FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Vše o Red Zone na Summer Of Love

Vše o Red Zone na Summer Of Love
27. 05. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Red Zone na Summer Of Love 2008 bude místem setkání všech, kteří mají rádi house a jemné electro. V luxusně vybaveném stanu s kapacitou 700 lidí a množstvím mist k sezení uslyšíte mnoho zajímavé muziky a objevíte několik zajímavých atrakcí. To je tradice, která Red Zone provází již několik let.
Třetím pódiem, které kompletně zveřejňujeme bude exkluzivní ‘electro houseový klub’ přímo uprostřed Závodiště, který si již loni vydobil velké renomé a pro letošní rok je opět plný lahůdek ať hudebních či produkčních.

Pódium Red Zone najdete v takzvaném kolbišti v centrální části areálu Závodiště Pardubice, tedy na stejném místě, kde jste se s ní mohli setkat už loni. Vstup do celé Red Zone je podmíněm věkem 18 let.

red zone

Po hudební stránce se můžete těšit na vystoupení nové senzace v podání britských Rex The Dog a slavného německého DJe Moguaie. Chybět nebudou ani baviči Jonty Skrufff s Fidelity Kastrow nebo domácí house matador Loutka, který si vystřihne dlouhý ranní set. A představí se zde velký talent české taneční scény, DJ Joshek.

Rex The Dog si věhlas získal množstvím remixů pro takové stars jako Depeche Mode, Royksöpp, The Prodigy, Mylo, The Knife nebo Soulwax. Za projektem stojí Jake Williams, který se v polovině 90.let proslavil projektem JX a hity jako Son Of A Gun nebo You Belong To Me. Jako Rex The Dog začal svoje desky vydávat v roce 2004 a stihl už dva hitparádové hity Prototype a Maximize. Po loňské premiéře v Praze na Boom Bang Baby party jejho energie, přímočarost a skvělá koncertní show bude ozdobou také Summer Of Love. Nové album Rex The Dog Show je na spadnutí a ve vzduchu je senzace letošního roku, podobná té, kterou loni vyvolali Justice.

sol

Moguai je jedním z nejpopulárnějších německých producentů posledních 10 let. Jistě ho znáte díky hitům jako U Know Y, Get On, Freaks, či aktuálním singl Kick Out Of The Jams, soudobé nové verzi slavného hitu KLF. Doslova evropským hitem byla jeho spolupráce s duem 2raumwohnung, Sasha (Sex Secret). Velmi oblíbené bylo také jeho mixované CD Worldleague 1 z roku 2005, na které právě nyní navazuje další mix CD I Am X. Moguai, vlastním jménem André Tegeler společně s Philem Phuldnerem provozuje label Punx a s jeho vystoupením jste se mohli setkat na Love Parade, Mayday, Sensation, Time Warpu, Sonnemondsterne či Nature One.

Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow jsou partnerská dvojice, plná překvapení. Jejich společné vystupování například na pražském klubové noci Elektra v Roxy patří vyhledávaným party. Jonty Skrufff je kromě DJe také světoznámým novinářem, vlastnícím populární noviny Eskrufff.com, na nichž publikují takové osobnosti jako Neil Tennant z Pet Shop Boys, Judge Jules, Darren Emerson nebo Pete Tong. Fidelity Kastrow je kromě své DJské kariéry také aktivní modelkou, například pro časopis Maxim. A je to právě Fidelity, která nazpívá hymnus letošního Summer Of Love – ‘Closer To Your Heart’ v produkci Weki.

Loutka je ikonou české houseové scény a netřeba jej příliš představovat. Anebo znáte někoho, kdo by ho neznal? Na Summer Of Love 2008 se vrací opět po 4 letech a zahraje dlouhý ranní set, plný euforie, jakou umí vyvolat jen a jedině on.

Joshek je nový, neoposlouchaný a čerstvý talent ze Svitav. Poslední rok se v jeho kariéře událo mnohé. Například se stal residentem brněnské Elektry na Flédě, pořádá úspěšnou open air party Suncastle na hradě Svojanov a čeká ho velká budoucnost jednoho z největších talentů současnosti.

Line-up:

20.00 - Joshek
22.00 – Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow
01.00 - Rex The Dog Live
03.00 – Moguai
05.00 - Loutka
09.00 - the end
SUMMER OF LOVE

SUMMER OF LOVE

Sobota 16. 8. 2008
Předprodej 825/910 Kč, VIP za 1499 Kč
Vystupují:
Stereo MCs, M.A.N.D.Y., Apparat, Dj Rush Gregor Tresher, Felix Köcher & Eric Sneo, Space Djz, Scan X, Ed Rush & MC Ryme Tyme, Noisia (NL) Dj Marky & MC StaminaTeebee & Calyx, Break, Blank & Jones, Menno de Jong, Matthew Dekay, Renato Cohen, Lynx a MC Kem, Richard Durand, Daho & Ginger, Reznyk & Dialect, Agent,Dj Jerry a další jména již brzy.
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |