FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Speciality v programu Rock for People

Speciality v programu Rock for People
30. 06. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Festival Rock for People láká především na 3 hlavní hvězdy - Kaiser Chiefs, The Offspring a Masive Attack a celou plejádu zahraničních kapel. Přesto i česká scéna je zastoupena velkými jmény a někteří chystají speciální vystoupení právě pro tento festival.
Tata Bojs - Barevná hudba
Barevná hudba je v praxi osm ledkových panelů (2x1m), které jsou řazeny ve svislých pruzích vedle sebe s rozestupy. Obraz, spolu se synchronizovanými světly v reálném čase opisuje dynamické změny živé hudby a podporuje atmosféru jednotlivých písní - scéna tak maximálně doplňuje a podporuje hudbu samotnou. Vzniká vlastně živý organismus nebo barevný obrazový ekvalizer. Do vystoupení Tata Bojs zařadí ty nejenergičtější a vizuálně nejzajímavější písničky. Určitě nebude chybět Toreadorská otázka, Trilobeat, Růžová armáda, Vesmírná, Šťastnější, Pěšáci a podobné koncertní jistoty.

Milan Cais odpověděl na otázku "Co speciálního plánujete zahrát na Rock For People? Nebo plánujete i jiné převapení?'' Na konci roku 2007 jsme odehráli dva vizuální koncerty v Praze a Brně, které jsme pojmenovali Barevná hudba Tata bojs. Za námi byla šest metrů vysoká stěna z ledkových panelů a s ní se pracovalo jako s velkým obrazovým ekvalizérem našich písniček. Na letošním ročníku Rock For People předvedeme takovou lehce okleštěnou, komornější verzi této scény. Musím říct, že z toho mám radost, protože jsem si myslel, že už se Barevná hudba neprobudí. Když jsem viděl to monstrum postavený a v chodu, měl jsem pocit, že to je zatím náš scénografický vrchol.

Divokej Bill + Čechomor

Po úspěšné společné šňůře, kterou obě kapely absolvovaly v květnu tohoto roku se obě kapely rozhodly ke společnému festivalovému vystoupení na Rock for People. Zazní ty největší hity obou kapel a to ve společném podání. Navíc zazní také 2 společné skladby, které spontáně vznikly na uvedeném turné vznikly a možná i bonusový bombónek „od starých mistrů“, jak s úctou a úsměvem uváděl na koncertech Karel Holas. Petr Fořt – manager kapely Divokej Bill říká: „Je opravdu radost vidět a hlavně slyšet Divokýho Billa i Čechomor zpívat a hrát skladby té druhé kapely, jakoby najednou písničky byly mohutnější a pestřejší. V občasných blocích, kdy kapely hrají „na střídačku“ se opravdu nenudíte i vícezpěvy a vokály v tomto složení vyniknou a jsou mnohem barevnější.“ Tímto spojením se kapely rozhodly oslavit své kulaté narozeniny – Divokej Bill 10 let a Čechomor 20 let, proto dostalo tohle neopakovatelné spojení název Connection 10, 20.

Kabát
Jedna z největších českých kapel současnosti Kabát absolvuje od května do srpna pouze 10 vystoupení. Jedno z nich právě na Rock for People

The Prostitutes
The Prostitutes pouští do světa nový videoklip k písni Don`t Give a Damn z jejich debutového alba Get Me Out Of HereCesta k němu vedla z Prahy přes Filipíny do New Yourku a zpět do Čech. Martin Destroyer oslovil pana Abe Cruz aka Dad, autora klipu "Dad Sings Radiohead", a jeho dceru Anne Marie Cruz s nabídkou spolupráce na novém klipu. Abe souhlasil a společně se svou dcerou natočil a přezpíval skladbu Don`t Give a Damn, projel se při tom na kolečkových bruslích po Manhattanu a krasobruslil na atletickém oválu. Kapela byla s výsledkem natolik spokojena, že nahradila zpěv Adriana T. Bella za zpěv Abe Cruze. Samotný videoklip je opravdovou senzací, ale The Prostitutes jdou ještě dále! Seriózní muž v letech a ve smokingu Abe Cruz přijede se svou rodinou uvést nový klip do České Republiky a 4. července se postaví po boku The Prostitutes na pódium festivalu Rock for People.
ROCK FOR PEOPLE

ROCK FOR PEOPLE

Středa 2. 7. 2008 až Sobota 5. 7. 2008
Předprodej 950 Kč, na místě 1100 Kč
Vystupují:
The Offspring (USA), Kaiser Chiefs (GB), Massive Attack (UK), Los de Abajo(MX), Helmet (USA), i0 (DE), Locos (SPA), Madball (USA), N.O.H.A .(DE), Outvile (UA), Skop (DE), Demented Are Go (GB), Dreadzone (GB), VNV Nation, Watcha Clan (FR), Park Avenue (IT), Karras (DE), Enter Shikary (GB), Black Mountain (CA), Donots (DE), Flogging Molly (USA), H2O (USA), Holy Fuck (CA), Penten Rococo, Kissmet, Zulu 9:30, La Kinky Beat.Aneta Langerová, Anna K, Atari Terror, Bára Zemanová, Bikini, Blue Effect, Bundy Ted, Clou, Cocotte Minute, Čankišou, Dark Gamballe, David Koller, Demented Are Go, Divokej Bill, Dreadzone, E!E, Eggnoise, Electrik Mann, Fourth Face, Gaia Mesiah, Gang ala Basta, Gipsy.cz, HC3, Horkýže slýže, Kabát, Karras, Khoiba, Kryštof, Landmine spring, Lavagance, Liguére, Maradona jazz, Medvěd 009, Mig 21, No Gravity, Nuck Norris, Outvile, Para, Park Avenue, Priesnitz, Prohrála v kartách, Psí vojáci, Rattle bucket, Skop, Skyline, Southpaw, Status Praesents, Sto Zvířat, Sunshine, Tatabojs, Temperamento, The Chancers, Tleskač, Tři sestry, UDG, United flavour, Už jsme doma, Vladimír Mišík & ETC & hosté, VNV Nation, Vypsaná fixa, Watcha clan, Wohnout, X Core, X Indl, Xavier Baumaxa, Znouzecnost, Žlutý pes, EMPYR, The Ghost, Indios Bravos, Montreal, Happysad Martin Gredner, Poprednny, Matt Hardwick, Tomas Haverlik, Roger Venzent, Cubik, Northern Lite LIVE, Weki djs, Joshek, Suki, Pixie, Aphrodite, Sayko a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |