Blink-182: Do třetice všeho dobrého - aneb všechno odpuštěno?

Blink-182: Do třetice všeho dobrého - aneb všechno odpuštěno?

18. 08. 2014  |  Autor: Mia Křižková  |  Komentáře (0)
Dvě neuskutečněná představení způsobily velký poprask okolo skupiny Blink 182, a v pátek 15.08.2014 konečně legendární kapela dorazila do Prahy. Naplnila však očekávání? Čekali jsme velmi mnoho, ale dostali jsme tak málo.
Představení dvou předkapel mělo diváky připravit na velemistry, kteří se připravovali v zákulisí. Jenže nebyl to šálek čaje všech přítomných. Čím více se blížilo vystoupení oněch již zmíněných Blink 182 areál Tipsport arény se slušně zaplňoval. Vypadalo to jako dobré znamení.

fotky Blink-182
Podívejte se na fotky z koncertu Blink-182.

No a když už nastoupil Tom, respektive dotancoval k mikrofonu, všichni byli napnutí jako kšandy. První tóny známé písně „Feeling this“ začaly s davem hýbat ostošest. Jenže citlivé, hudbou trénované ucho, slyšelo, že to dávno není to, co bývalo. Začátek všechny nastartoval a tím to vlastně končilo. Ani známá „Miss you“ to nezachránila.

„Tahle skupina umřela už před deseti lety. Bylo to hodně slabé, i když staré věci byly fajn“ , uvedl jeden z fanoušků. Další řekl, že celý koncert pro něj vyplynul skvěle vlastně jen díky tomu, že se jich konečně dočkal. Sál byl vyprodaný už dávno před koncertem a ani před halou nebylo jen tak možné potkat někoho, kdo by prodával svůj lístek. Vymóděných fanoušků bylo všude dost. Jen ten výsledek tak trochu pokulhával.

Otázka, zda nás Blink 182 ještě někdy navštíví. A pokud ano, jak to asi bude s nadšením lidí? Přeci jen stárneme nejen my, ale i naše oblíbené kapely, no ne? Budiž jim odpuštěno.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BLINK-182

Pátek 15. 8. 2014
Vstup: 888 Kč v předprodeji
Vystupují:
Blink-182 (USA), Gnarwolves (UK), A Wilhelm Scream (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika