Dalin Vajčner k Apokalypse

Dalin Vajčner k Apokalypse

01. 11. 2005  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (2)
Slibovali jsme exkluzivní interview s promotérem Apokalypsy, Dalinem Vajčnerem, takže zde jej s potěšením servírujeme. Tímto bych chtěl také Dalinovi osobně poděkovat za výbornou spolupráci a velmi zajímavé odpovědi. Interview odhaluje krásné momentky ze zákulisí a vtipné stórky s headlinery.
Ahoj Daline, jaké máš pocity z tohoto dílu? Povedlo se?
Z tohoto dílu mám snad ty nejlepší pocity. Naposledy jsem se takhle cítíl před 3mi roky na Apokalypse s Dave Clarkem. Myslim, že se to povedlo na 100%. Ovšem velké dík patří všem Djs. Jejich výkony byly 100% a moc mě potěšilo, že všichni zůstali až do konce celé párty, včetně Pet Dua, Marka Nastice a Roberta Natuse.

Týden před akcí jsi avizoval, že již můžeš potvrdit 3500 návštěvníků. Kolik jich nakonec bylo?
Celkový počet návštěvníků přesáhl laťku 4000 lidí. Přesný počet ještě není znám. Co mě ale překvapilo, je počet lidí platících na místě. Byl to rekord Apokalypsy.

Který z účinkujících se ti libil nejvíc? A byl to i tvůj favorit?
Nejvíce Pet Duo. Jejich set byl opravdu famozní, na plno využívali veškerou techniku, včetně 2 cd přehrávačů. Jejich komunikace s publikem předčila snad všechny dosavadní Djs, co na Apokalypse hráli. Ano, oni byli muj favorit a jen se to potvrdilo :-) Ukazali se jako exkluzivni Dj team, ale ceho si více vazim, hlavne jako pohodovi lidi, kteří ze sebe nedelali hvězdy a vtrhli i mezi lidi :-) Diky Anno, Diky Davide :-)

Nabral jsi z tohoto dílu nějakou další promotérskou zkušenost?
Ano, každa akce promotéra posune někam dál. Já si uvědomil , že každý Dj potřebuje svého runnera, který se o něho stará.Také jsem si uvědomil, že dřívejším Dj hvězdám už odzvonilo a jejich hvězdným manyrům taky!

Jak ty sám sis akci užil – zábava nebo práce a starosti?
Mnoo, jelikož se nám ztratil ze signálu Marko Nastic, který byl oběti dopravního kolapsu na rakouských hranicích, do jeho nalezení jsem měl nervy v hajzlu. Jakmile dorazilo Pet Duo a Natus uklidnil jsem se. Poté koukám, jak něco malého s kufrem přichází k Boby centru a křičí na mě „Jako kde jste?“ hehe. Marko dorazil a ja to pořádně zapil :-) A že jsem vydržel do půl šestý jen ukazuje , jak moc jsem to oslavil , jelikož nikdy na párty nevydržím tak dlouho :-)

Máš nějaký zážitek z akce, o který by se dalo podělit se?
Těch zážitků je strašně moc. Například mě pobavil Robert Natus, který jakmile dorazil na Boby, tak vykřikoval, že je strašně unavený, že si půjde odpočinout. Po té jsem ho ukecal alespoň na jednoho panaka vodky, ovšem nebyl kelímek. Při mém návratu s kelímkem v ruce vidím Roberta, jak do sebe lije vodku přímo z flašky a že už má asi půl litru v sobě. Za 10 minut poté běhal ze „smažkovským „ obojkem kolem krku a opustil Boby centrum v 6:00 ráno :-)

Také byl pro mě nezapomenutelný zážitek, když Pet Duo dohráli a chtěli jít mezi lidi. Vzali foťák a fotili snad všechno co se dalo, vypadali jak japonští turisté :-) Nikdy takové lidi neviděli a furt jsem od nich jen slyšel „wonderful night, thank you , thank you Dalin and Misa“ . Byl jsem strašně rád, že jsou ještě mezi náma lidé, kteří to neberou jako bussines, ale prožívají to hlavně srdcem.

Ovšem malej Marko Nastic také nezůstal pozadu. Nejdříve jsme mu před jeho hraním vymysleli přezdívku narko mastič :-) poté co se dozvěděl, co to znamená mastič, se tak rozčiloval, až se z toho opil a jediné co uměl vyslovit bylo Im Narko Mastič :-)

Mužu říct, že je mi moc líto , že už je tento díl za námi :-)

Mohl bys zkusit předběžně a neoficiálně pozvat čtenáře na další díl?
A proč neoficialně? :-) Další Apokalypsa bude 24.2.2006 opět v Boby centru. Koncept Djs se zachoval a měnit jej nebudeme :-) na webu www.apokalypsa.com můžete od zítra hlasovat, koho by jste chteli na další Vaší Apokalypse.

2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
jaja
01. 11. 2005 | 19:03:47
+0 | -0
smažkovskym obojkem....co to je? :)
:-)
01. 11. 2005 | 17:06:57
+0 | -0
hustéééé :-)) narmo mastič :-)))
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika