Lucca Frisco Tour pokračovalo na Flédě

Lucca Frisco Tour pokračovalo na Flédě

02. 05. 2006  |  Autor: Felix  |  Komentáře (2)
Na akci jsme se dostali kolem desáté hodiny, kdy Martin Gredner rozhýbával prvních pár desítek návštěvníků. My jsme se za poslechu příjemného progressivu dali do zkoumání přestavěného parketu.
V pátek 28.4. se konala další akce ze série Lucca Frisco Tour, tentokrát v brněnském klubu Fléda,u čehož jsme samozřejmě já ani fotograf Dudo nemohli chybět. Na akci jsme se dostali kolem desáté hodiny, kdy Martin Gredner rozhýbával prvních pár desítek návštěvníků. My jsme se za poslechu příjemného progressivu dali do zkoumání přestavěného parketu. Asi nejvíc nás zaujal tattoo bar (tak jsem si ho nazval ), kde si mohli návštěvníci nechat za určitý počet víček od nápoje Frisco nastříkat barvou dočasné tetování, dle vlastního výběru. Nemohli jsme nevyzkoušet...

Jak se čas posouval k půlnoci, začala se Fléda naplňovat a s přibývajícími lidmi také gradoval Martinův set. O půl jedné již rozjetá a nacpaná Fléda bouřlivě přivítala hlavní star večera – Luccu. Ta nezklamala, ale bohužel ani nepřekvapila. Plusem jejího setu byl určitě výběr desek, mezi nimiž převládalo pohodové techno, místy techhouse a já jsem si dobře zapařil. Přišlo mi ale, že se Lucka trochu trápí s odposlechem a na dost mixech (i když naštěstí nijak výrazně) to bylo slyšet. V jejím setu mi také celkem dost chyběla kreativita. Od nej Djky jsem přece jen čekal trošku víc než set téměř stejných mixů, bez jakékoliv odvážnější improvizace.

fleda

O půl druhé nastoupilo za svoje notebooky duo Southeast a popravdě jsem zapomněl, že ten večer měl být headlinerem někdo jiný. Poprvé jsem měl tu možnost slyšet jejich liveact na živo a nezbývá říct, než že dvojka Paul Hubiss a Jergen opravdu umí. Tihle páni si svoje vystoupení užili a ve Flédě asi nebyl nikdo, kdo by si to neužil s nimi. Luxusní livko, plné energie a zvratů, umocněné pařícími producenty za jejich midi kontrolery bylo vrcholem večera.

Po Southeastech se do lidí opřel Dave Fish, který přece jen maličko přitvrdil, čímž ale rozjetý dav rozhodně nepohrdl a i jeho set jsem si výborně užil. Nakonec přišel opět progressive v podání Dje Typhona. Jelikož tohohle pána znám, ale nějakou dobu jsem ho neslyšel hrát, čekal jsem na jeho set se zvědavostí. Typhone překvapil a to velice příjemně. Výborný set s euforickými nájezdy udržel spoustu lidí na parketu až do šesté hodiny ranní, kdy celá akce k velkému zklamání všech zúčastněných skončila.

Fotoreport z této akce zde

2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
manki
14. 05. 2006 | 09:26:41
+0 | -0
Jo,me to zklamalo, cekal sem vic.. docela nezklamala , ale ani me neprekvapila- to vystihuje :(

04. 05. 2006 | 09:16:23
+0 | -0
Byla to "brutalni" kalba .... skoda, ze jsem musel odejit tak brzo :(
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika