FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Aphex Twin opět tahákem Melt! festivalu

Aphex Twin opět tahákem Melt! festivalu
25. 02. 2009   |   Autor: Sonja   |   Komentáře (0)
Jaro se neúprosně blíží a Melt! se pomalu, ale jistě probouzí ze zimního spánku. Festival konající se v železném a úchvatném prostředí Ferropolis pomalu, ale jistě potvrzuje první jména svého 12. ročníku.
Kdo bude hlavní hvězdou letošního ročníku? Jako vždy i letos bude line up festivalu obsahovat několik jmen hvězdného formátu a záleží na každém z nás, kdo z nich pro nás bude největším lákadlem. Pojďme se tedy podívat na to, jaká jména letošní line up odhalil.

Jedním z největších lákadel festivalu bude britská kultovní skupina Oasis. Melt! bude jedinou zastávkou této britské partičky v Německu. „Rock 'n' Roll Stars“ z Manchesteru byli horkým kandidátem Meltu už dlouho, teprve nyní se je ale podařilo úspěšně zabookovat a pozvat je do Ferropolis.

Po čtyřech letech se na Melt! vrací i seskupení Bloc Party. Frontman Kele Okereke společně s kapelou tak předvedou jeden z dalších svých skvělých koncertů, který směle naváže na nezapomenutelnou euforii proběhnuvší na Meltu před čtyřmi lety.

Festival má dále tu čest po několika letech představit vyjímečného umělce Richard D. Jamese aka Aphexe Twina. Na Meltu vystoupil naposled v roce 2006 a i nyní se jedná o jeho exkluzivní vystoupení v Německu, na němž James vystoupí společně s Florianem Heckerem z labelu Mego.



Mezi další potvrzená jména patří elektronizující Digitalism a Simian Mobile Disko – oba projekty zde vystoupí se svým jedinečným live actem, v kterém představí i své zcela nové skladby. To vše opět a jenom speciálně pro Melt! festival a jeho příznivce. Svou premiéru na festivalu zažije i Jochen Distelmeyer, který zde vůbec poprvé vystoupí bez Blumfeld.

A konečně se dočkají i příznivci berlínského soundu. Happy Bpitchday! Ellen Allien a spol. zde totiž oslaví společně s „Bpitch family“ již neuvěřitelných 10 let existence! Pogratulovat budete moci šéfce Ellen Allien, kterou doprovodí její věrní DJs a skladatelé Paul Kalkbrenner, Kiki, Sascha Funke, Zander VT a Pfadfinderei. Bezmála desetihodinový narozeninový set labelu Bpitch Control začne na Big Wheel Floor a zakončen bude na Sleepless Floor.

Jak je vidět, již nyní festival nabízí neuvěřitelné množství zajímavých live actů a DJs, kteří vystoupí na Meltu 2009. O dalších bezesporu minimálně stejně lákavých jménech vás budeme průběžně informovat.

www.meltfestival.de
MELT! (DE)

MELT! (DE)

Pátek 17. 7. 2009 až Neděle 19. 7. 2009
Předprodeje: 65,- Euro, 85,- Euro
Vystupují:
Oasis, Bloc Party, Travis, Röyksopp, Kasabian, Aphex Twin, Klaxons, Animal Collective, Cold War Kids, Phoenix, Digitalism, Crystal Castles, Patrick Wolf, Simian Mobile Disco, Jazzanova, Tiga, The Gossip, !!!, Foals, MSTRKRFT, The Whitest Boy Alive, Caribou, Boys Noize, Anna Ternheim, Glasvegas, Ellen Allien, This Will Destroy You, Diplo, Passion Pit, Fever Ray, Deadmau5, The Dodos, Trentemøller, The Wedding Present, Paul Kalkbrenner, Skream, The Virgins, La Roux, Sascha Funke, Metronomy, The Soundtrack of Our Lives, Rex the Dog, DJ Koze, Polarkreis 18, Goldie, James Holden, Muff Potter, Yuksek, Benga, Matthew Herbert, DJ Hell, Mediengruppe Telekommander, Kiki, Ame, WhoMadeWho, Buraka Som Sistema, Kode9 & the Spaceape, Luke Slater, Matias Aguayo, James Yuill, Gossip, Drop the Lime, Gisbert zu Knyphausen, Erol Alkan, Âme, Bodi Bill, Bonaparte, Thunderheist, TRG, Henrik Schwarz, Moderat, Circlesquare, Hell, Frittenbude, Dinky, Radio Slave, Magnetic Man, Filthy Dukes, Jesse Rose, Ruede Hagelstein, Lexy, DJ Mujava, Brodinski, Amazing Baby, Zander VT, Hudson Mohawke, Cajuan, Tim Exile, Le Hammond Inferno, Boy 8-Bit, Delphic, Planetary Assault Systems, Mujava, Channel X, Skinnerbox, Baddies, Daniel Stefanik, Pilooski, Tobias Thomas, Kasper Bjørke, Hecker, Luna City Express, Samavayo, Super700, mikroboy, Shir Khan, Radioslave, Gunjah, Dixon, DJ Phono, The New Wine, Daniel Haaksman, Marcus Meinhardt, kakkmaddafakka, Kleinschmager Audio, Paul Randolph, Videoclub, The Cheapers, DJ Supermarkt, Miss Bliss, King Kong Kicks, Fabiano, Das Actionteam, Sick Sinus, Lars Christian Müller, Markus Kavka, Markus Welby, Lars-Christian Müller, nd baumecker, Sven Jozwiak, A Critical Mass, Gunnar Stiller, Empro, Andreas Eckhardt, Jochen Distelmeyer, Philipp Cerfontaine, Karrera Klub, Fraenzen Texas, Scharrenbroich, MC Justyce, David Dorad, team recorder, A.N.N.A., Taktzyklus, Kassette Boys, Fieber Tanz, Michael Mac
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |