ENTER., Paradise - nové rezidentní noci na Ibize

ENTER., Paradise - nové rezidentní noci na Ibize

23. 05. 2012  |  Autor: stolda  |  Komentáře (0)
Čtvrtkem 5. května vše začíná a po dvanácti resp. třinácti opakujících se výskytech končí. Tak nějak by mohly vypadat zápisy Richieho Hawtina resp. Jamieho Jonese do svých letních harmonogramů. V průběhu letošního léta mají naplánované vlastní noci v klubu Space na Playa d’en Bossa resp. v DC-10 na letišti na Ibize.
ENTER. MUSIC. SAKE. TECHNOLOGY. EXPERIENCE.
enter
Nepatrné překvapení způsobil Richie výběrem klubu Space namísto Amnesie, se kterou byl dlouhodobě spojen. Především ze vzájemné spolupráce se Svenem Väthem a jeho labelem Cocoon. Jak už tak nejen poslední dobou u Hawtina bývá, bude celý koncept ENTER. propojen s inovací, která se v tomto případě netradičně výrazně odklání od elektronické hudby. Tajemnou přísadou má být saké a vůbec první saké bar na Ibize (Hawtin je školený saké sommelier).

Každá noc se ponese v již zaběhlém trendu labelu MINUS. Hudebně se o průběh budou starat především kmenoví djs, přátelé, spolupracovníci a další, kteří se nesou na podobné mínusové vlně. O hlavní stage bude pečovat Richie Hawtin v groovy techno stylu společně s hosty jako Paco Osuna, Dubfire, Marcel Dettmann nebo Gaiser a Matador. Ohlášení vystupující na hlavní terase klubu Space, nazvanou ENTER.Kehakuma (podle původně ohlášené noci, která bude předcházet a následně pokračovat) a vytvořenou jako inkubátor pro talenty, vzešli ze spolupráce Hawtina a samotného klubu např. Nina Kraviz, Nick Curly nebo Radioslave (jména, která pravděpodobně již dlouho inkubátor nepotřebují...).

Nový přístup k čemukoliv už není u značky Hawtin nebo MINUS v žádném případě překvapující. Naopak - tak trochu zaběhlá formule a znovu v tom má významný podíl technologická stránka party. Živé vstupy z internetu, vizualizace, zvuk a osvětlení v ucelené interakci jsou dalšími lákadly. Tak třeba na další terase klubu, nazvané ENTER.Interakt.

Hot creations presents Paradise.

Richie Hawtin se chtěl odlišit a nalezením čtvrteční "díry na trhu" chtěl přilákat co možná největší množství návštěvníků. Nemilé překvapení jemu i mnohým dalším připravil několik týdnů před oznámením nového projektu Jamie Jones a jeho Hot Creations. Ten se podobně jako jeho starší kanadský kolega stal poprvé hlavním lákadlem vlastní pravidelné noci na ostrově. Klub DC-10 paradoxně oznámil svou čtvrteční party v časové kolizi s původně plánovanou Kehakuma night, na které v roce 2011 Jones několikrát vystupoval.

V plánu jsou pro letošní léto jména jako Art department, Soul Clap, Maceo Plex, Wolf + Lamb, Efdemin nebo Ben UFO.

kones
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika