Obsazení březnové Apokalypsy Dark Angels

Obsazení březnové Apokalypsy Dark Angels

21. 11. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1623)
39. díl nejdéle trvající techno akce Česka i Slovenska se odehraje 27. března roku 2015, nabídne 3 pódia plná zahraničních umělců z celého světa a tématický koncept Dark Angels. Vystoupí holandská legenda Speedy J, belgický bavič Marco Bailey, španělský matador Oscar Mulero.
Dále německá ikona JOHANNES HEIL, italský objev SAM PAGANINI a americký producent DUSTIN ZAHN. Hardtechno zastoupí brazilský pár PET DUO, královna tohoto stylu FERNANDA MARTINS, z Chile poprvé na Apokalypsu dorazí DANIELA HAVERBECK, čeká Vás francouzský GREG NOTILL a německý řezník JASON LITTLE.

Po pečlivém zvážení pořadatelů se 39. díl odehraje v Bobycentru, a to s omezenou kapacitou, na třech pódiích - Techno classic stage, Total hard stage a Clubbing stage. Vstupenky od 499,- zakoupíte exkluzivně v předprodejní síti Ticketpro.

Obsazení hlavního pódia Apokalypsy je dokonalým mixem současného a dřívějšího techna, které budou prezentovat ať už matadoři světové scény či jména posledních 5 let, která si vydobyla svá umístění na světových indoor akcích a festivalech a baví lidi na všech kontinentech. Druhé pódium nabízí ikony svého žánru, premiérové vystoupení v ČR a extrémní sílu na pomezí hardtechna a hardcoru. Klubová stage je pro všechny, kteří se oddávají clubbingu a holdují si ve stylech house a tech-house, vše v podání těch nej, které Česká republika nabízí. Avšak zhodnoťte sami:

Techno classic stage

SPEEDY J.
Holandská legenda, polovina dua Collabs 3000 s Chrisem Liebiengem, prezentující více než 20 let hutné, tvrdé a přesné techno, majitel prestižního vydavatelství Electric Deluxe, revolucionář a průkopník live vystoupení za použití těch nejnovějších technologií a postupů. Speedy J. patří mezi 20 nejvýznamnějších techno umělců celé historie této hudby.
 

MARCO BAILEY
Belgický bavič a oblíbenec českého publika, majitel label MB Elektronics, hrající veterán techna, který se u svého vystupování neskonale baví společně s publikem a své sety si užívá, jako by to měla být poslední show. Marco za svoji kariéru prošel mnoha směry techna a pozitivní je, že se vrátil zpět k hudebnímu směru, který mu nejvíce vyhovuje, tedy groovy techno 21. století.

OSCAR MULERO
Matador dark techna, kterému jen tak do obličeje nenakouknete! Jeho skloněnou hlavu nad mixákem sledují fanoušci 25 let, jelikož z poza jeho rukou vychází jedinečný, temný, přesný a inteligentní sound s příběhem. Techno mág (často se mu říká také “Ten, co hraje techno”) s potetovanými pažemi se hudebně “vyjadřuje” na svém labelu Polegroup, kde také dává prostor jménům jako Ben Sims nebo Christian Wünsch.

JOHANNES HEIL LIVE
Tohoto německého producenta z Cocoonu si mnozí pamatují především díky hitu Paranoid Dancer, který vydal před více jak patnácti lety. Díky tomuto "dancefloor killeru" se mu otevřely brány klubů po celém světě, kde jej vítali s otevřenou náručí a řadili jej mezi hlavní představitele techna let minulých. Svůj aktuální sound více přiblížil k hutnému technu patřící do druhé půlky celého večera, avšak nikdy si neodpustí špetku toho “heilovského” elektra, jehož „recept“ vlastní pouze on. Velkou raritou také je, že Johannes Heil vystoupil na Apokalypse v roce 2002 a stal se prvním zahraničních umělcem, který tuto akci poprvé vyprodal.

SAM PAGANINI
Italský producent, který přinesl do současného techna svěží vánek valící se hutné basové linky, vyniká také při svých DJ vystoupeních, namátkou snad uvedeme Time Warp a Awakenings. Jižanská krev podporována labely Drumcode, Plus8 či Cocoon, dostává první šanci, jak si získat fanoušky Apokalypsy, a to je garance, že předvede absolutní TOP - tedy současné a originální italské techno. Po Josephu Capriatim a Gary Beckovi Vám přivážíme další talent současné scény.

DUSTIN ZAHN
Americká „továrna“ na techno hity přijede na Apokalypsu. Tento umělec pocházející z Minneapolis se stal pověstným pro jeho Live-PA, na kterém pracuje od roku 2001. Jeho vystoupení, známá na území USA, Jižní Ameriky i Evropy, jsou vždy jedinečným zážitkem a věřte, že neobsahují pouze hit „Stranger to stability“, jenž si oblíbila celá řada světových techno DJs, jako jsou Adam Beyer, Chris Liebing nebo Dave Clarke.

Tuto sestavu doplní legenda ostravského techno podsvětí, DJ NUFF a nadějný talent a propagátor groovy techna, DJ DAZY, který svým zařazením do lineupu Apokalypsy dává jasný vzkaz všem novým talentům, že máme oči otevřené a uši nastražené!

Total hard stage

PET DUO
Brazilský manželský pár Anne Louise Gelfei & David Merlino aka PET DUO přiletí po sedmi letech do Bobycentra coby hlavní hvězdy hard pódia. Headlineři Apokalypsy v roce 2005, kteří pocházejí z  nejtemnějších a nejintenzivnějších tanečních parketů v centru Sao Paula, jsou známí svými promyšlenými, až zvrácenými hardtechno sety ze 6ti kanálů!!

FERNANDA MARTINS
První dáma hardtechna, známá brazilská kráska Fernanda Martins, se nejen u nás stala fenoménem, který si ojedinělým způsobem vyměňuje energii s fanoušky během svých vystoupeních. Za svoji kariéru několikrát obletěla zeměkouli a stala se nejbookovanější hardtechno DJkou planety. Na Apokalypse vystupuje již po 4. a důvody jsou více než jasné - fanoušci ji chtějí a ona chce české fanoušky.

DANIELA HAVERBECK
Původně známá jako zástupkyně chilské undergroundové hardtechno scény se v současné době řadí k nejvyhledáva­nějším latinskoamerickým DJům a producentům v mezinárodním měřítku. Daniela Haverbeck se vyznačuje zejména svým mimořádným talentem, vytrvalostí a hudebním instinktem. Lidé, kteří měli možnost sledovat její vystoupení už vědí, že se jedná o nezapomenutelný zážitek. Po akcích, jako Liberty White, Awakenings či Aquasella Festival se představí také poprvé na Apokalypse.

GREG NOTILL
Tento francouzský producent se během své 17leté kariéry podílel na mnoha rozličných projektech, až zakotvil u tvrdé odnože techna. Po tragické nehodě v jeho životě se Greg naklonil stylům jako jsou hardtechno, industrial a Mayhem styl. Vydal bezpočet osobité produkce, a to na nejslavnějších labelech hardtechna, jako Lifeform, Working Vinyl, Carnage, Artillery, Crowbar, Definition of Mayhem, Cannibal Society a mnoho dalších. Do setu vkládá své pocity, díky kterým dokáže s fanoušky přímo manipulovat. Jeho uměním je roztancovat dav až k šílenství.

JASON LITTLE
Absolutní mistr svého řemesla, koketující na hraně hardtechna a hardcoru! Svůj debut měl na Apokalypse v roce 2009, kde si získal několik tisíc nových fanoušků. Rodák z Německa je bezesporu nejrychlejší DJ celého line upu 39. Apokalypsy, zarytý zastánce pekelného BPM, který kašle na módní trendy v taneční hudbě a tvrdě se věnuje jen tomu, co ho baví už od útlého mládí. Je tu druhá šance zažít 100% teror na Apokalypse!

Tuto pekelnou sestavu obsadí také slovenský producent, který exceluje v projektu Basscaps (s Borisem S.), náš bratr a velký fanoušek SEPROMATIQ, doplní jej pak nejslavnější český hardtechno artista, GOLPE.

Clubbing stage je příjemnou alternativou pro ortodoxní „klubery“, kteří nedají dopustit na intimní atmosféru klubu s kontaktem s DJem. Pro všechny fajnšmekry jsem přichystali program splňující vše, co se od kvalitně obsazené klubovky očekává. Ve speciálně „housově“ laděném duchu vystoupí jinak ikona českého d’nb‘ scény IM CYBER, oblíbený „pražský Angličan“ a legenda klubu Roxy, CHRIS SADLER, tech/housově ladené duo, za kterým stojí projekt Matamar, tedy DEEP DEER, rezidentka Apokalypsy MISA SALACOVA a pánové SUBGATE a ORBITH.

Předprodej právě odstartoval exkluzivně v síti Ticketpro a v nabídce je první vlna vstupenek za 499 CZK. Vstupenky REGULAR se vyšplhají až na 899 CZK. Také je možnost zakoupit vstupenky VIP a VIP GOLD, avšak upozorňujeme, že díky omezené kapacitě jsou pouze v počtu desítek kusů vstupenek. Připomínáme, že kapacita Bobycentra je omezená na prvních 4000 návštěvníků a předpokládáme vyprodání.

Dodal: Nina Fialova, Olivier&Damian Praan
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA 39 DARK ANGELS

Pátek 27. 3. 2015
Vstup: 499 - 899 Kč
Vystupují:
SPEEDY J., MARCO BAILEY, OSCAR MULERO, JOHANNES HEIL LIVE, SAM PAGANINI, DUSTIN ZAHN, NUFF, DAZY, PET DUO, DANIELA HAVERBECK, FERNANDA MARTINS, GREG NOTILL, JASON LITTLE, SEPROMATIQ, GOLPE, CHRIS SADLER, ORBITH, IM CYBER, SUBGATE, MISA SALACOVA, DEEP DEER
Další informace
1623 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Ares
15. 01. 2024 | 10:19:18
+0 | -0
In the bustling metropolis of Karachi, where commerce thrives and goods flow seamlessly, Khattak International emerges as a beacon of excellence in the realm of <a href="https://khattakinternationalcarcarriers.com/goods-transport- in-karachi/">goods transport in karachi</a>, With a commitment to efficiency, reliability, and client satisfaction, Khattak International is transforming the landscape of logistics in Karachi.


Ares parker
09. 01. 2024 | 08:50:45
+0 | -0

Movers and packers

"Thrilled to hear that you enjoyed the read! If you\'re interested in more insightful articles on topics like movers and packers, stay tuned for exciting content. Your positive feedback fuels our passion for creating valuable information. Thanks a bunch for your kind words! #ReadersDelight #MoversAndPackers"



william henry (neprihlase
30. 12. 2023 | 08:33:26
+0 | -0

pest control karachi

"Hi there! I\'m a seasoned pest controller who creates pest-free environments for homes and businesses. With years of experience and a passion for precision, now a day I am working in <a <a href=”https://pestcontrolkarachi.com/”>Pest Control </a>Karachi company, I specialization in identifying and eradicating various pests, ensuring your space remains clean and comfortable. Let\\\'s work together to keep your place free from unwanted critters!"\\\'

william henry (neprihlase
30. 12. 2023 | 08:33:25
+0 | -0

pest control karachi

"Hi there! I\'m a seasoned pest controller who creates pest-free environments for homes and businesses. With years of experience and a passion for precision, now a day I am working in <a <a href=”https://pestcontrolkarachi.com/”>Pest Control </a>Karachi company, I specialization in identifying and eradicating various pests, ensuring your space remains clean and comfortable. Let\\\'s work together to keep your place free from unwanted critters!"\\\'

william henry (neprihlase
30. 12. 2023 | 08:33:25
+0 | -0

pest control karachi

"Hi there! I\'m a seasoned pest controller who creates pest-free environments for homes and businesses. With years of experience and a passion for precision, now a day I am working in <a <a href=”https://pestcontrolkarachi.com/”>Pest Control </a>Karachi company, I specialization in identifying and eradicating various pests, ensuring your space remains clean and comfortable. Let\\\'s work together to keep your place free from unwanted critters!"\\\'

william henry (neprihlase
30. 12. 2023 | 08:30:45
+1 | -0
"Hi there! I\'m a seasoned pest controller who creates pest-free environments for homes and businesses. With years of experience and a passion for precision, now a day i am working in <a <a href=”https://pestcontrolkarachi.com/”>Pest Control </a>Karachi company, I specialize in identifying and eradicating various pests, ensuring your space remains clean and comfortable. Let\'s work together to keep your place free from unwanted critters!"\'

faizausman3321
11. 09. 2023 | 05:52:01
+0 | -0

Termite Fumigation in Karachi

aiza Usman, an expert at Karachi Pest Control, specializes in termite control services in Karachi. With a proven track record of termite eradication and a commitment to customer satisfaction, Faiza is your go-to professional for termite-related concerns. Keep your property safe with Faiza Usman.

https://karachipestcontrol.com/termite-proofing-treatment/

Johnmathew33432 (neprihla
16. 11. 2022 | 07:08:08
+0 | -0

assignment writers near me

Is there anyone who can help me to find a service that can write my assignment at an affordable price? I have been stuck very badly with my assignment and need help on an urgent basis because I have to submit my assignment by tomorrow. Although I have been looking for an online platform for some time due to having less knowledge, I don’t know what things or skills I should see among any service.

https://www.paperown.com/

Parmen
08. 01. 2015 | 10:47:39
+0 | -0

Koupim lupen

Koupim lupen na apoka 39, glancy@seznam.cz

Vl.
22. 11. 2014 | 08:50:39
+0 | -0

???

Není v textu nějaká chyba?Hned nahoře je napsáno , že uživatelé VIP GOLD:"Možnost opakovaného odcházení z Bobycentra a další výhody, viz. níže." a o pár vět níže je:"Opakované opouštění Bobycentra je pro VIP GOLD zakázáno" Tak pak si vyberte :-)) ((-.

Honza
21. 11. 2014 | 03:21:27
+0 | -0
Koupím lístky. 721 379 730
Michelle
18. 11. 2014 | 08:22:30
+1 | -0
Ahoj koupím lístky na Acko michalahvezdova@seznam.cz 775676028 https://m.facebook.com/michelle.hvezdova?ref=bookmark
Barulee
15. 11. 2014 | 06:34:28
+0 | -0
Koupím lístek na áčko, Brno :)
barulee@centrum.cz :)
Viktor R.
01. 11. 2014 | 08:54:56
+0 | -0
Prodám 2 lístky na Apokalypsu 21.11.2014. Cena 600,- Kč za kus. Předání nejlépe Ostrava. Tel.: 604 146 390. Raději sms, tel. v práci nezvedám.
Viktor R.
01. 11. 2014 | 08:52:16
+0 | -0
Prodám 2 lístky. Cena 600,- Kč za kus. Předání nejlépe Ostrava. Tel. 604 146 390. Raději sms, tel. v práci nezvedám.
Cornello
18. 10. 2014 | 04:27:03
+0 | -0
Dobrý večer,
Měl bych dotaz. Chtěl bych si koupit lístek za 2500kč ten VIP GOLD ale nevím, když bych tam šel s přítelkyní, jestli ty nápoje co mám prý neomezené množství bych mohl brát aji pro ni, když by chtěla a pokud by měla ten obyčejný nejlevnější
Luccca23
28. 02. 2014 | 08:29:53
+0 | -0
Ahoj, prodám lístek za 800,-. Místo předání Praha. V případě zájmu mě kontaktujte na čísle 774111741. :)
Anonymni
27. 02. 2014 | 04:25:47
+0 | -0
Cau,jedu zejtra autem zatim sam nejak na vecer (dle dohody) z Prahy do Brna na Aposku a po akci zpet a jsem prazdnej nechce se nekdo svest se mnou?Zavolejte a vse dohodnem....Ondras 604 842 849
Uhaf
25. 02. 2014 | 09:04:06
+0 | -0

APOKALYPSA

Prodám lístek na Apokalypsu za 500,- ze zdravotních důvodů nemůžu, Ústecký kraj, tel.:723106370
sleduj stream
19. 02. 2014 | 10:52:05
+0 | -0
https://www.youtube.com/watch?v=Y_LFrMcoEm4#t=1429450
hans
08. 02. 2014 | 07:40:59
+0 | -0

to alex

běž na czechtek, ty dredatá smažko a nebreč když nato nemáš

Alex
05. 02. 2014 | 03:15:51
+0 | -0
Mám pocit že, jsem to řekl už min. před třemi lety.. Dokola opakující se sračka kterou tzv. promotéři vypouštějí tak jako dlouhodobě špatně trávenou stravu do hajzlové stoupačky!! Bohužel dokud lidi budou tyto obyčejné zloděje a notorické lháře podporovat tak nás, vás budou omrdávat do nekonečna!!..
Až se oddělí zrna od plev, pár lidí z nové generace pochopí o čem je nejen techno kultura, na jakem principu je založena či způsob vyjádření se za pomocí hudby např. techna aj.. pak si myslím, že by se mohlo navázat na drasticky a zrůdně komerční mutací přervanou scénu a pomalinku ji začít směrovat na tu správnou ''kolej''.. Nějaký čas to zřejmě ještě potrvá..

after movie
05. 12. 2013 | 03:59:21
+0 | -0
https://www.youtube.com/watch?v=cTMsrvVWnMs
Adam
02. 12. 2013 | 10:51:49
+0 | -0
No len dufame ze Lekebusch tentokrat pride ! Je totiz dost znamy aj tym ze neprichadza na dohodnute akcie !

love techno
29. 11. 2013 | 09:23:13
+0 | -0
Ahoj, neznate nekdo slecnu na druhe strance treti fotka? Potreboval bych kontakt dik. Jinak apokalypsa byla super!
dancegirl
28. 11. 2013 | 11:44:40
+0 | -0
Jo jo, to je fakt neprofesionální, no jo Salačka si odskočila od plotny a pak to tak vypadá:-)jo seagate máš recht, no to je přesně ono, že teďkon co nastoupila ta generace pařících, tak oni fakt nevědí, nejsou hudebně vyzrálí a už fakt málokdo umí fakt tancovat a cítit ty rytmy, většinou se tam klátéj jak ve vichřici, jo , to je přesně ono, lidi se choděj předvádět, slečinky vezmou svoje silikonový kozy a už se jde a pak čím míň oblečení, tím líp, jsem z toho znechucená...no a tomu bych se vůbec nedivila, kdyby za pár let to sklouzlo úplně do stylu Óčka, ty jo jeden jako druhej...A co se týká go go dancers, tak je taky zdrbnu, bo taky neuměj tancovat a třebas na Christmasce jim dokonce říkaj pornodancers.No já teda nevim, ale tohle se vážně nehodí na party, možná pro pány to je vzrůšo, ale mě to přijde trapný...
Dave55
26. 11. 2013 | 04:14:26
+0 | -0

Klubeři

Do 3 let budou lidé na "Áčku" vypadat jako kokůtci z klipů na Očku, škoda, já tu hudbu miluju....
seagate
26. 11. 2013 | 10:28:59
+0 | -0
fotky naprosto vycházejí se strategií pořadatele-typický český vkus ála slavík.My nepotřebujeme hudebně vzdělané návštěvníky co vědí na co jdou nám jde o to,co přinesou do naší peněženky.party už dávno není o lásce k muzice,radosti z tance,ale lidi se na ní chodí předvést v oblečcích a vykalit.Pan Vajčner je z fotek bezpochyby nadšen,o to mu jde...
Lukáš for dance
25. 11. 2013 | 08:53:53
+0 | -0
přesně jak napsala tato slečna jak děvky a den před tim byli na diskotece ale na tu unorovou du
burani
25. 11. 2013 | 10:11:20
+0 | -0
ono hlavně pořád měnit místo konání ,rozložení pavilonu je fakt hrůza...je vidět , že to dělá mamka od plotny..a plave v tom....to je jak fakt chaoz....myslím , že tato apoalypsa byla ta nejhorší..b
Zobrazit další komentáře   >>
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika