no na CSFD pisi jen orig, nazev nicmene jsem nasel :
Quiet Earth - Tichá Země Autor: Deimos
kdyby jsi nasel spravne titulky tak dej pls vedet
čolek
ne červenec 19, 2009 6:02 pm
heerič
Je možno někde zjistit, jak se ten film jmenuje v češtině ? Jestli ho tedy jen nepřeložili (tichá Země) nebo ho nechali v orig. nebo má úplně jiný název ?
čolek
ne červenec 19, 2009 3:25 pm
heerer
Chlape, klobouk dolu. Moc Ti děkuji, mám za to, že to je ten The quiet earth. Jdu to nějakým způsobem někam sehnat a nebo to zkusím ztáhnout ? Jsou někde linky ?
P.S. Jo a německy to nemělo být, psal jsem jen, že jsem to před lety viděl na RTL nebo něčem takovém, do you know ?
ale nemecky neni ani jeden...
tak co je to jeden z nich?
čolek
čt červenec 16, 2009 10:44 pm
4 all
Já Čolíček maličký mám obrovskou prosbu. Již nevím kam napsat, všude na fórech žádná reakce.
Před lety jsem viděl na "němcích" super film o muži , který po nějaké hromadné zkáze zůstal na zemi úplně sám. Chodil po městě, nikde nikdo, v obchodech si bral co si zamanul apod. Pamatuji si scénu, kde je v domě s velkým balkonem a na plac pod ním postavil papírové figuriny lidí, kteří mu jako tleskají a on jim povídá z toho balkonu. Z toho, toho, toho, no prostě mu z toho jeblo, no. Ale fór byl v tom, že při jeho obchůzkách městem po nějakém čase potkal několik lidí, kteří tu pohromu přežili také ( snad žili v kanálech ). To jsou jediné indicie " otce Furata " a nyní je na vás přátelé, jestli je zde mezi váma někdo, kdo mi chce pomoci a ví, o co se jedná. Jak říkám, není to žádná komedie, prostě "trilerek" ako sviňa ze začátku 90. let, asi. ( v těchto letech jsem to viděl a vidět chci v češtině znovu )
Předem děkuji za projevenou snahu vůbec napsat.
Magico
čt červenec 16, 2009 3:57 pm
JC: "THIS WILL CHANGE MOVIES FOREVER. Trust me, it will."
Musím mu věřit (i když zatím ještě není ani trailer), zatím se mu to s jeho každým filmem povedlo.
heerer
út červen 09, 2009 3:41 pm
TRANSFORMERS - POMSTA PORAZENYCH
pokud se vam libila 1cka rozhodne si nenechte ujit, pac to bude velkej akcni scifi mazec!!
Jednoznačně pro mě nejočekávanější film roku. Podle mne to bude trikově nabušenější jak Transformers 2 (nic proti Bayovi) nebo Star Trek. Zatím se dařilo JC dělat nadčasové legendární filmy, tak jsem opravdu zvědav jak dopadne tenhle jeho počin
heerer
po říjen 13, 2008 11:26 am
Oko dravce
Pokud jste jeste nevideli tento snimek vrele doporucuju. Dokonce jsem premislel zda na nej pujdu jeste jednou. Je to hoooodne dobra akce kterou produkoval Steven Spielberg.
Davam 9/10
Opravdu pecka...
PTR
ne říjen 12, 2008 10:20 pm
Inspirace, aneb co jsem poslední dobou dobrého viděl
Potomci lidí (2006), Nekonečná párty, Young People Fucking (2007), Transsiberian (2008), Muž v ohni (2004), "Black Books" (2000), Zběsilost v srdci (1990), Frajer Luke (1967), Pravidla vášně (2002), Lilja / Lilya 4ever (2002), Klass (2007), Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se ... (1964), Ve jménu otce (1993), "Partička IT" / "Ajťáci" (2006), Rváčův deník , Útěk do divočiny (2007), Život v tranzu (2000)
Tak me teda 2012 Doomsday nenadchl a doslova uspal, v pulce filmu jsem se odebral do rise snu a kdyz jsem to druhy den dokoukal, tak jsem nelitoval . Film o nicem, typicky americky "cecko" .
01. Anthony Hamilton - Do You Feel Me 03:56
02. Lowell Fulson - Why Don't We Do It In The Road! 03:46
03. John Lee Hooker - No Shoes 02:25
04. Bobby Womack - Across 110th Street 03:47
05. Anthony Hamilton - Stone Cold 04:06
06. Sam & Dave - Hold On I'm Comin' 02:32
07. The Staples Singers - I'll Take You There 04:35
08. Public Enemy - Can't Truss It 04:39
09. Hank Shockiee - Checkin' Up On My Baby 02:12
10. Hank Shockiee - Club Jam 03:11
11. Hank Shockiee - Rail Road 02:21
12. Hank Shockiee - Nicky Barnes 03:12
13. Marc Streitenfeld - Hundred Percent Pure 02:13
14. Marc Streitenfeld - Frank Lucas 02:41
ozzby
po duben 21, 2008 11:44 pm
Soudný den (Doomsday)
Je to dost morbidni a jde to dost proti logickemu uvazovani. Kazdopadne kdyz se nad tim povzneses (a to je zde vazne potreba), tak je to napeti od zacatklu do konce .-) Nijak me to nenadchlo, ale rozhodne jsem se ani na chvili nenudil .-)