|
TRANCEFUSION |
« Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma » |
Půjdete? |
Ano |
|
41% |
[ 5 ] |
Ne |
|
58% |
[ 7 ] |
Nevím |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 12 |
|
TrancefusionATB (D), Dash Berlin (NL), Cosmic Gate (D), Roger Shah (D), Sean Tyas (USA)
TRANCEFUSION
|
so duben 07, 2012 12:51 pm
koupím lístky
|
|
|
|
|
|
čt duben 05, 2012 9:48 pm
zdravím
|
|
|
|
|
|
čt březen 08, 2012 2:20 pm
prodej lístku
|
|
|
|
|
|
čt březen 08, 2012 2:20 pm
prodej lístku
|
|
|
|
|
|
so březen 03, 2012 10:50 pm
Prodám lístky na trancefusion 14. 4
|
|
|
|
|
|
so březen 03, 2012 1:43 pm
jestli bude zase ten hnusnej Heineken a ještě v teplym plechu tak běžte do prdele. Sračka hrozná, ale má to cizí název, tak se to může prodávat dráž, je mi to jasný.
reakce na článek: Vizualizace pravého křídla na Trancefusion
|
|
|
|
|
|
Jojo, me se libi jak to ti hosi delaji. Ma to smrnc a taky mam dojem, ze budou lepe komunikovat partnera, coz tady umi malokdo. preju hodne stesti, mozna taky konecne vyrazim.
reakce na článek: První novinky ze zákulisí Trancefusion
|
|
|
|
|
|
pá říjen 14, 2011 8:43 pm
|
|
|
|
|
|
út říjen 11, 2011 2:56 pm
Koukám další odborník na trance:-DVsadim se,že z toho lineupu neznáš ani jedmo jméno....Moralisto!
|
|
|
|
|
|
pá říjen 07, 2011 4:33 pm
3x VIP TRANCEFUSION
Prodám 3 GOLDEN VIP lístky na Trancefusion (8.10.2011) - 1000 Kč/kus.
Osobní předání v Praze.
Tel: 739 387 172
|
|
|
|
|
|
pá říjen 07, 2011 12:46 am
muj nazor na trance
nekorunovany kral the trance music paulvan dyk
|
|
|
|
|
|
pá říjen 07, 2011 12:18 am
to trance
zas tak uplně mimo to neni! pár myšlenek je bohužel velmi pravdivých!
|
|
|
|
|
|
čt říjen 06, 2011 8:25 pm
|
|
|
|
|
|
st říjen 05, 2011 10:42 am
TRANCEFUSION
Predem sveho commentu bych chtel klukum poprat hodne stesti pri poradani tohoto a dalsich eventu. Vetsinou necitim potrebu se k podobnym PR rozhovorum vyjadrovat, ale tentokrat mam lehke nutkani. Mrzi me, ze v dnesni dobe se eventy promuji spise pozlatkem nez tim, na cem by hudebni akce mely prevazne stat a tim je hudba. A zase jsme u stare pisnicky, projedu si line up opticky a ackoliv na party chodim 15 let a myslim, ze poznam kvalitu i tam, kde nejsem uplne doma, v tomhle pripade jste me opet nepresvedcili. Trance trance trance, ktery se v tomhle podani posloucha opravdu jen v Holandsku a u nas, diky vrelym vztahum nekolika lidi. Tito lide ovsem tvori hudebni povedomi mladych lidi. Proste kolotoce s rukama nad hlavou - ne kvalitni hudba, ktera se hraje po svete. Vzbudte se! Nerikam, ze jsem hip hoper, technar, drum and bassar nebo kterakoliv jina skatulka. Jsem clovek, ktery miluje hudbu a bohuzel prevazne kvalitu. Ve clanku zminujete kvalitu, na ktere se vse zaklada, baletka s cenou Thalie a podobne. Verim, ze tanecnici budou super a cela ta show taky. Krome hudby. Kamaradi, kteri chodi na prazske trance halovky vzdy prijdou s jednou story, vse super, produkce, krasne holky ale MAX 1 dobry DJ. A nekdy ani to. Dovolim si tvrdit, ze se v tanecni hudbe uz nekolik let orientuji a ted myslim worldwide, ne 2 statecky kolem a verte mi, ze tohle je opravdu mimo. Cely trance je v podstate projekt nekolika marketeru, kteri dovedli lidi z diskoteky na party a pustili jim jejich hity v novem havu a vytahli z nich prachy. DJs, tracky nic neni realne. Nikdo, krome PVD nema za sebou poradny hudebni vyvoj. Promoteri, delejte, prosim, v Praze kvalitni hudebni akce a inspirujte se na zapade, kdekoliv krome Holandska. STOP TRANCE/TREND SHIT FOREVER!!!
reakce na článek: Zdeněk Masopust: Trancefusion je pro mě výzva!
|
|
|
|
|
|
st říjen 05, 2011 12:44 am
Trancefusion 8.10.2011
Čus, prodám dva lístky na Trancefusion, Incheba Aréna, Výstaviště, 8.10.2011, zóna: stání standard, nabídněte cenu, pište na mail, případně SMS, osobní předání v Praze. 606 884 397, kirke@centrum.cz
reakce na článek: Trancefusion: Combo vstupenky a další novinky
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
po září 26, 2011 12:43 pm
TOKENY
Souhlasím. Tokeny jsou jednoznačně nejlepší výmysl na akci co existuje. Nemusí se řešit drobný do pokladen, nemusí se řešit takřka nic. Když se udělá dobrej design, tak jdou použít i vícekrát.
reakce na článek: Zdeněk Masopust: Trancefusion je pro mě výzva!
|
|
|
|
|
|
po září 26, 2011 11:01 am
prodám lístek
Prodám lístek na Trancefusion 8.10, cena 700 Kč (původně stál 750). Nemůžu bohužel jít, tak kdo by měl zájem kontaktujte mě na 724737318. Díky.. Verča
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pá květen 20, 2011 3:12 pm
to soulbass
Ty jsi ale poradne voprskly?!!! Nehaz vsechny do jednoho pytle...Trance akce navstevuji a nemyslim si, ze bych nebyla znala..Tebe nekde potkat, rada bych si znalosti a vseobecny prehled s Tebou testla "inteligente"! ..skoda dalsich slov...
reakce na článek: Anketa z Trancefusion Magic
|
|
|
|
|
|
út květen 17, 2011 3:17 pm
tak vidim to na změnu a na podzim pujdu na transfusion, jména z transmission jsem už minimálně jednou slyšel a ani můj oblíbenec schulz to asi nezmění
|
|
|
|
|
|
ne květen 08, 2011 2:17 pm
|
|
|
|
|
|
so květen 07, 2011 8:49 pm
co jinýho čekat od návštěvníků trance party-inteligentní odpovědi odpovídající o charakteru návštěvníků a znalostech :D
reakce na článek: Anketa z Trancefusion Magic
|
|
|
|
|
|
so květen 07, 2011 12:17 am
klárinka 22
|
|
|