FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Rex The Dog v rozhovoru

Rex The Dog v rozhovoru
04. 08. 2008   |   Autor: krysicka   |   Komentáře (0)
Projekt Rex the Dog, za kterým stojí Jake Williams (remixoval například pro Depeche Mode, Royksöpp, The Prodigy), se představí podruhé v Česku. Prvně to bylo v klubu Rock Café. Nyní máte možnost si jej vychutnat pod širým nebem na pardubickém závodišti. Dříve si můžete pročíst uvolněný a příjemný rozhovor s Rexem a jeho páníčkem.

Při Tvé poslední návštěvě České republiky si zahrál v klubu Rock Café, jak na tuto akci vzpomínáš, nejen mě osobně tvůj set víc než bavil a popravdě jsem moc ráda, že se můžu těšit na Tvé další hraní.
Díky! Bylo to velice zábavné a skvělé být poprvé v České republice. Promotér byl velice milý a vyprávěl velice zajímavé historky o životu před pádem berlínské zdi. Také nám koupil ráno v klubu sendviče, čímž nás velmi potěšil.

Měl si možnost projít si Prahu? Co tě nejvíc v naší metropoli zaujalo?
Bohužel jsme toho nestihli moc shlédnout. Z letiště jsme jeli rovnou na vystoupení a pak zase jen zpátky přímo na letiště! Doufali jsme že toho uvidíme poněkud více.

Kde se zrodil nápad říkat si Rex the dog? U nás běžel kdysi jistý německý seriál, hlavním hrdinou byl pes Rex, nebyl to ovšem bullteriér.
No Rex je skutečný pes! Je to anglický bullteriér.


Vsrpnu zahraješ na největším tanečním festivalu v České republice, na Redzone stage, společně s Jonty Skruff a Fidelity Kastrow, znáš tento festival a chystáš se představit nějaký svůj nový materiál?
Tento festival neznáme, ale zní to velice zajímavě. Určitě představíme něco nového z naší tvorby. Ale pochopitelně, nehrajeme vždy všechny nové skladby, protože některé z nich nejsou určené na parties. Některé jsou jen prostě na domácí poslech.

Na podzim vydáváš nové album, jakým směrem se bude hudebně ubírat? Budou i další tracky v podobném příjemném electronickopopovém soundu jako 'I Can See You Can You See Me' ?
Ano, je velmi “elektronický” a v podstatě vypráví náš příběh, když jsme začínali (zejména naše prvotiny “Prototype” a “Frequency”). Samozřejmě tam ale najdete nové skladby a dva remixy našich oblíbených skladeb. Je to něco jako kombinace koncertní hudby a muziky jen tak pro poslech v koupelně.

Pro ty co Tě neznají nebo neměli možnost slyšet, vzhledem k tomu jak se vyvíji hudba, v jakém směru, kombinaci stylů a pojetí zvuku vidíš budoucnost?
Skutečně těžko se dá mluvit o budoucích trendech, protože se rozhodně nepovažujeme za expertní Dje. Ale co se týče naší hudby, plánujeme prostě jen hrát a uvidíme co se stane.

Co deláš o volnu, když zrovna nehraješ, jak relaxuješ, předpokládám, že se věnuješ produkci, ale přesto když už nejsi za přehrávači nebo ve studiu jak nejradši trávíš svůj čas?
Rex relaxuje mnoha způsoby, především to zahrnuje jídlo. Žere pavouky, myši, papír, boty, sušenky, klobásy a prostě všechno důležité co nechceš aby žral. Já relaxuji tak, že nechám Rexe u některého z mých přátel :)

Kam se chystáš letos na dovolenou, něco exotického nebo jen na chvíli vypadnout z koloběhu lítaní za hraním?
Nemám naplánovanou žádnou dovolenou. Je to z důvodu dokončení nového alba, je velmi těžké najít nějaký volný čas. Ideální dovolená by byla na zakotvěné jachtě u Ibizy včetně personálu.

Které všechny země jsi procestoval? Na které publikum rozhodně nezapomeneš?
Ah, právě jsme to počítali a vyšlo nám 17 nebo 18 zemí. Nejpodivnější byla Ukrajina, kde jsme viděli starý vyřazený nukleární bunkr, nebo hraní na akci Fortdance v Rusku na pevnosti na ostrově. Tato akce byla úžasně zábavná a na ostrov jsme pluli lodí která měla reproduktory a hrála techno. Úžasné.

Děkuji za rozhovor! A věřím že festival Summer of Love se zařadí mezi další z těchto akcí!

SUMMER OF LOVE

SUMMER OF LOVE

Sobota 16. 8. 2008
Předprodej 825/910 Kč, VIP za 1499 Kč
Vystupují:
Stereo MCs, M.A.N.D.Y., Apparat, Dj Rush Gregor Tresher, Felix Köcher & Eric Sneo, Space Djz, Scan X, Ed Rush & MC Ryme Tyme, Noisia (NL) Dj Marky & MC StaminaTeebee & Calyx, Break, Blank & Jones, Menno de Jong, Matthew Dekay, Renato Cohen, Lynx a MC Kem, Richard Durand, Daho & Ginger, Reznyk & Dialect, Agent,Dj Jerry a další jména již brzy.
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |