APOKALYPSA - BOBY CENTRUM
boby apokalypas Brno Czech Republic Dalin Vajčner Salačová Schranz Techno Lineup dobrý Girls Electronic Carnival
|
út červenec 24, 2012 9:18 pm
sračka...
Tak ten váš David Moleon,je asi stejná sračka jako Ch. Valera...to jsme poslouchali tak před 15 lety.....tohle chaotické nic.bum,bum.....podívejte se kde jsou třeba sety DR.HOFFMANA!!!!Propracované.....poslouchatelné techno 21 stol,ne 20 stol!!!????Doufám ,že vám tam alespon pořádný výplach udělá na dvě hodky Ch. Liebing!!!!!
|
|
|
|
|
|
so červen 02, 2012 9:23 pm
nuda v Brně
Luke Slater mi am vůbec nezapadá..hraje nudné Francouské techno.....prostě Brno skončilo...ted žije Praha...
|
|
|
|
|
|
so červen 02, 2012 9:32 am
Ale ja už jsem několikrát říkal.. První Apokalypsa v pavilonu P po odchodu z Boby (Collabs 3000, Ken Ishi) byla jak vidno na dlouhou jednoznačně nejpovedenější díl! (Vynikající zvuk, velmi dobře umístěné podium, rozmanité obsazení a po celý večer kvalitní hudební produkce) Pozdější díly se na tento nechytají ani jako!
|
|
|
|
|
|
so červen 02, 2012 9:14 am
Line up musím teda říct naprostý průměr... Luke Slater jednoznačně č.1 a pokud se bude nacházet v dobrém rozpoložení mohl naservírovat dobré techno:))) Naposledy jsem ho vychytal v Abatonu na Full Moon a na to, že na první pohled ho šlo jen těžko někam zařadit:DD tak hýřil dobrou náladou a zahrál opravdu špičkový techno set:-)))
reakce na článek: Rozhovor s New Rookies djs na Citadele
|
|
|
|
|
|
út květen 15, 2012 12:56 pm
Tokátko
Tokátko je sice gay, ale nehraje špatně.
|
|
|
|
|
|
út květen 15, 2012 12:51 pm
|
|
|
|
|
|
čt květen 03, 2012 5:41 pm
To je Apokalypsa již jen s těma 3 podiema.Halovka....a line up o ničem...jenom kvůli Chrisovi L....nepojedu!
|
|
|
|
|
|
čt květen 03, 2012 4:03 pm
otazka
|
|
|
|
|
|
st květen 02, 2012 9:31 pm
acko
na acku sem dlouho nebyl a ty 3stage si vychutnam ale jedu kuli clr chris liebing
|
|
|
|
|
|
st květen 02, 2012 2:03 pm
Luke Slater vs Chris Liebing...?????To jsou teda zlaté Svojšice 2012....to je line-up....tohle nic moc.
|
|
|
|
|
|
pá březen 30, 2012 5:22 pm
Hned po vejplatě kupuju lístek, jak je tam Chris tak jedu zcela určitě Zítra na Time Warpu a za půl roku na áčku Tak se mi to líbí
|
|
|
|
|
|
pá březen 30, 2012 4:43 pm
Legenda stále tvořící a techno jak kristal hrající.....jasná zábava..
|
|
|
|
|
|
pá březen 30, 2012 12:40 pm
honza h
dik za info kuli chrisovi du
|
|
|
|
|
|
čt březen 29, 2012 8:52 pm
:-) chrisliebing :-)
|
|
|
|
|
|
ne březen 18, 2012 10:33 am
To sem rovnou můzou zvat imbecilni vrahy z Beloruska....
|
|
|
|
|
|
so březen 17, 2012 7:12 pm
hormony
|
|
|
|
|
|
Apokalypsa=techno diskont 2012
|
|
|
|
|
|
čt únor 23, 2012 11:30 am
Přesně tak...ale oni to snad berou od nejhorších k nejlepšímu.
|
|
|
|
|
|
čt únor 23, 2012 10:27 am
what ?
prvně Underdoggy duo, které je to stejný v jiným šrunz kabátě, pak jakási stará paní z německa co vydala 3 treky všehovšudy, teď Moleon co tu byl na klubovce v Plzni Ještě byste mohli kopírovat plusminus at zůstanete ve svým standardu, boooombaaa :D
reakce na článek: David Moleon posiluje line up Apokalypsy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Přesně, konečně to sem někdo napsal.....srovnávat němku s radioaktivníma primitivníma ukrajincema je fakt ostuda....ještě větší ostuda je,že je sem někdo vozí...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mě přijdou všechny ty nový tváře jako Nastia Beauty,Marika Rossa a Klaudia Gawlas na jedno brdo,je to jen image a PR,ale že něco extra uměly?
|
|
|
|
|
|
U NAS SE MUŽE SJET LEGALNE...TAK TO BUDE TAKY VYJETÁ JAK HOV.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pá únor 10, 2012 11:10 pm
all star game