Catz `n Dogz naběhnou v červnu do Roxy

Catz `n Dogz naběhnou v červnu do Roxy

08. 04. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V rámci aktuální klubové sezóny přiváží Roxy současná i legendární jména od deepu, přes tech house až po techno a červnové symbolické zakončení bude reprezentovat všechny tyto styly.
Pozvání přijali Catz `n Dogz, polské producentské a djské duo, které drtí v posledních letech světové dance-floory svou výbušnou směsí od disca přes deep house až po techno. Enormní hudební přehled a cit pro aktuální náladu v klubu, to očekávejte 17. června od Catz `n Dogz v ROXY.
 

Možná je znáte pod jejich civilními jmény Grzegorz and Wojciech, počátečními sety jako Deeop and Ketiov nebo jako undergroundové 3 Channels. Bezpochyby je ale určitě znáte pod aktuálním jménem Catz`n Dogz. Již od roku 2003 postupně každým rokem nabírají na tempu a stoupají výše přes založení vlastního labelu Pets Recordings, produkci nových tracků pro Eats Everything (Enhance Song), remixů Jamie Jones nebo Maceo Plex, cover-story pro Mixmag, umístění v Resident Advisor TOP 100 DJs až k vydání alba Basic Colour Theory v roce 2015. Album je 15ti skladbovou cestou experimentálními zákoutími taneční hudby, znamenalo světový úspěch a vystřelilo Catz`n Dogz přímo do djské extraligy.

Catz `n Dogz

Svůj djský skill a hudební cit následně potvrdili v rámci vystoupení na prestižních festivalech Sonar nebo Detroit Movement Festival a prozatímním vrcholem byl lednový exkluzivní Pets Rec. Label Showcase na mexickém BPM festivalu. Není pochyb, že Catz`n Dogz míří v roce 2016 na vrchol a české publikum bude mít příležitost být v červnu u toho.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CATZ `N DOGZ

Pátek 17. 6. 2016
Vstup: od 210 Kč
Vystupují:
Ark3r (Ana.lock), Oli_N (Little Beat Different / Phonica Records) , DJ Schwa (Beef Records, Shades of Gray)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika