Získej vstupenku na O´seex zdarma

Získej vstupenku na O´seex zdarma

18. 09. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pro všechny co se těší na O´seex v brněnském klubu Fléda, kde vystoupí legendární dj Tonka a spousta dalších hvězd, organizátoři připravili společně s partnery akce zajímavé soutěže. Zkuste tak získat vstupenky na party zcela zdarma!
První možností je objednání si během následujících týdnů do akce 10 kousků výborné pizzy dle vlastního výběru od partnera AMICI. Společnost nabízí více než 30 druhů pizzy a velkou předností je zde možnost sestavit si zcela vlastní. Společně s první pizzou obdržíte leták, který obsahuje pole na deset razítek. Při získání desátého razítka zároveň obdržíte vstupenku na akci O´seex. Akce platí pro Brno a blízké okolí.

Druhá možnost je určena především pro slečny, které mají rádi luxusnější spodní prádlo, avšak za velice příznivé ceny. Při nákupu u našeho partnera SCANDALO underwear nad 1500 Kč obdržíte rovněž vstupenku zdarma. Společnost Scandalo právě zpustila zcela nový e-shop, který rozhodně stojí za návštěvu nejen z pohodlí domova.

Třetí možností je nákup v brněnské pasáži Rozkvět (Panská 6), a sice v shopu MONDO – exklusive for man! Oblečení Mondo nabízí exklusivitu a originalitu. Kolekce nabízí celkový sortiment zboží, jako jsou košile, trička, svetry, mikiny, bundy a kabáty, saka, kalhoty, rifle, spodní prádlo, boty, pásky a jiné. Naleznete v tomto příjemném shopu i kolekce dámské. Zde také při nákupu nad 1500 Kč získáte vstupenku zdarma.

Poslední a velice lákavou akci nabízí partner S GALLERY, kterého najdete na ulici Radnické 11 v Brně. Tento originální obchůdek se zabývá prodejem jedinečných šperků a hodinek, z dílen výrobců Thomas Sabo, Pandora, Majorica nebo Joid´art. Zde je také podmínkou pro získání volné vstupenky nákup nad 1500 Kč.

Počet vstupenek je na tyto akce omezen pouze pro první desítky nejrychlejších z Vás !
Přípomínáme, že cena vstupenky v předprodeji je 220 Kč a součástí jejího nákupu je i 15% sleva do prodejen STORM v brněnském nákupním centru Olympia a Vaňkovka.

tonka

www.fleda.cz

Dodal: Petr Hudlík
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

O´SEEX

Čtvrtek 27. 10. 2011
Vstup: 220 Kč
Vystupují:
Tonka, Jerry, Javas, DJ Jay Beck, Hydrophonic, Wallyho D Second stage: Ian In Run, Danny Bright, Radan Mach, Gabriel Progressium, George S, Wolscha FASHION SHOW
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika