FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

DJane GG: Na Shotgunu budu oba dny

DJane GG: Na Shotgunu budu oba dny
01. 09. 2008   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) V únoru tohoto roku si díky svému charisma i výkonu za gramofony omotala opavské i brněnské publikum kolem prstu. Minimaltechno v jejím podání je plné nálad latinské Ameriky, což předvede i následující víkend. Na festival přijede na oba dny, tak až uslyšíte nějakou slečnu mluvit španělsky, nestyďte se, prohodit pár slov :-)
Ahoj GG, není to tak dávno, cos byla naposled v ČR. Už jsi měla čas, zpracovat zážitky odsud? Jak se Ti u nás líbilo (lidé, parties i atmosféra celé země)?
No, můj pobyt nebyl zas tak dlouhý, abych mohla svoje dojmy vztáhnout na celkové poměry u vás. Ale za ty dva dny a večery jsem poznala jen samé milé a pozorné lidi. Co se týká obchodních záležitostí, bylo vše profesionální, nekomplikované a korektní. Brno i Opava mi jako města přišla spontánní, absolutně bez stresu, prostě místa dobrá pro život. No a obě party byly plné hudbě otevřených a komunikativních návštěvníků. Moc se těším na víkend, až se k vám zas vrátím!

Určitě jsi toho opět spoustu necestovala. Kam ses všude s deskami podívala a kde se Ti líbilo?
Jako DJ jsem se podívala do dánské Kodaně a konečně také do větších německých měst, jako třeba Hamburg nebo Drážďany, která mne lákala i svou historií.

Vím, že pracuješ na vlastních skladbách. Kdy už něco zveřejníš?

Už to bude, však počkej :-) U několika kousků už chybí opravdu jen detaily, pak začne nová etapa v mé produkci, a sice najít vydavatelství, kterému by se má hudba líbila.

gg

V minulém rozhovoru na to řeč nepřišla. Jelikož pocházíš z Venezuely, zajímalo by mě, kdy a kde jsi pro sebe objevila elektronickou hudbu?

Caracas, kde jsem se narodila, nabízí spoustu možností, seznámit se s latinskou muzikou všech možných odrůd. Zde se zrodila má láska k vinylu, jelikož jsem si tuto hudbu na gramofonech často pouštěla. Nějakou náhodou jsem pak při nákupech v obchodech s hudbou narazila i na elektronickou muziku, to se psal začátek 90. let. Okamžitě jsem se do elektroniky zamilovala a od té doby jen stoupá má závislost. S přelomem tisíciletí jsem se pak rozhodla, věnovat se hudbě i coby DJ.

I když velmi cestuješ, přeci jen trávíš většinu času v Berlíně. Které kluby tam momentálně nejvíce rulují?
Berghain/Panorama Bar, Club der Visionäre, Bar 25, ZMF...

A když se po Berlíně člověk rozhlédne i přes den, kam by měl zajít, nakoupit hudbu nebo něco pěkného na sebe?
Vinylshop Space Hall. Na super designery a umělce pak narazíte na trhu v parku u bývalé zdi, nebo second hand Made in Berlin.

Báječné! Užs viděla lineup Shotgunu? I když vystupuješ až v sobotu, přijedeš na celý víkend, tak předpokládám, že si to tu hodláš užít :-)

Samozřejmě, že viděla! I proto hodlám přijet na oba dny, pořádně si to užít a slyšet co nejvíc!!

www.myspace.com/djanegg
SHOTGUN EURO

SHOTGUN EURO

Pátek 5. 9. 2008 až Sobota 6. 9. 2008
Předprodej: 250 Kč jednodenní, 400 Kč dvoudenní
Vystupují:
live: Exium (ESP), Female (UK), Someone Else (USA), Midi Lidi, Elektrabel, Ventolin, Cyp, Sayko, Insect Elektrika. DJs: Noisia (NL), Daniel Stefanik (DE), Clipz (UK), Apex (UK), Dreikommanull (DE), Djane GG (DE), Daho & Ginger, Spyro, Koogi, Anakin, Suki & Pixie, Brooklyn, Ark & Kyanid, Diome & Face, Peet & Moover, Mooris, Machine Funck, Ans, Click Joe, Kopeczek, Skuban, Jeny, Milky, Blue, Tall, Stanzim, Carl.Exe, Subsist & Ala, Tomig, Subgate, Soldik, Czervas
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |