sensation white
black idnt united music
|
Tak line-up na Sensation White bude oznamen v pondeli v 17:00
|
|
|
|
|
|
LINE-UP Puzzle xD
..Lidi, já nevim proč, ale mam takový podezření, že Michael Burian na SW v Práglu nebude. Zase vim (sem to ale chytra hlava) že zahraje na SW v Litvě
takle zachvíli poskládame Line-Up
|
|
|
|
|
|
alll
Sakra Mason!!!! Marylina neciiiiiiiii
|
|
|
|
|
|
Azachiel
Jooo Mansooooon...zrovna vcera jsem ho poslouchala ze SW mazec....taky Erick E hraje suprove
|
|
|
|
|
|
..jj! Guetta SUX!
co takhle Mason..? i když to asi néé co..?
|
|
|
|
|
|
Neznáme jmena na Djs SW
To by se mi dost libilo aby tam prevazovala vetsina neznamych djs...aspon bysme si poslechli neco novyho a ne porad ohraty sety od Armina,Guetty atd....jedinyho koho bych brala ze znamych jmen by byl Schulz
|
|
|
|
|
|
Erick Morillo
Erick Morillo nesplnitelný sen...
Ale line-up bude kvalitní , hodně neviděnejch jmen dosud v CZ.
|
|
|
|
|
|
LINE-UP
..lidi jakoo..nevíte kdy hodlaj zveřejnit line-up? Vim že je to skoro až za půl roku ale na Belgickou SW už lineup maj a to dost good navíc se tam může od šestnácti!
Mno každpoádně sem byl teď v Německu na silvestra a byla to šupaaaa! Erick Morillo jakože upe nejvíc
Doufam že bude i tady na SW..
|
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 12:58 pm
JB
Jeee ty planujes taky si vzit bilej oblecek??No ja prave taky tak to bysme tam meli vyniknout
|
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 12:53 pm
vally
se pozname neboj, ja budu ten v bílem
|
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 12:49 pm
JB
Jestli nebude problem hledani tak tam urcite
|
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 12:40 pm
Tsss ja vam dam backstage
|
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 11:49 am
vall
a zase v backstagy jako na apo?
|
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 11:18 am
JB
Tak to je fajn ze se tam pujdes aspon mrknout Pokud se tam potkame tak dame panaka
|
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 10:42 am
vally
ahoj zlatko,
nebyl, mel jsem lístek ale nakonec jsem nesel. letos se tam prijdu mrknout alespon na chvíli
|
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 10:33 am
2 dance-girl
No muzu ti uprimne rict, ze se mi moc hardstyle a jemu podobne styly moc nelibi. To uz fakt radsi pujdu na white . Ale nerikam, ze bych se na black nepodival, to zas jo... Uvidime, treba vyzbydou finance a sjedem do Amstru .
|
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 10:31 am
2 -jb-
Jj presne tak. Proto jsem zacal komentovat rockovy festivaly az po lonskym lete, kdy jsem se byl podivat na Sazava festu . Brrrr...
|
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 10:30 am
Pokud si chcete zapařit, tak pojeďte na Black tam budete mít i těch slibovanejch + 155 BPM.. (a doufám, že víc )
|
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 10:27 am
JB
cuuuuuuus:)))
si nebyl na prvnim SW??
|
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 10:27 am
Pedro
Ja parim na vse...dokonce i na dramec
|
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 10:25 am
a ja vim ze si tam nejen nezatancim, ale ani me ta muzika nebaví...a presto tam pujdu. nejradsi mam lidi co na to nadavaj aniž by to videli, takze ja se pujdu podivat a nadavat budu případně až pak
|
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 10:21 am
Vall
Pařím i na RMB
|
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 10:20 am
pedro
hmm tak to chci videt...schranzista na tranciku pari
|
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 10:16 am
Vallynka
Potkám tam hodně známých budu se bavit, nějaký pokus o tanec z me stranky bude, tak po 12 panácích:o)
|
|
|
|
|
|
st únor 06, 2008 10:14 am
Pedro
Me by nebavilo byt nekde kde si nezaparim na music
|
|
|
|
|
|
wajdak
Poslouchám mnoho druhů hudby, neříkám, že se mi hudba líbit nebude. Vím, že bude, ale nezatančím si na to.
|
|
|
|
|
|
2 Pedro
Asi tak mno . Koukam, ze taky poslouchas spis BPM 155+
|
|
|
|
|
|
SW
No ja se tam těším, hlavně kvuli efektům a atmosféře, vím, že si moc nezapařím ale mé místo je u baru:o)
|
|
|
|
|
|
Wajdak
Tak s tim minimalem s tebou souhlasim...to bych na tu akci nejela ani kdyby byla sebe vic lepsi...proste vyspat se muzu doma a ne na akci s minimalkem...ikdyz zas je fakt ze ta atmoska na SW je nezapomenutelna tj...asik navstivim SW i v jinsim zemi:)))Ale taky se do ty doby musim vlizt do bilych veci
|
|
|
|
|
|
2 vall
Ja si "rozsiruji" hudebni obzory . Nahodou jsem vloni byl u nas i v Polsku na whitu . Libi se mi ta atmosfera, co se tyce hudebni stranky, tak k tomu se uz vyjadrovat moc nebudu, i kdyz nerikam, ze se mi to nelibi. Porad lepsi, nez kdyby se hral minimal
|
|
|
|
|
|