Elitní nizozemský dj Nymfo zahraje na Shadowboxu

Elitní nizozemský dj Nymfo zahraje na Shadowboxu

23. 11. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Bardo Camp alias Nymfo patří mezi nizozemskou producentskou i djskou špičku. O svých schopnostech, které cení holandská scéna ale i labely jako Commercial Suicide či Metalheadz, návštěvníky přesvědčí na příštím mejdanu Shadowbox. Ten proběhne 2. prosince a opět láká na vstup do 23 hodin zdarma.
Nymfo je zásadní postavou své domovské scény v Nizozemí. V rodné zemi totiž pořádá mejdany, v letech 2005 a 2007 vyhrál cenu „nejlepší holandský drum’n’bassový dj“ a spolupracuje s jmény jako jsou Icicle, Cern, State of Mind či Chris.SU.



Jeho produkce oslovila například Andyho C, který na svém vydavatelství Ram Records vydal pecku Franky Mountain. Jeho styl ale docenil i Gridlock a vydal populární spolupráci s Cern nazvanou Proton Pack. Nymfo navíc skladbami učaroval i Kluteho, který mu vydal například EP Double Dutch. Bardo tak má dnes na kontě okolo čtyřiceti releasů a je v rámci deepové scény jedním z nejvýraznějších jmen.

Abychom lineup udrželi v progresivnějších vodách i v rámci českého supportu, pozvali jsme si nováčka Pe:Teho, který si v Čechách díky djským dovednostem i solidní produkci získává jméno mílovými kroky. Skvělou náladu zajistí také fajnšmekr Nitrous, blondýní duo M4Y4 & Rudeboy a rezidentní 2K.

Podobná sestava pobaví i v chilloutu, který tradičně nabízí house, progressive, minimal, breakbeat či dubstep. Tam se můžete těšit na kombo 2K, Rudeboy, Nitrous a Pe:Te.

www.roxy.cz

Dodal: Adéla Sejkorová, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHADOWBOX

Pátek 2. 12. 2011
Vstup: do 23:00 zdarma, poté 150 kč
Vystupují:
Nymfo (nl), 2K, M4Y4 & Rudeboy, Nitrous, Pe:Te, 2K, Rudeboy, Nitrous, Pe:Te
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika