Techno & Minimal kalendář 12/2011

Techno & Minimal kalendář 12/2011

01. 12. 2011  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Poslední měsíc roku 2011 je příslibem celkem kvalitních klubových programů. Do Yes klubu přijede Jeff Milligan. V Roxy se zastaví Timo Maas a Funk D 'Void. Třešničkou na dortu jsou hned dvě velké akce v jeden den - 25. 12. proběhne již 12. díl oblíbené Christmas party v čele s Marcem Baileym. Po roční pauze se také vrací severočeský Aquaphonic, na kterém zahraje Corvin Dalek.
3. 12. - Jeff Milligan
Kanaďan Jeff Milligan vystoupí opět v Praze! Show ze 4 gramofonů předvede již zítra v pražském Yes klubu. O support se mu postarají Clara Bailar, Vasquez, Mark Smith a Pavel Faktor.

3. 12. - Justin Robertson
Všestranný britský umělec Justin Robertson zahraje v klubu Mersey – a to zítra v sobotu 3. 12. 2011. Těšit se můžeme na produkci z tvorby jeho vlastního projektu Deadstock 33s včetně světové aktuální produkce. Domácí scénu zastoupí djs Elio a Javas.

9. 12. - One Night
Skotský dj a producent Lars Sandberg aka Funk D 'Void zahraje jako speciální host již 9. 12. v Roxy v rámci noci One Night. Krom Funk D'Voida zahrají na hlavní stage rezidenti Josef Sedloň a Dan Cooley.



9. 12. - Remember techno
Příští týden bude v pražské Radosti FX ve znamení techna. Tentokrát zavzpomínáme s těmito djs: Igor Pataky & Kristian, Ladida, Daho & Ginger. Ten, kdo má rád staré poctivé techno, si zde určitě přijde na své.

9. 12. - Coonk
Brněnská klubovka Coonk sází na kvalitu a aktuální zvuk deep a techhouse music. Hosty dalšího dílu jsou rumunský techhouse mág DaLiu a rumunská dvojice Les Miserables. Premiérově zde vystoupí slovenský dj Herak. Nesmíme zapomenout také na rezidenta celé akce, kterým je Deivis.

10.12. - Ladida in Yes club
V sobotu 10. prosince vystoupí v pražském Yesu techno diva Ladida. Djane se v klubu představí úplně poprvé a zahraje zde speciální techhouse set. Dále zahrají rezidenti Vasquez a Pavel Faktor ze stáje Bpm.dj O warm up sety se postarají Lucas Hulan a Schwa.

10.12. - Time warp Holland
10. prosince vystoupí na holandském Time Warpu jako hlavní hosté legendy taneční scény - britští Underworld. Party se letos stěhuje do halových prostor Brabanthallen ve městě 'S-Hertogenbosch, které nabídnou dostatek prostoru pro tisíce partypeople a výborné technické zázemí. Ani v Holandsku pak nebude chybět tradiční host Sven Väth a mnoho dalších hvězd.



16. 12. - Minimal People

Hlavním hostem prosincového vydání akce Minimal people je Elektrabel se svou live show. Dalším hostem je Adam Cloud, chybět nebude rezidentka Sonja a talentovaný JayQu. Třešničkou na závěr bude osvědčený Gusman.

17. 12. - Flow
Německé djské a producentské eso Timo Maas bude speciálním hostem prosincového vydání party Flow v Roxy. Krom něj se můžete těšit na rezidenty Romana Raie a Fattyho M, které doplní ještě Schwa z projektu Shades Of Gray.



22. 12. - Unplugged
Na další díl svě pravidelné party na Bukanýru si rezident Face pozval techno djane Niku 77 a „deepaře“ Milana Kroutila.

25. 12. - Christmas party
Christmas party letos proběhne už podvanácté a to 25. prosince na tradičním místě na Výstavišti ABC v Pardubicích. Headlinerem akce je oblíbený Marco Bailey. Z českých djs stojí za zmínku Lucca, Kaisersoze nebo Džejár. Chybět nebude ani tradiční host – slovenský dj Toky.



25. 12. - Aquaphonic
Největší taneční party v severních Čechách se po roce vrací. Akce proběhne v nových prostorách Kulturního centra 101010 ve Vratislavicích. Hlavním hostem bude německý dj a producent Corvin Dalek. Dále zahrají domácí Pavel Bidlo, TGT, Sonja, Tokátko a spousta dalších djs na 2 scénách.

31. 12. - Silvestr 2011 v Chapeau Rouge
O kvalitní house, tech house a deep house se na Silvestra v Chapeau Rouge postarají djs Schwa & Dan Cooley & Formi & Lucas Hulan & Yannic a Fatty M.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika