Punkrockoví divočáci Slaves vystoupí na narozeninách Roxy

Punkrockoví divočáci Slaves vystoupí na narozeninách Roxy

05. 08. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ať už si myslíš, že je punk mrtvý, nebo ne, jednu kapelu jsi v posledních dvou letech nemohl/a minout. Slaves mají za sebou jen pár let existence, za to vystřelili do světa tři nadupané alba plné syrové energie, křiku, ale i pořádných garážových a rock’n’rollových riffů.
Přes svůj kontroverzní název, texty a neochotu ke klasické komerční prezentaci se Slaves dostali na špici britských žebříčků, sebrali nominaci na Mercury Prize a svými koncerty propotili nejeden vyprodaný sál včetně slavné Brixton Academy. 26. narozeniny ROXY začnou drze nekompromisní středeční otvíračkou.

slaves
 
Laurie Vincent trápí kytaru, basu, plive do mikrofonu zatímco Isaac Holman divoce běhá kolem bicích ve snaze vymlátit z nich duši, sem tam někdo z nich skočí do kotle a najednou oba stojí na pódiu a věnují se bluesové verzi jednoho ze svých songů. Takto to vypadá, když na pódiu řádí Slaves, na první pohled dvojice grázlíků z Kentu, kteří si odskočili z fotbalového zápasu, na druhý už jeden z nejpřímočařejších projektů punkové a rockové scény současnosti.

Sedmnáctý srpen je datum vydání čtvrté studiové desky Acts of Fear and Love, která se chystá opřít do nenávisti mezi lidmi. “Nenávist neexistuje, zbývá jen láska a strach” zní podtitul alba, které má znít jinak než vše předchozí. Co na to řeknou kritici a fans? Podle všeho je to klukům úplně jedno, soustředí se na upřímnou zpověď a energii, která je táhne mezi lidi. Ať už jde o velkou stage nebo uplivaný bar v Kentu, pódium ovládnou na jednu noc dva divočáci a energii po jejich show nejde vyvětrat ani za týden. Stejné to bude i v rámci středeční otvíračky 26. narozenin klubu ROXY.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE26: SLAVES

Středa 24. 10. 2018
Vystupují:
Slaves (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika