|
TRANCEFUSION |
« Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » |
Půjdete? |
Ano |
|
41% |
[ 5 ] |
Ne |
|
58% |
[ 7 ] |
Nevím |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 12 |
|
TrancefusionATB (D), Dash Berlin (NL), Cosmic Gate (D), Roger Shah (D), Sean Tyas (USA)
TRANCEFUSION
|
čt březen 31, 2011 10:13 pm
|
|
|
|
|
|
st březen 30, 2011 1:58 pm
Abych pravdu rek zaty prachy me moc line-up neoslovil....Kazdej ma jinej vkus pro nekoho bomba pro mne nic moc...až na Seana tayse!
|
|
|
|
|
|
st březen 30, 2011 1:27 pm
podle me byl ATB na cramfields 2009 tak v cr je po dvou letech..v prraze je po peti letech naposledy vystoupil na transmission 2006
reakce na článek: Trance & Progressive kalendář 4/2011
|
|
|
|
|
|
čt březen 17, 2011 12:34 pm
skoda terminu
super akce ale skoda toho data na carodejnice, tesim se na prvni open airy a byt zavreny v tento den v hale je hrozna predstava:-(
kdyby to bylo jindy tak jdu hned
reakce na článek: Vizualizace dubnové Trancefusion
|
|
|
|
|
|
čt leden 06, 2011 3:35 pm
Jojo, prostor je luxusní, na velké akce asi nejlepší a pokud bude mít akce stejnou, nebo lepší úroveň jako Decadance od stejných pořadatelů tak to bude špička!!
|
|
|
|
|
|
čt leden 06, 2011 12:24 pm
coze, to zase nepojedu na mayday :) ?!
my 100% pujdeme, listky uz jsou doma ve skrini ! lineup je LUXUSNI (takovych x snu splnenych naraz ), prostor take, nekolikrat uz jsem tam na akci byl a vzdy se mi tam libilo (vodafone vibrations, tdk timewarp atd.). snad se poradatele zameri hlavne na kvalitu (zvuk, bary bez front, satny, cista wc atd.), nikoliv na vyrizovani co nejvetsiho baliku (samo nejsou charita ...). mno, uvidime. kazdopadne tento pocin ocenuji a rovnou rikam, ze tato akce mi nahradi jarni sensation (byt hudba je o necem jinem).
|
|
|
|
|
|
út leden 04, 2011 9:30 pm
příspěvky níže jsou imporotané z původního článku, proto mají stejné datum a čas...
|
|
|
|
|
|
út leden 04, 2011 9:28 pm
Pokud toto pořádají stejní lidé jako Decadance, určitě si to nenechám ujít! Konečně snad velká akce v Praze, na které nemá promotér hlavní zájem jen jak přeprodat kapacitu a oholit nás do poslední koruny :)
reakce na článek: Trancefusion - nový formát trance party
|
|
|
|
|
|
út leden 04, 2011 9:28 pm
|
|
|
|
|
|
út leden 04, 2011 9:27 pm
|
|
|
|
|
|
út leden 04, 2011 9:27 pm
|
|
|
|
|
|
út leden 04, 2011 9:19 pm
TRANCEFUSION
sobota 30. 04. 2011 / Průmyslový palác (pravé křídlo) Praha
ATB (D), Dash Berlin (NL), Cosmic Gate (D), Roger Shah (D), Sean Tyas (USA), Myon and Shane 54 (H), First State (NL), BonTrip (CZ) Guest: Emma Hewit (AUS) – live a mnoho dalších
|
|
|
|
|
|
|
|
|