citadela
boby centrum
|
út září 02, 2008 10:57 pm
hele ja se stebou nepru jen vim ze na ulozto ... to ma kradsi nez treba na rapidu .... dulezity je ze tu jsou ty sety kdo bude chtit tak at sosa ..: nic vic nic min ..
|
|
|
|
|
|
út září 02, 2008 10:54 pm
hele kravina.. já mám na uloz.to některý uploady přes dva měsíce a furt jdou stáhnout...spíš si myslím, že to záleží na zájmu a počtu stahování... takže, když to nikdo 30 dní nestáhne, tak to smažou, ale jinak to tam prostě je ne? a schválně jsem to dával na free, aby se někdo necítil omezovanej
|
|
|
|
|
|
út září 02, 2008 10:42 pm
hlavne ze jsme to dali tak neak dohromady..... pro ty coi se rozhodujou stahovat .. na ulozto.cz to vydrzi jen 30 dnu .. tak sosejte ..!!!!!
|
|
|
|
|
|
út září 02, 2008 10:35 pm
Doplním i svůj upload:
|
|
|
|
|
|
Už to nebude ono...
...ale změna je život. Setů ze stařičkých Citadel mám doma habakuk a rád zavzpomínám s nostalgickou slzou v oku, ale nevěřím, že Citadela se dočká slávy tehdejší ..kor když tomu všemu bude šéfovat tým z (mnou nenáviděné) Apokalypsy. Jsem zvědavý a budu doufat, ale z případného neúspěchu zklamaný nebudu, protože ho budu očekávat xD
Ten Hardstyle je zajímavý nápad... udělat na Moravě menší Qlimax, ale s jiným názvem než "Citadela" ..ale mám pocit, že promotéři nemají moc odvahu udělat tady party v tomto stylu, protože taneční hudba dnes není o zábavě, ale o penězích a lidiček, co v této zemi poslouchají Hardstyle moc nebude ...toť můj názor mějte se fajn a "lámané techno rulezz" xD
|
|
|
|
|
|
čt srpen 14, 2008 8:50 am
richie, heartthrob, sven, troy, paco, ellen, anja schneider, kruse, ricardo .... zvete zvete!
|
|
|
|
|
|
pá srpen 01, 2008 7:36 am
a co hardstyle?
a co kdyby se zaměřili na hardstyle? Stále více se o tomto stylu hudby mluví, sice ve světě nepatří mezi nejnovější,ale u nás ano. A celkem bych se nedivil, kdyby něco podobného vyzkoušeli. V Holandsku hardstyle patří mezi top v oblibě. A pomalu,ale jistě začíná procházet i k nám ve větším měřítku - viz Orion Hall s Yojim.
|
|
|
|
|
|
st červenec 30, 2008 10:03 pm
Saku
treba nebude, kdo vi
|
|
|
|
|
|
st červenec 30, 2008 6:50 pm
No doufám, že nebude, ale když je značka zapsána na Misa Salacova s.r.o. tak asi nějaké slovo mít bude.
|
|
|
|
|
|
st červenec 30, 2008 11:24 am
Saku
a jak vis, ze Paní Djka s velkým P bude sefovat Citadelu?
|
|
|
|
|
|
st červenec 30, 2008 11:19 am
To budou nové taneční proudy jak pojď na mě z boku. Na hawtina zapomeňte, podle toho jak ho Paní Djka s velkým P komentovala na love parade tak pochybuju.
|
|
|
|
|
|
st červenec 30, 2008 12:28 am
No toho se děsím.... NA Citadelu mám ty nej vzpomínky z dob kdy spolu s Orion Hall to byla party č.1....Nenechám si je zkazit nějákým smradlavým klonem Citadely a novými taneč. proudy...
|
|
|
|
|
|
út červenec 29, 2008 9:10 pm
Hawtin to moc neverim ale bylo byto super nevahal bych ani vterinu!
|
|
|
|
|
|
út červenec 29, 2008 8:04 pm
Richieho.. a já vám ulíbám ruce..
|
|
|
|
|
|
út červenec 29, 2008 4:21 pm
Takze Richie Hawtin,Magda,Troy Pierce atd.?To by byla akce jejejjj!Ale to se urcite nestane..Jo a jeste Sven Vath!!!
|
|
|
|
|
|
út červenec 29, 2008 2:24 pm
James Zabiela nebo treba Junkie XL apod. by nemusela byt spatna volba : )
|
|
|
|
|
|
út červenec 29, 2008 1:37 pm
citadela
Dle meho nazoru to bude minimalne v prvnich dilech trance a pak elektro...
|
|
|
|
|
|
út červenec 29, 2008 12:31 pm
citadela is back ? :)
citadela misa a nove styli ? no nemuselo by to bejt spatny .) dlouho sem nikde nevidel kvalitny funky techno a trosku naslaplejsi electro sever cech se bude tesit
|
|
|
|
|
|
út červenec 29, 2008 11:08 am
Uvidime co nam Miska pripravi...Ale jelikoz apokalypsa team nesnasi trance tak se snad nemame ceho bat
|
|
|
|
|
|
út červenec 29, 2008 11:05 am
no a? tak by mohlo byt aspon nejaky dobry elektro
|
|
|
|
|
|
út červenec 29, 2008 10:35 am
jelikoz apokalypsa team nesnasi trance tak to nevidim jako dobry krok : )
|
|
|
|
|
|
út červenec 29, 2008 9:48 am
CITADELA
Citadela se vrací v rezii týmu Apokalyspy. Jedná se o spravný krok?
|
|
|
|
|
|