|
LSD??
Nerikam ze mam 100% pravdu ale napustit kytku tripem je pekna blbost,ta kyselina by ji akorat zabila..ale jestli s tim mate nekdo osobni zkusenosti podelte se...ja sem hulil skunk macenej v koksu a byl to fak masakr videl sem cernobíle
|
|
|
|
|
|
Lu
kotatko prezilo nataceni naprosto bez uhony, a pote bylo ekologicky zlikvidovano
|
|
|
|
|
|
Acid: prima video :D
Doufejme, že se koťátku při natáčení nic nestalo
|
|
|
|
|
|
čt únor 21, 2008 10:19 pm
šňup a jsi v pohodě ;)
|
|
|
|
|
|
čt únor 21, 2008 10:15 pm
ozzby
a ja sem neco takovyho napsal? jen mi to prijde takovy zvlastni ale mozny je vsechno
|
|
|
|
|
|
čt únor 21, 2008 10:13 pm
acid
ja to nemel
|
|
|
|
|
|
čt únor 21, 2008 10:12 pm
ozzby
kourit lsd?
|
|
|
|
|
|
čt únor 21, 2008 10:12 pm
OZZBY
to bude nejakej potomek Mičurina ne ?
ale jinak je to dle meho nazoru blbost ta kytka tu kyselinu lysergovou nejak dvakrat nepříjme
no ale v klubu mladych botaniku jsem nebyl, to je taky fakt.
|
|
|
|
|
|
čt únor 21, 2008 10:11 pm
:)
PANAX GINSENG
|
|
|
|
|
|
čt únor 21, 2008 10:10 pm
neni ganja jako ganja
jeden muj znamej ma vasen v pestovani ganji.. par dni pred sklizni do kytky vrazi strikacku a nadopuje ji tripem... prej kam se pak hrabou nejlepsi holandsky indoory
|
|
|
|
|
|
čt únor 21, 2008 10:03 pm
pivo
|
|
|
|
|
|
guarana???
|
|
|
|
|
|
Drogy
Čuuuus lidičky, se musim zapojit, tohle téma mě bavi No drogy jsou good? Yeah,..
|
|
|
|
|
|
Moderátor
Děkuji za info
Teď si příjdu jako ještě větší blb
|
|
|
|
|
|
A hlavne to opravit blbe..
|
|
|
|
|
|
Pájuškaa
Své příspěvky můžeš jako registrovaný uživatel pohodlně editovat případně i mazat (button v pravo). Nemusíš tak psát opravy do dalšího příspěvku .-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
konopnou slivovici!
|
|
|
|
|
|
Guarana and Ex...
Ze by byla Guarana nahrazka extosky??? Taky guarana funguje tak, ze mate vsechny okolo sebe radi a kazdej se vam libi??
|
|
|
|
|
|
drogy sou good
|
|
|
|
|
|
Guarana
To věřim , ten šit co prodavaj v lékarnach nebude asi nic moc. Jo jo na Guaraně jsem si jeden čas pěkně ujížděl, vždycky na noční, a jel jsem jak stroj... kolegové čuměli, že jsem plný energie A oni tam unaveně polehávali ....
|
|
|
|
|
|
jo dneska narazit na dobrý E je umění,já zrovna to štěstí mám a ať zelený nebo růžový LV kvalitka,nebo aktuálně jing-jang jinak se mě velmi osvědčil i Speed 8
|
|
|
|
|
|
Guarana
hele, Darkina mi nedavno poradila cistou guaranu (zadne srajdy v tech tabletkach co maj v Tescu a v lekarnach) ale pixla na prasek mlete ciste guarany.. jedna cajova lzicka a jedu .-) Stoji to 300kc a 20 az 30 davek z toho s prehledem vydzdimas .-)
|
|
|
|
|
|
kofein je fajn
sice je to trochu humus snupat, a hovno z toho.. citil jsem se asi, jako kdybych vypil 3extra silny kafe.. kamos je zubni technik, tak toho nosil hodne.. jinak jsem na tom zadnej jinej "efekt" nepocitil..
|
|
|
|
|
|
vujtonky
kvalitní značka se pozná
luis vuiton má příznivce ve všech sférách
|
|
|
|
|
|
Hodnocení extází
s jakyma máte zkusenosti? ktery se vám osvedčily a které naopak ne? Dneska to je samá sracka!
|
|
|
|
|
|
so únor 16, 2008 11:50 pm
no tak uplne nejraci si pustím poradnyho pecivál valdaufu ikdyz kombinace kokainu s lsd také není k zahození
|
|
|
|
|
|
1G kofeinu
najdu link, ale na webu se dá koupit normální géčko kofeinu v saklu ke šňupání, kámoš řikal že to měl a prej je to ale pěknej humus
|
|
|
|
|
|
so únor 16, 2008 12:23 am
Tak maximálně haš
Nevyzkoušel jsem nic silnějšího jak holandskej haš (model Isolator), a ještě kombinace speedu8 a chlastu nebo guarany, to taky nebylo špatný. I když mě teďka poslední dobou láká LSD , houby....... Co se to se mnou na starý kolena děje Člověk by si myslel, ž ve 24 ho tyhle hovězí nápady přejdou.
|
|
|
|
|
|
-jb-
no jasně, myslim to vážně, třeba i bez alkáče... Co v tu sobotu, stavíš se na křídla???
|
|
|
|
|
|