|
OPEN AIR FESTIVAL |
« Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » |
open air festivalpansky tynec, faithless letiste
OPEN AIR FESTIVAL
|
Fuuuha, za Bloody bych se vůbec nezlobil
Ale myslím že přijde ještě jedna pecka co potěší každýho...
|
|
|
|
|
|
....rikam ROBYN, tak chci ROBYN, slysite?
|
|
|
|
|
|
asi jo no... do ceskych luhu a haju a vesnickych diskotek zavítají hned po odeznění a obehranosti kosheen v roce 2025 a pak se budem mít dalsích 20 let kazdorocni opakovani toho samyho lineupu na co tesit
reakce na článek: OAF prozradí další zahraniční hvězdy 9. března
|
|
|
|
|
|
st únor 23, 2011 10:00 am
|
|
|
|
|
|
út únor 22, 2011 10:50 pm
BB
|
|
|
|
|
|
čt únor 17, 2011 10:47 pm
OaF
Heleďte jeďte se podívat za hranice na festivaly(Srbsko,Maďarsko,Belgie..),tam maj pořadatele jednoho sponzora(převážně pivního-Heineiken,Tuborg.. a dokážou z toho vytěžit maximum,co se týče line-upU,organizace,zvuku.viz Exit! v Srbsku,neříkejte,že je to bohatší země než jsme mi?? Jen ti lidé se dokázali v pořádáni festivalu vypracovat a utvořili tradici,která přitáhla Velkého sponzora ochotného platit,za to u "Nás" je to "Co z toho budem mít" Suck!!!
reakce na článek: Belgičtí Goose další hvězdou Open Air Festivalu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
čt srpen 26, 2010 8:54 pm
A ted si to jeste spocitejte, kdyz jste si koupili listek na RFP za 1300 (ve sleve)! parkovani 200, stanovani 200 a tyden nebylo za co zrat!
|
|
|
|
|
|
čt srpen 26, 2010 7:08 pm
no jasne, ale to uz je trosku neco jinyho..
|
|
|
|
|
|
čt srpen 26, 2010 5:24 pm
ondras
a jeste si zapomel dodat za piti a jidlo
|
|
|
|
|
|
čt srpen 26, 2010 2:41 pm
heerer1
tak pozor 330 je sice fajn cena(pokud si koupis listek hned v predprodeji), ale za stan dalsich 150, dalsi 200 za auto a vysledek je trosku jiny...
|
|
|
|
|
|
st srpen 25, 2010 3:08 pm
leclerc
Tak pozor, ne uplne vsichni opevujou nejen R a F, ja jsem si dal sobotu a byla taky fajn:)
|
|
|
|
|
|
st srpen 25, 2010 9:49 am
smolldyss
jó, tak psí vojáky jsem si taky velmi užil, kdysi jsem je dost poslouchal a nečekal jsem, že je tady někdo bude znát, když všichni opěvujou jen royksopp a faithless
|
|
|
|
|
|
st srpen 25, 2010 9:30 am
2 leclerc
|
|
|
|
|
|
st srpen 25, 2010 9:29 am
leclerc
za 330 kaček se to muselo libit vetsine
|
|
|
|
|
|
út srpen 24, 2010 10:00 pm
2 finch + čolek
|
|
|
|
|
|
út srpen 24, 2010 9:50 pm
leclerc
Jsi doopravdy chuj. Nech žít něco, co tě může v budoucnu kojit.
|
|
|
|
|
|
út srpen 24, 2010 3:40 pm
leclerc
srovnavas festival, kterej ma za sebou 16 rocniku s festivalem, kterej byl poprve? odvazne
|
|
|
|
|
|
út srpen 24, 2010 12:58 pm
no... koukam, že se tady vyjadřují samí fanoušci taneční muziky a sobota podle nich stála za hovno... taky mam rád taneční muziku, ale vrcholem pro mě bylo právě sobotní vystoupení KASABIAN
jinak OAF organizačně dost špatný - na takovej RFP vážně nemá, ale za ty prachy...
když vezmu tyhle 2 festivaly, které jsem letos v létě navštívil, shrnul bych to asi takhle: RFP se dělá srdcem, kdežto OAF pro marketing
reakce na článek: Anketa z Open Air Festivalu
|
|
|
|
|
|
čt srpen 19, 2010 9:34 am
pro šťoury
|
|
|
|
|
|
st srpen 18, 2010 10:37 am
liebing: Děkuji, to je ono!
|
|
|
|
|
|
st srpen 18, 2010 10:07 am
|
|
|
|
|
|
út srpen 17, 2010 5:57 pm
OAF
Na festáku jsme byli pouze v pátek. 1,5 hodinové čekání v koloně přes tři vesnice nás trochu štvalo, ale ostatní dění a organizace festivalu bylo super..
Vrchol Royksopp pak až Faithles (Maxi Jazz fakt moc zpívat neumí) . Areál obrovská nudle a přechod z jednoho konce na druhý za 3/4 hodiny Nikde žádné fronty, vše pěkně značené a pivo za 35,- je taky normě. S TOIkama jsem problém neměl, jsem přece chlap:)
Chválím organizátory akce a na příští ročník se těším již nyní.
Zdar
reakce na článek: Faithless vzkazují: Na tuhle show nezapomenete!
|
|
|
|
|
|
út srpen 17, 2010 5:54 pm
TO PETR.U & TAM
no jo panove... kdyz ono jsme narod debilu...
proc?
dobre to stoji v prispevku od Petr.U - tolik ubohosti by jeden pohledal
ovsem, v Cechach neni problem, ze jo...
|
|
|
|
|
|
út srpen 17, 2010 3:40 pm
Dustin Zahn-Stranger to stability
|
|
|
|
|
|
út srpen 17, 2010 3:06 pm
Znáte jméno tohoto super techno tracku?
|
|
|
|
|
|
po srpen 16, 2010 5:38 pm
Ahoj,
fesťák určitě zvládnutý, ale sobota byla tak hudebně chudá, podle nás špatně rozložený line up. Pátek byl parádní, sobotu jsme pronudili a těšili se na odjezd domů.
reakce na článek: OAF děkuje 18 tisícům návštěvníků
|
|
|
|
|
|
po srpen 16, 2010 5:08 pm
:)
|
|
|
|
|
|
po srpen 16, 2010 4:45 pm
jen patek
ja vam nevim, Royksopp? hezky, ale ze by to byl nej zazitek totho vecera...? Faithless parada, ale z chemical brothers, nebo prodigy bych pred koncem neodesel, tady uplne v klidu.
spis tusite nekdo, kdo hral vedle multi culti stage (zuzasny jmeno) techno az do rana? tam to totiz straslivym zpusobem odsejpalo. Po letech pohlazeni po techno dusi. Kdo by to na OAF cekal?
|
|
|
|
|
|
|
|
|