Balaton sound
festival
Balaton sound (HU)
|
so červen 21, 2008 5:08 pm
lola
|
|
|
|
|
|
pá červen 20, 2008 3:17 pm
TO ALL:
Krásný víkend a budu se těšit na další pokec...a taky na to, až si zkrátim metr BALATON SOUND...už mi zní v uších a moc se těším.. mějte se Lola
|
|
|
|
|
|
pá červen 20, 2008 2:48 pm
Jervouš
oki oki, beru tě za slovo...
|
|
|
|
|
|
pá červen 20, 2008 2:24 pm
Lolus
oki doufám, že si to nenecháš pro sebe a podělíš se tu s námi abychom byli taky o něco chytřejší ...lekce madarštiny začíná
|
|
|
|
|
|
pá červen 20, 2008 2:15 pm
Jerwin
Mám známého maďara, ale mluvíme spolu anglicky...příští týden se musim od něj naučit 5 základních slov, abych byla na fesťák vybavenáá
|
|
|
|
|
|
pá červen 20, 2008 2:11 pm
prostě Eges...
|
|
|
|
|
|
pá červen 20, 2008 2:09 pm
luis: ztracim se v tom jazyku pri prvnim pulslovu...
obcese: cece ten klipek jsem ani nesjizdel.. jen bedlive poslouchal a vzpominal .-)
|
|
|
|
|
|
pá červen 20, 2008 2:03 pm
EGESHEGEDRE = Maďarsky NA ZDRAVÍ
|
|
|
|
|
|
pá červen 20, 2008 1:55 pm
... už vidim jak tam ráno ta naše česká skupinka ve stavu podnapilém drtí taneček ala Helenka, to mě zase bude bolet břicho smíchy a třetí den už to pojedou i Madari
|
|
|
|
|
|
pá červen 20, 2008 1:50 pm
ozzby
vrahu cvičénky jsou obzvláště vypečené, nebo to je casting na rosničky?
|
|
|
|
|
|
pá červen 20, 2008 1:36 pm
jerwin and ozzby
Tak tohle me teda dostalo, to Vám fakt povim..pustit mi po obědě takovou vypalovačku...
Mno a co se týká toho tance..tak ten bude teda masivní - přijedu udat taneční diktát - chápeš!
|
|
|
|
|
|
pá červen 20, 2008 1:13 pm
Na zoufalství na tomhle festu nebude čas )))
nééé lepší poznavací zanemní bude ten taneček, johohooooo
|
|
|
|
|
|
pá červen 20, 2008 1:09 pm
lolus
|
|
|
|
|
|
pá červen 20, 2008 12:58 pm
Jerwin
Mno okultismus bych neřekla...spíš možná zoufalství!
To Ozzby: ta co jsem viděla já, tak byla maskáčová..a bez kazety, jen na jack do MP3 (luxus), ale bude to naše poznávací znamení
|
|
|
|
|
|
pá červen 20, 2008 12:16 pm
ozzby
to je nářez ... to budeš frajer se na tebe budou lepit party kočky jedna básnen (možná ale i chlapečkové)
|
|
|
|
|
|
pá červen 20, 2008 12:03 pm
handbag
asi si nejakou poridim...
|
|
|
|
|
|
pá červen 20, 2008 11:58 am
kabelka
... tak takovou sound system kabelku bych chtěl vidět i slyšet
wow, kruh kolem stanu ... trochu okultismus, nebo jak se tomu říká,né?
|
|
|
|
|
|
pá červen 20, 2008 11:05 am
Obscese
to bys koukala, ale měli tam dva druhy, jedna vypadala jako roura..a ta druhá byla cestovnější,...ale ty money...(trojku stála)..a v produktech mají kulový, já tam chodim nakupovat nejradši osobně..vždycky mají super akce
Ale na fesťák s hrající kabelou je trochu úlet! Navíc nesmí zmoknout, takže trochu nepraktickééé...
|
|
|
|
|
|
pá červen 20, 2008 10:58 am
Lolus
booh tak to musi bejt kabelka jak zvon musim videt. Skoda ze na strankach nemaji fotky produktu..
|
|
|
|
|
|
pá červen 20, 2008 10:48 am
Jerwin
Tak to každopádně, akorát já spíš holduju slivovici, pivo můžeš pít všude
a čím to jako posypu...tak to abych si vzala hladkou mouku značky KLASA a udělala si kruh kolem stanu, ve kterém budeme byvakovat
To Ozzby: v Tora Bora v Řeznický mají takovou vychytanou kabelku, která má 4 repráky a zesilovače..ta by se šikla..., ale Vondráčková by tam nezazněla ani přes moji mrtvolu. Jsem vyznavač d´n´b ...a ona mi kazí iluze o tom, co je to HUDBA
|
|
|
|
|
|
čt červen 19, 2008 2:48 pm
poznavaci znameni by mohla byt vlastni prirucni magnetofonova produkce Helci Vondrackove...
uvidime se tam .-)
|
|
|
|
|
|
čt červen 19, 2008 2:39 pm
jjj už se nemohu dočkat až se budu válet pod tim slunčníkem za ty peníze to bude uplně super dovča ... oki když narazíme na sypanou cestičku stavíme se na háájnekena
|
|
|
|
|
|
čt červen 19, 2008 1:31 pm
tak to jooo...
pokud to půjde...tak posypu, ale vypadá to tam fakt nádherně
|
|
|
|
|
|
čt červen 19, 2008 12:19 pm
stejně budu asi bydlet tady se studeným drinkem v ruce ...
a výhledem třeba na toto:
nebo toto
|
|
|
|
|
|
čt červen 19, 2008 11:58 am
Lolus
... tak si budeš muset sypat, minimalně první den, cestičku, abys pak věděla nebo tolik nepopíjet a spolehat na orientační smysl
|
|
|
|
|
|
čt červen 19, 2008 11:29 am
Jerwin
Diky moc za info...videla jsem tam jejich uzasne namakane promo video,ale pri tolika lidech bych asi svuj stan ani nenasla...
|
|
|
|
|
|
čt červen 19, 2008 10:49 am
Lolus
My jsme si snad uspěšně vyridili ubytovani v nedalekém meste, jinak tusim ze kemp je zadarmo, ceny udajne zhruba v prepoctu jako u nas. Další info najdeš na stránkách festivalu (mají i angl verzi) nebo u nás ve specialu Tady
|
|
|
|
|
|
čt červen 19, 2008 10:20 am
To Jervin!
A jak je to s cenama? Co kemp? Víš něco blíže?
|
|
|
|
|
|
čt červen 19, 2008 10:06 am
cool line-up
Massive Attack, Fatboy Slim, Goldfrapp, Mylo, The B-52's, Gentleman, Booka Shade,José Padilla, Gabin, Richie Hawtin, M.A.N.D.Y., Krafty Kuts, Anima Sound System, Satoshi Tomiie ... taky se těším na madarské klobásky a jídlo vubec, koupáčky v Baltonu a pak i ty pověstné krásné madarské ženštiny prostě na všechno
|
|
|
|
|
|
čt červen 19, 2008 9:36 am
krásnej lajnap
|
|
|
|