|
Fatima Hajji
Cau lidi. Klasicky nemam s kym jet na Oxygen do Kolina (16.2.). Nemate nekdo z jihu Cech stejny problem?
|
|
|
|
|
|
Fatima Hajji
Cau lidi. Klasicky nemam s kym jet na Oxygen do Kolina (16.2.). Nemate nekdo z jihu Cech stejny problem?
|
|
|
|
|
|
gogo
narozeninova akce Pekelnej Bar Praha
Rad bych pozval 3-4 GOGO slecny zatancit si na oslave narozenin jednoho z DJs, hrat se bude libovy house,elektro,mnml.
BOHUZEL sponzor akce je moje vyplata, takze nabizime JEN prima akci, bar zdarma a luxus fotky.
marksausage@seznam.cz
( sry za OT, nema smysl zakladat auditko, dik,peace )
|
|
|
|
|
|
ne září 07, 2008 10:07 pm
Warm up set's
Ja Judge jeste nazivo neslysel ale mam sbirku jeho setiku.. proste jedou od zacatku do konce, zadny hluchy mista. Doufam ze nazivo hraje stejne cool jako v radiu. Tesim se jak malej kluk:-)
|
|
|
|
|
|
kdyby to bylo na Prydze beru všema 10,takle stačí že sem si Julese užil v únoru :p
|
|
|
|
|
|
Malo rostenek a rostaku :-)
Hojda, jen se opet hlasim ze nabidka stale plati:-)
|
|
|
|
|
|
Judge Jules/Mecca/12.092008/ volne misto na guest listu
Hojda, najde se v Praze nejaka rostenka co by rada vyrazila do Meccy na Judge?? Mam volnaska. PS: rád tě poznám i jako kamaradku, nejde o ciste balici akci:-)
|
|
|
|
|
|
čt červen 19, 2008 10:39 pm
LET IT ROLL
Vyráží nikdo z Chebu?
|
|
|
|
|
|
st březen 19, 2008 10:45 pm
Tak tohle je fajn nápad! Tahle seznamka! Já mezi kámošema nemám moc pochopení s tím jet na nějakou akci! Takže aš budu chtět někam opravdu jed tak se zde určo ozvu!
|
|
|
|
|
|
st březen 19, 2008 12:34 pm
A v tom buse bude min 5 kladeňáků
|
|
|
|
|
|
roma_suki
ahooj, z Prahy nas jede hned 50 (autobusem)
|
|
|
|
|
|
Jan
to se mi nějak nestává, spíš je to tak, že si kolikrát řeknu "dnes budu doma" a někdo mně (samozřemně že se musí echt snažit) ukecá.... Ale nový lidičky poslouchám rád
|
|
|
|
|
|
zzzzzzzzz
Mozna nekdo z Kladna jede na TDK???
|
|
|
|