|
ne březen 15, 2009 9:34 pm
2 pepPe
já ti to tam hodil i s odkazy v předchozím příspěvku
|
|
|
|
|
|
ne březen 15, 2009 9:18 pm
Jervin
hmm .... tak sem si poslechnul akrtický opice na myspacu a jo!! není to vůbec špatný ale madness sem nenašel
|
|
|
|
|
|
ne březen 15, 2009 7:25 pm
PepPe
Mrkni na myspace ;o)
Arctic Monkeys Arctic Monkeys je anglická indie-postpunk-rocková hudební skupina
Madness Jsem taky neznal a zjištoval si to až do newsky, kterou jsem včera vydal. Je vcelku příjemná poslechová pop-ska kapelka z 80tých let
|
|
|
|
|
|
ne březen 15, 2009 6:12 pm
tak tady máme další jména a to: Arctic Monkeys Kraftwerk a Madness
no teda ale z tich tří mi něco říká jen Kraftwerk
|
|
|
|
|
|
ondrab
já tam ještě nebyl, letos poprvé a co jsem se tak bavil se známýma, tak možná pojedem dvě auta (dvoučlené posádky - nikdo nemá v plánu se vracet po festu do ČR) ... máme v plánu jet o den dřív a v "půli" cesty přespat a "warmupovat" u Balatonu a ráno přijet svěží do Nového Sadu )
|
|
|
|
|
|
po únor 16, 2009 12:57 pm
jervin
a vy tam jezdite jak?s nejakym dopravcem nebo grupa autem?
|
|
|
|
|
|
po únor 16, 2009 12:52 pm
lajna
já doufám, že bude Moby live, jinak to moc velký tahák není, ale jak jsem napsal v dnešním článečku, taky myslím, že je to jen první vlaštovička těch větší jmen ...
|
|
|
|
|
|
po únor 16, 2009 12:31 pm
myslim, myslim, ze po Mobym prijde jeste poradnej nasup zvucnejch jmen a tahaku...docela dost me to tam laka zajet
|
|
|
|
|
|
po únor 16, 2009 10:19 am
super
Podle mě to bude jedna z akcí letošního léta, pěkně našlápnutej line-up drumíkem, prostě letní pohodička ))
|
|
|
|
|
|
No děs samí klacky v kýblu a ještě k tomu moby a to sem chtěl letos ject
|
|
|
|
|
|
taxem si prohlížel fotky z Exit campu 08 :)))
|
|
|
|
|
|
ozzby
tak pro mě docela zatím nuda, nějak mě to nenakoplo, ale věřím v nějakou pecku stylu "U2, Depeche mode," takže tak nějak doufám v ty Coldplay a taky spíš čekám na nezlámané djs ale už ted objevuju spoustu nových jmen, ted si dávám jednoho makedonce
|
|
|
|
|
|
tak nejlepsi zatim grooverider.. (mobyho nepocitam)
|
|
|
|
|
|
pá únor 13, 2009 10:18 am
první jména Exitu 2009
Moby (11.červenec), Grandmaster Flash, Fabio, Grooverider MC Rage, Andy C +MC GQ, DJ Marky + Dynamite MC. Caspa & Rusko + MC Rod Azlano, DJ Sub Focus, MC Jakes, Bryan Gee, Kenny Ken, Chase & Status ...
|
|
|
|
|
|
Rozhodnuto pro EXIT
Tak tyhle 2 videa videa mě donutily abych se rozhodl pro EXIT
Takže Balaton až za rok
|
|
|
|
|
|
pá únor 06, 2009 10:15 pm
......
tak teda sory jestli vás to urazilo ale jak sem viděl ty fotky tak mi to přišlo že tam sou samý trencový djs.
Nu což, jak staré přísloví říká: I mistr tesař se někdy utne
|
|
|
|
|
|
PepPe
chhhh prej zpívánky na Balatonu abych ti taky nezazpíval až se zase uvidíme ...
|
|
|
|
|
|
peppe
jaký zpívánky na balatonu? podívej se přístě na lajnap jasně že na exitu tobude jiný, ale na balatonu vystupovali třeba Beastie Boys ty zpívánko
|
|
|
|
|
|
Jervin
Já tě pochopil jo a máš pravdu nebylo to fér ale tam by to nenašli No já bych s vámi ani nejel ale na místě bych nechtěl být uplně sám tak proto sem se ptal. Kámoši se rozhodujou mezi balatonem a exitem takže by mě hodili na nádr v budapešti a pak bych jel vlakem kdyby se rozhodli pro balaton ( oni totiž poslouchají zpívánky - proto spíš soudim že se rozhodnou pro balaton )
|
|
|
|
|
|
PepPe
ty jsi trdlo byla prdel ... na druhou stranu je fakt, že jsi nás podrazil ... nic nebudem to reozebírat, hele mrkni do fora SMS, mám ti držet fleka?
|
|
|
|
|
|
Ou
Díky ... opravdu se mi ulevilo
Jo a proč mě do auta ne e??? Že bych věděl??
Ale na SMS mi drž místo ok??
|
|
|
|
|
|
PepPe
v klidu kámo ... bud v pohodě, my by jsme tě stejně nevzali, jedem o den dřív a nevracíme se po festu a navíc tebe do auta ... už né ale na SMS tě vezmu jestli pojedeš nebo na Sven tour v květnu, mám taky volno ještě jedno místo
|
|
|
|
|
|
Heh
No já tam chci jet na 100% ( už sem se rozhodl že na balaton ne e ). A ptal sem se proto, že kdyby nikdo z kámošů nejel tak abych tam nejel sám - jenomže dělat křena se mi chce ještě míň. Tak snad někdo pojede no a jestli ne tak vezmu kámošku
|
|
|
|
|
|
už jen 153 dní :))
to PepPe: Já s ženou (Moniq) máme lístky už přes měsíc doma takže my opravdu jedem
line-up má být poodhalen někdy v březnu (ikdyž pátrám, docela si to tají ... )
btw jen do toho března budou taky asi i ty EBT za cenu lonskejch vstupů ... a prý jich má být 10.000 kousků za takhle výhodnou cenu, pokud jsem to správně pochopil
|
|
|
|
|
|
PP
já jedu s tubařem a to jako tak, že už máme lístky
|
|
|
|
|
|
nevite kdy přibližne bude nějakej line up?rád bych se letos podival....
|
|
|
|
|
|
Go
Už víte někdo že jedete?? Vim že je docela brzo se ptát ale někdo jako třeba já je už rozhodnutej už ted.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sice nechapu proc tam jsou daftpunk kdyz prej nevystupujou ale kdyby je tam dali tak jedu jenom kvuli nim .
|
|
|
|
|
|
út únor 03, 2009 12:07 pm
Head
Kua to je výběr. No já osobně bych si nejvíc přál slyšet MGMT nebo Davida Bowiho
|
|
|
|
|
|