ROCK FOR PEOPLE
FESTIVAL PARK HRADEC KRALOVE
|
čt červenec 08, 2010 3:14 pm
pochvala
dobré fotky jako že jo...fakt respekt, ty HDR vrtulníků supr nápad...
|
|
|
|
|
|
st červenec 07, 2010 11:08 am
Lukasi slusny! HDR taky super
|
|
|
|
|
|
út červenec 06, 2010 4:49 pm
The Prodigy
na RFP jsem jel jenom kvůli nim a rozhodně jsem nelitoval ...po hudební stránce pecka a zažít kotel bez mála 25000 lidí byl taky celkem rachot. Nic méně po skončení koncertu Prodigy jsem se šel mrknout do cool stage kde hrál k mému překvapení dj tráva kde jsem se bavil do rána. Jinak až na ty podmíráky celkem slušnej fest na ČR.
|
|
|
|
|
|
út červenec 06, 2010 9:44 am
Na vlastní oči
|
|
|
|
|
|
st červen 16, 2010 8:31 pm
a ja si je dam klidne na rokaci
|
|
|
|
|
|
út červen 15, 2010 11:21 am
To Firestarter
|
|
|
|
|
|
so červen 12, 2010 5:15 pm
...
|
|
|
|
|
|
pá červen 11, 2010 9:36 am
|
|
|
|
|
|
pá červen 11, 2010 8:00 am
|
|
|
|
|
|
čt červen 03, 2010 8:18 pm
Taky bych tam jel jen kůli nim! Proto budu raději sedět doma!
|
|
|
|
|
|
st červen 02, 2010 9:39 pm
TAK TO NEVÍM TEDA
|
|
|
|
|
|
út květen 04, 2010 7:26 am
yes
|
|
|
|
|
|
po květen 03, 2010 3:09 pm
ddd
Prodigy to je jasný nejlepší live projekt šílenci pošahaní
|
|
|
|
|
|
po květen 03, 2010 1:27 pm
prodigy
|
|
|
|
|
|
po květen 03, 2010 8:03 am
MUSE
|
|
|
|
|
|
st duben 28, 2010 9:29 pm
díky
|
|
|
|
|
|
st duben 21, 2010 3:59 pm
KLIKNI PLIS...http://mestecko.jamrock.cz/mestecko-rampusakov...POMUŽES MI...:-*
|
|
|
|
|
|
út duben 13, 2010 2:12 pm
Fixaman: Hele a znáte vy je vubec za TH ze o nich takhle mluvite?Az budes na jejich koncerte az je uslysis hrat na zivo a az je budes poslouchat tak dlouho jako ja,rikej tomu sracka,na zivo totiz hrajou lip nez nekteri Rockovi veterani!!!Protoze kazdy ma svuj vkus,svoji hudbu a ja bych v zivote nikomu nerekla "tohle je sracka" jen proto ze to jsou nemci a ze jsou trochu mladsi a maji mladsi fanousky,totiz mezi nima se najdou i takovi jako sem ja,je mi 18 jsem sice holka ale porad je dukaz ze jsou i normalni fanousci kteri je neposlouchaji jen kvuli vzhledu ale hlavne kvuli hudbe,posloucham je 5 let a porad se mi libi stejne tak se do nich prosim nenavazej ja se do tvych Offspring taky nenavazim dik Petra
|
|
|
|
|
|
po duben 12, 2010 1:47 pm
@ Domča
Arctic Monkeys - The View From The Afternoon
|
|
|
|
|
|
po duben 12, 2010 11:52 am
dominiska7@seznam.cz
|
|
|
|
|
|
ne duben 04, 2010 8:59 pm
dominiska7@seznam.cz
|
|
|
|
|
|
so duben 03, 2010 2:55 pm
@Komunista
No uvidíš, ale minulej rok byla možnost si zakoupit vstupenku pouze na jeden den.
Takže v tvém případě, přijít v den kdy budou hrát Prodigy...
|
|
|
|
|
|
so duben 03, 2010 11:28 am
pro toma 2
takyse pridavam k Pavle... jako na Prodigy si nenechame sahnout! Bez nich bych tu nebyla vetsina dnesnich kapel... a to co oni dokazou nazivo... nedokaze jen tak nejaka kapela, jestli vubec nejaka ;D Co se tyce Dreadzonu, tak ti maj novy album, takze to bude jeho super prehlidka a nazivo sou super vzdy! By me moc zajimalo co ty bys chtel aby tady bylo, umim si to podle nazoru predstavit...
reakce na článek: Povedený sestřih z Rock For People 2009
|
|
|
|
|
|
út březen 16, 2010 7:05 pm
Skica
No já nevim! Já rock a tak moc nemusim! Já hlavně electro téměř všech odnoží! Jinak jen sem tam něco! Takže zas nevim jestli bych se tam já moc bavil! Možná s kámošema, ovšem ti semnou jistojistě nepojedou! Naposledy když jsem chtěl jed na Handshake (do ústí to mám 13km +/-) a nakonec jsem jel jen já a řidič!
|
|
|
|
|
|
út březen 16, 2010 5:21 pm
to vitror
Calvina Harise by uz nekdo privezt mohl
|
|
|
|
|
|
út březen 16, 2010 3:25 pm
@ komunista
Minulej rok jsem tam vyrazil jen kvůli Underworld a The Freestylers a nelitoval jsem. Nadchly mě i jiné skupiny a jiné žánry než kvůli kterým jsem tam jel...
|
|
|
|
|
|
út březen 16, 2010 2:50 pm
Tyyyjo The Prodigy! V Praze to byl mazec! Ale jen kvůli nim tam nepojedu! Doufám, že přibudou aspoň tak 2-3 zajímavá jména abych vyrazil!
|
|
|
|
|
|
út březen 16, 2010 2:09 pm
rock for people
lituji,ale na rock for people jsem nikdy nebyl a jak vidim tak ani letos nepojedu,Prodigy jsou good,ale videl jsem je nejmin 5krat,naposledy na festivalu Openair 09 v Gdyni v Polsku,jezdim radsi do zahranici na festaky protoze sorry,ale tohle je line up furt to same,jeste tam chybi Kosheen,aby ta opakovacka byla kompletni,proc k nam nikdo nedoveze treba: Kings of Leon,Beastie boys,Interpol,Gorillaz sound system,Foals,the drums,broken bells,the middle east,beck,roots manuva nebo nejaky holky jako treba florence and the machine,marina and the diamonds,feist,regina spektor nebo phoenix,vampire weekend,elbow,calvin harris,cold war kids,mumford a sons,fleet foxes,no jo to by to musel u nas nekdo znat
|
|
|
|
|
|
út březen 16, 2010 12:46 pm
pro Toma
Zažil jsem je v listopadu a neskutečnej zážitek. The Prodigy sou fakt peklo ,šílená jízda od začátku do konce. RfP mě nelákal. Ale The Prodigy je pro me silný lakadlo
|
|
|
|
|
|
út březen 16, 2010 12:17 pm
pro Toma
Tome to si děláš prdel!!!! Na Prodigy sem byla teď v listopadu v Praze a věř že mají furt co nabídnout....byl to naprostej masakr a peklo od začátku do konce!!!!!! Ovšem jestli tě ty kapelky neberou tak zůstaň doma sedět na prdeli a bude ti fajn )) Neber to zle, ale na Prodigy prostě nesahej )
|
|
|
|
|
|