Martin Solveig už zítra v Duplexu

Martin Solveig už zítra v Duplexu

14. 11. 2018  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tento pátek vystoupí v pražském Duplexu legendární francouzský dj a producent Martin Solveig a my vám přinášíme poslední info k této párty včetně časového rozpisu. Vstupenky je možné do zítřejších 18:00 zakoupit prostřednictvím předprodejů GoOut.cz a Ticketstram.cz. Na místě bude k dispozici omezené množství vstupenek.
Už je to více než 8 let, co čekáme na další vystoupení legendárního francouzského DJe a producenta Martina Solveiga v ČR. Přátelé, čekání je u konce. Martin Solveig se vrací do Prahy 16. listopadu, aby zahrál v DupleX, The Rooftop Venue na Václavském náměstí v rámci rezidentní párty DupleX Presents, která pokračuje v sérii zvaní největších světových hvězd elektronické hudby do Prahy!
 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1961436980813917/

Kupujte early bird vstupenky nyní online!
http://bit.ly/MartinSolveigGoOut
http://bit.ly/MartinSolveigTicketstream

TIME TABLE
22:00 Tom Hart
00:00 Spada (Italy)
01:30 MARTIN SOLVEIG (France)
03:00 DJ Brian
04:00 Krekr

Martin Solveg je umělec, který pokračuje v sebeobjevování. Ať už se jedná o novou hudbu, trefnou módu a invenční stylizaci, kterou pro sebe vytváří. Svět mr. Solveiga je neustále se měnící prostředí, které je inspirováno zábavou a vitalitou. Martin Solveig nastavuje novou vlnu mainstreamu elektronické hudby – jmenovitě Future House sound, který ovlivnil jeho poslední tvorbu – produkt desetiletí kariéry producenta, DJe, filmmakera a kreativního Frenchmana, který se rozrostl na čtyři studiová alba.

Martin Solveig vystoupí v DupleX, The Rooftop Venue v pátek 16. listopadu 2018. Je to poprvé od jeho posledního vystoupení v České Republice, které proběhlo v roce 2012, kdy byl headlinerem legendárního eventu Sensation White.

Album Smash, vydané v roce 2011, vypustilo Martina Solveiga do světa superstars. Hlavní single „Hello“, ve spolupráci s Dragonette, pokořil hranici 5 miliónu prodaných kopií. Sama královna popu Madonna poprosila Martina, zda by mohl co-produkovat šest tracků pro její album MDNA a doprovázet ji na jejím mega turné v roce 2012.

Zatímco vydává letní hymny „Hey Now“ společně s Cataracs a „Blow“ ve spolupráci s Laidback Lukem v roce 2013, tak se táke úspěšně prezentuje v rámci své rezidentní noci v legendárním klubu Pacha na Ibize a objíždí největší světové festivaly.

V lednu 2015 přichází mistr s dalším krokem ve své kariéře. Představuje svůj nový neotřelí a průkopnický zvuk, kterým se bude nadále prezentovat, a to v rámci future house hitu „Intoxicated“, ve spolupráci s duem z Miami – GTA. Tento track se stal během několika málo dnů číslem jedna hitparád Hype Machine a Beatport a rázem z něj byla letín hymna a jeden z nejvíce zmiňovaných tracků roku 2015. V srpnu se dokonce dostala do A-list Playlistu na BBC Radio 1.

Solveig poté stále předvádí svou neomylnou schopnost zůstat dokonale sladěn s veřejnou poptávkou po hitovkách a proto následuje vydání hitu „+1“, vyfunkovaný future house s vokálem od Sam White. S tím, že již získal neuvěřitelnou globální podporu a exkluzivních 19 datumů jeho rezidentury v klubu Pacha pod hlavičkou jeho projektu „My House“, tak Martin i nadále buduje jeho hvězdnou pověst a reputaci umělce mnoha tváří.

A vy se na něj můžete těšit v pátek 16. listopadu v DupleX, The Rooftop Venue.

Dodal: Štěpán Ježek, DUPLEX club & restaurant
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MARTIN SOLVEIG

Pátek 16. 11. 2018
Vystupují:
MARTIN SOLVEIG (FR)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika