Top Gear Live přijede poprvé do České republiky

Top Gear Live přijede poprvé do České republiky

12. 03. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May a Stig přijíždějí poprvé do České republiky se svou živou show. Tu premiérově představí v pražské O2 Aréně 28. června, předprodej vstupenek startuje 18. března a seženete je od 990 Kč.
“Z vaší oblíbené televizní motoristické show jsme vytvořili nejvelkolepější motoristické představení ve vesmíru. Vybereme z Top Gear to nejlepší a ambiciózně se to pokusíme oživit v naší akční aréně. Jsem si jistý, že to bude fungovat skvěle!” - Jeremy Clarkson

Top Gear

Fanoušci mohou očekávat velkolepé představení, které mezi automobilovými show v arénách nemá obdoby. Kaskadérské kousky, u kterých si budete napětím okusovat nehty, vzrušující scény plné pádů a hořících aut, upravené vozy a samozřejmě neuctivý humor, to jsou typické vlastnosti Top Gear.

Top Gear

Rowland French, výkonný producent Top Gear Live, říká: „Náš tým světových inženýrů a technických designérů spojil své síly, aby vytvořil neuvěřitelné vozy, které, jak si umíte představit, mají k běžnému a povolenému silničnímu provozu hodně daleko! Jedná se o vpravdě průkopnickou techniku, kterou budou diváci v Čechách sledovat se zatajeným dechem.„ Top Gear Live 2014 s neskutečnými auty a řadou vzrušujících scén slibuje fanouškům této oblíbené show, kterou po celém světě shlédlo více než 1,8 milionu diváků, fascinující zážitek.

Top Gear

O Top Gear Live
Top Gear Live je joint venture společností BBC Worldwide a Brand Events UK. Toto živé automobilové představení kombinuje dramatičnost filmu a divadla se vzrušením z kaskadérských kousků a speciálních efektů. V Praze budou show uvádět Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond. Tato představení po celém světě doposud vidělo více než 1,8 milionu návštěvníků. Pro více informací navštivte www.topgearlive.com.

TopGear

O BBC Worldwide
BBC Worldwide Limited je hlavní komerční rameno a stoprocentní dceřiná společnost British Broadcasting Corporation ( BBC ). Společnost využívá hodnotu aktiv BBC ve prospěch plátce koncesionářských poplatků a investuje do programů veřejné služby výměnou za vysílací práva. Společnost má pět hlavních podniků : Channels, Content & Production, Sales & Distribution, Consumer Products a Global Brands. V roce 2011/12 společnost BBC Worldwide generovala hlavní zisky 155 milionů z hlavních prodejů ve výši 1085 milionů liber a vrátila 216 milionů liber zpět BBC.

Dodal: Petr Novák, Live Nation
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TOP GEAR LIVE

Sobota 28. 6. 2014
Vstup: 990 - 2790 Kč
Vystupují:
JEREMY CLARKSON, RICHARD HAMMOND, JAMES MAY A STIG
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

27. 03. 2014 | 19:46:34
+0 | -0

top gear

dobrý den,kde seženu vstupenky?
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika