíjí!

Z Looptroop Rockers mám asi největší radost. To, co předvedli na své poslední desce je nepopsatelné slovy. Je fakt, že začali dělat líbivější a víc přizpůsobivou muziku, nicméně to nemění nic na faktu, že Promoe je stále sociálně naléhavý typ a že Supreme má furt kupu argumentů. Četl jsem, že jsou Looptroop Rockers již za zenitem, že je to hudba devadesátek, nebo podobné blbosti. Je jasné, že je oni "kritici" neslyšeli, a pokud ano, tak nerozuměli ani kusu z toho, co se snaží Looptroop na své desce fanouškům zprostředkovat.

Ex-člen Saian Supa Crew Leeroy Kesiah je snad dostatečnou náplastí pro všechny fans francouzského rapu. Z nebe budou padat žáby, až se Leeroy prožene celým svým discem, i společnými skladbami se Saian Supa Crew.

Přijedou i další sousedi z "Němec". Olli Banjo, který vydává od roku 2001 a je dost profláklej. Aktuální je dnes v Německu jeho třetí pokračování „sparingu“ s názvem „Sparring 3“, kde se objevuje i Kool Savas nebo Huss & Hodn, kteří na festivalu také vystoupí a předvedou pecky z jejich nového alba “Jetzt schämst Du dich!”.

Duo Pete Philly (rap) & Perqusite (všechno ostatní) je posledním tahákem druhé várky silných jmen festivalu Hip Hop Kemp 2008. Frajeři jsou z Holandska (ale rapují anglicky). Debut „Mindstate“ jim zařídil nemalou pozornost a dnes, s mottem „born for two things: seeing and MCing“, vyráží zničit Hradec Králové. Jejich hudba není založena na chytlavosti prvního poslechu, z jejich muziky posluchač ujídá postupně.

Možná jste nenašli svého umělce, prozatím! Line-up se stále rozrůstá, pořád se bookují nová jména, proto ještě není čas panikařit. Na Ameriku a Česko-Slovensko ještě určitě dojde.

Důležité jsou také informace o vstupenkách. Pokud vás prozatimní line-up chytl, utíkejte koupit nejlevnější lístky za 750,- Kč, jejichž cena potrvá do konce května. V červnu budou lupeny stát 850,- Kč, v červenci 950. Od prvního do dvacátého srpna (včetně) za lístek zaplatíte 1100,- Kč a na místě vás celá zábava vyjde na 1200,-Kč. Lístky pořídíte v distribuční síti Ticketpro, v e-shopu Skateshop.cz nebo v kamenných obchodech Bbarak, Queens a Rapublic,
HIP HOP KEMP

HIP HOP KEMP

Pátek 22. 8. 2008 až Neděle 24. 8. 2008
Předprodej za 750/850/950/1100 Kč, na místě 1200 Kč
Vystupují:
The Roots /USA/, Atmosphere + Brother Ali /USA/, Turntable Jazz Live, Pharoahe Monch /USA/, eMC (Masta Ace, Wordsworth, Punchline, Strick) /USA/, Kool Savas /D/, Mr.lif & Akrobatik /USA/, Zion I /USA/, Wax Tailor /FR/, Navigators, DJ Adlib a Frank Nitty, Guilty Simpson, Kano, Looptroop Rockers, Leeroy Kesiah, Olli Banjo, Pete Philly & Perqusite, PSH, PIO Squad, Zverina, Moja Reč, Michadelik a Supa, IdeaFatte, Tafroba a Strapa, BPM, SEdláci, Lúzer a Gulos Potrok, Logan Sama, Durrty Goodz, Kana, Crazy Titche, Chipmunk, Coki, Digital Mystikz, Side9000, ANS, Machine Funck (Abu a Nailer) a Matoa, Miretz a Es-Ha, Illuzionists, DJ Tuco, B-Ski, Haitian Star, Mental Cut, DJ Sticky Dojah, DJ Swordz, DJ Jack, DJ Lefto, AKA + Sean John, Ba2s, The Dynamics, Kristee, DTonate, Majors, DJ Static, Nat ILL, DJ Noize, J-Spliff a Negash Ali.
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |