Rapper Obie Trice oslaví 15 let debutu Cheers pražským koncertem

Rapper Obie Trice oslaví 15 let debutu Cheers pražským koncertem

19. 09. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Obie Trice - opravdové jméno, žádné triky. Známý detroitský rapper přijíždí poprvé do Prahy oslavit patnáctileté výročí svého debutového alba ‘Cheers’. Album produkoval Eminem, který zapsal Obieho pod svůj label Shady Records a vytáhl ho tím z undergroundu.
V pražské ROXY ale nezazní jen stará tvorba. Připravte se hlavně na nekompromisní rap, sólo tracky i věci z období stráveném v legendárním rapovém kolektivu D12.

Obie Trice
 
Předprodej začíná 20. září od 15:00 přes Ticketmaster a GoOut.
 
Album ‘Cheers’ je dodnes považováno za významný milník žánru díky dosažení páté příčky Billboardu 200 s 226 000 kopiemi prodanými během prvního týdne a celkovými 2 miliony kopií po celém světě. Zároveň značí, že Obie zvládne být jak tvrdý rapper, tak i zábavný chlápek, vezmeme-li v potaz, že je pojmenováno po jeho oblíbeném sitcomu stanice NBC. V současné době Obie pečetí své postavení na scéně založením vlastní značky Black Market Entertainment. Ve své tvorbě se dotýká témat vlastního života na ulicích Detroitu, problémům s matkou, vztahů se ženami a Obie je pořád ve hře bez úmyslů přestat. Jeho show 6. listopadu nebude radno propásnout.

Dodal: Hanka Makovcova, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

OBIE TRICE

Úterý 6. 11. 2018
Vystupují:
Obie Trice (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika