Bush aneb 3 MCs & 3 djs na jedné stage

Bush aneb 3 MCs & 3 djs na jedné stage

16. 06. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nebudou tu sice Beastie Boys, jak by se mohlo z nadpisu zdát, ale bude tu Brooklyn, Ghonzales, Brooklyn a Lulu Rulez. Ty doplní na podiu 3 naši dnb Mcs Vaant, Lindee a Adrenalin. Dnes se zkrátka Roxy rezezní nejenom drumandbassovými rytmy.
Brooklyn (aka Juanita Juarez) si v Roxy zahraje po delší době. Momentálně už několik měsíců, ne-li let, střádá materiál na své první drumnandbassové album. Poslechněte si jeho současný sound, který tvoří pod pseudonynem Brooklyn.


Dj Ghonzales je většině posluchačů znám jako drum and bassový dj. Ti kteří Honzu znají trošku lépe ale vědí, že rád zabrousí i do dalších žánrů a subžánrů, jako je breakbeat, dubstep, down tempo, nebo abstrakt hip-hop... Mezi jeho oblíbence z velké části patří produkce labelu Ninja Tune.

Ghonzales je residentem hned dvou klubových nocí v Roxy - drumandbassové Bushe a experimentálnější nocí Beatcase. Stejnojmený pořad na rádiu Wave uvádí společně společně s Philipem TBC. Nyní se pojďme podívat na jeho nový setík, kterým je záznam z hip-hopové pořadu na rádiu Spin. Pořad se jmenuje "Hip Hop Drunkiez" a na svědomí ho má DJsko-producentský team: Negative a Trusty. Poslední set kombinuje směs down-tempa a instrumentálního hip-hopu, který též lze nazývat jako Abstrakt hip-hop. Ve světě tenhle sty zastuoují třeba djs Shadow či Krush. V nejbližší době se také dočkáme Ghonzalesovi původní produkce. Něco málo k poslechu můžete ochutnat na www.myspace.com/ghonzales

Éterická Lulu Rulez pochází z Vysočiny a je členokou party kolem obchodu U Merkura a v Roxy si zahraje rovněž po delší době. Lulu - instruktorka jógy a hrdá veganka - ve vás probudí tu správnou letní energii!

MC Vaant je bezesporu velice zajímavý člověk, od kterého texty nemůžou urazit! Člen break-jazz-drumandbass-punkové kapely Alef Zero a breakové sekce U Merkura Sound Systemu, letitý vege-punk, anarcho-hipík, antifašista, nekritický fanoušek The Beatles. Od roku 1998 pořádá pravidelně každou (druhou) středu antifa-breakotéku LAMINATE v pardubickém klubu Žlutý pes, prvních pět let s Doc.Torrem, posledních šest let společně sVaczechem. Oficiálně mu jich vyšlo několik tracků, například s Philipem TBC nebo minimal-techno DJ-kou a producentkou Clarou Bailar.

Pokud ještě MC Lindee neznáte z podia, možná vám ejjí jméno bude znít přesto povědomě, jelikož je jednou z koordinátorů projektu Red Bull Music Academy. Na české party scéně se pohybuje už notnou chvíli a svým vystoupením už oživila nejednu party.

Posledním z trojlístku je MC Adrenalin, kterého si můžete pamatovat například z hraní s Voitou na legendárních breakbeat conferencích.

Poslední předprázdninová BUSH si zkrátka klade za cíl dobře pobavit a naladit vás na letní vlnu pohody...nic víc, nic míň!

www.roxy.cz



Dodal: Katerina Pisackova, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUSH

Pátek 17. 6. 2011
Vstup: zdarma
Vystupují:
Ghonzales, Brooklyn , Lulu Rulez 
MCs : Lindee, Vaant, Adrenalin
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika