FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Vše o hlavní stage na Summer of Love

Vše o hlavní stage na Summer of Love
23. 06. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Donedávna bylo Semtex Live stage jediným velkým pódiem na Summer Of Love, což již dnes neplatí (UM DJ stage je už od loňska stejně velké), ale přesto se právě na hlavním pódiu odehrává to nejdůležitější, produkčně i technologicky jde o nejnáročnější podium a vystupují zde ty největší hvězdy celého festivalu.
Již se stalo zvykem, že Semtex Live stage nabízí vysoký komfort jak po stránce hudebního programu, tak zvukového a světelného systému, stejně tak projekcí a mnoha vychytávek. V minulosti právě na tomto pódiu vystupovali všechny velké hvězdy festivalu, od Kraftwerk, Audiobullys, Green Velvet, Kosheen, Richie Hawtin, Ellen Allien & Apparat, DJ Rush, Chris Liebing, Technasia, Anthony Rother, Luke Slater…


Co tedy letos? Využití nejnovějších technologií v oblasti světelné show, laserů, sound systému, projekcí a LED stěn je samozřejmostí. Letos se můžete těšit na některé technologické novinky, které na tanečních festivalech u nás doposud nebyly nikdy použity. Všichni zúčastnění vystupující umělci si ve spolupráci s Phase připraví speciální projekční show, realizaci stavby provede T Servis a hrát tu bude dokonale čistý a velmi silný soundsystem L’Acoustique. Laserovou show připraví Ministry SK, o světelné show si budeme ještě vyprávět. O tom ale více až později, kdy si budeme představovat vizualizaci festivalu.

Semtex Live stage najdete na obvyklém místě v centru areálu Závodiště, viz mapka areálu. Jeho kapacita bude až 8000 lidí a nabídne mnoho zajímavých vystoupení a velké množství světových TOP stars, doplněné tím nejzajímavějším z českých luhů a hájů.

Semtex Live stage svým setem od 16.00 uvedou přední čeští minimalisté, duo Subsist & Ala ze seskupení Klika. Na jejich temperamentní úvod naváže od 19.00 svým koncertním vystoupením Nipp se svými hosty. Těšte se na premiéru jeho nového programu, ve kterém zazní všechny jeho dosavadní hity v nových úpravách a v zajímavém obsazení. Krátce před západem Slunce se ve 20.00 na pódium postaví jeden z nejlepších světových drum’n’bassových DJů se svým dvorním MC. Dvojice DJ Marky & MC Stamina předvede strhující show, garantuje žhavou atmosféru a ruce nad hlavou. Od 21.30 se role předskokana slavných Stereo MCs ujme domácí borec, člen PSH a skvělý muzikant, Vladimir 518, který slibuje výpravnou show s mnoha hosty. A pak už nastoupí největší hvězda letošního Summer Of Love, britská skupina Stereo MCs. Těšit se můžete jak na aktuální pecky z alba Double Bubble, tak samozřejmě na staré klasiky jako Connected, Step It Up, Elevate My Mind či Deep, Down And Dirty. Jejich vystoupení začne ve 22.45.
Rozmanitý hudební blok první části večera se přesně o půlnoci přelomí na pořádný party mejdan.

Jako první party man se představí u nás už dobře známý producent a zvukový genius, Sasha Ring aka Apparat. Zatímco loni zde vystoupil ve společné show s Ellen Allien, letos si budete moci vychutnat jeho sólový koncert. V 1 hodinu po půlnoci převezmou řízení zábavy na Semtex Live stage mistři vytříbeného vkusu, miláčci publika, proslavení kvalitou svých setů – M.A.N.D.Y… Jde o jejich českou premiéru, dlouhý tříhodinový set a tak se na ně řádně připravte, Phillip i Patrick jsou už na vás nažhavení. Ve 4 hodiny ráno nastoupí poslední koncert na Semtex Live stage, doslova legendární Scan X z labelu F-Communication. O tom, že to bude jízda, snad fanoušky SOL netřeba přesvědčovat. A pak je tady to nejlepší na každém SOL, ranní set s východem slunce. Letos si ho nemohl pro sebe uzmout nikdo jiný, než kultovní DJ Rush. Jaký bude návrat miláčka publika na SOL po 4 letech? Po Rushově energetickém napojení se novými silami se do už vyšlého sluníčka zapojí nejprve v 7.00 nastupující česká hvězda DJ Home, kterého v 8.30 vystřídají tvůrci hymny SOL, duo Weki Djs. Úplné finale pak bude patřit novému talentu v podobě DJ Tzésara z Přelouče.

Line-up:

16.00 - Subsist & Ala
19.00 - Nipp Live
20.00 - Dj Marky & MC Stamina
21.30 - Vladimir 518 (live)
22.45 - Stereo MCS (live)
00.00 - Apparat (live)
01.00 - M.A.N.D.Y.
04.00 - Scan X (live)
05.00 - DJ Rush
07.00 - Home
SUMMER OF LOVE

SUMMER OF LOVE

Sobota 16. 8. 2008
Předprodej 825/910 Kč, VIP za 1499 Kč
Vystupují:
Stereo MCs, M.A.N.D.Y., Apparat, Dj Rush Gregor Tresher, Felix Köcher & Eric Sneo, Space Djz, Scan X, Ed Rush & MC Ryme Tyme, Noisia (NL) Dj Marky & MC StaminaTeebee & Calyx, Break, Blank & Jones, Menno de Jong, Matthew Dekay, Renato Cohen, Lynx a MC Kem, Richard Durand, Daho & Ginger, Reznyk & Dialect, Agent,Dj Jerry a další jména již brzy.
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |