Hip hopový Ty Nikdy label ohlašuje novou desku

Hip hopový Ty Nikdy label ohlašuje novou desku

16. 02. 2012  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Jeden z nejaktivnějších českých labelů vůbec chystá na rok 2012 několik novinek. Loni zástupci Ty Nikdy mezi fanoušky vypustili čtyři nové desky (IdeaFatte – Dočasně nedostupní, Ty Nikdy – Nohama na zemi, dj Fatte – Což takhle dát si Tesař a MC Gey & DJ Fatte – Imaginarium), jedno tour DVD a také dvě velká československá turné.
Ale to všechno byl rok 2011. V aktuálním roce Ty Nikdy v žádném případě nehodlá polevit a pro své fanoušky vydavatelství chystá novou desku s jednoduchým a výstižným názvem Label, na které se podílí všech deset členů tohoto seskupení – Idea, Rest, Paulie Garand, MC Gey, Boy Wonder, DJ Fatte, Kenny Rough, Inphy, Dubas a FNTM. Zakladatel a hlavní tvář Idea se ke konceptu celé desky vyjádřil takto: „Dokud věci jdou dělat a label má svoje pevné místo na československé hudební scéně, je potřeba věci stmelovat a potvrzovat. Proto jsme se rozhodli udělat společnou desku, kde se objevují všichni členové z labelu > všichni producenti & MCs. Chtěli jsme dosáhnout toho, aby na posluchače promluvil label jako celek. Samotnou desku jsme i tak nazvali, protože skutečně tvoří ucelenou skupinu názorů, postojů a vkusu.“ Jak bude deska znít, vám může napovědět první singl Závist.



Jak už bývá u Ty Nikdy zvykem, k nové desce je naplánována také československá tour. Ta zahrnuje 22 zastávek a bude probíhat od března do května 2012. Návštěvníci koncertů se mohou těšit na speciální show, ve které vystoupí „jádro“ Ty Nikdy – Idea, Rest, Paulie Garand, MC Gey a DJ Fatte.

Historie Ty Nikdy labelu sahá do roku 2006, kdy vzniknul převážně kvůli možnosti nezávislého vydávání desek pro domovskou kapelu IdeaFatte. Během následujících let se však rozrostl tak, že aktuální deska Label bude již třináctým fyzickým nosičem.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika