Recondite se vrací do Prahy s live techno setem

Recondite se vrací do Prahy s live techno setem

28. 01. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Recondite se během posledních let stal fenoménem na elektronické scéně. V jeho tvorbě se mísí deep house s technem i ambientem a všestrannost je patrná už z labelů, na kterých zatím zvládl vydávat.
Ať už je to Rødhådův Dystopian, Scubův Hotflush nebo Dixonův Innervisions, jeho zvuk je jasně rozpoznatelný. Hypnotický žážitek k Reconditovým live setům prostě patří. Schopnost přizpůsobit se náladě publika mu vynesla i nominaci v DJ Awards 2014 za nejlepší live elektronické vystoupení. Vystoupení na festivalech jako Time Warp, Melt! tak nikoho nepřekvapí.
 

Vstupenky prvních 24h přes MY ROXY s 10% slevou. Poté v ostatních předprodejích.

Je jen těžko uvěřitelné, že tento letitý sběratel hudby měl tu čest se syntetizátory a drum machines teprve roku 2009. Krátce na to se stěhuje do Berlína a zakládá svůj vlastní label Plangent Records. Ten byl již od prvního releasu velmi dobře přijímán, čímž zaujal právě Scubu, díky kterému mohl Recondite vydat hned několik remixů na Hotflush, což byl skvělý odrazový můstek do další kariéry. Jeho EP Caldera se například dostalo na první místo techno žebříčku na Beatportu. Při svém vystoupení kombinuje analogové zvuky se zvuky modulárních syntetizátorů nebo nahrávky z terénu. Se svým live setem tak přiveze do ROXY kus fyzického hudebního zážitku.

Dodal: Hanka Makovcova, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

RECONDITE

Pátek 29. 3. 2019
Vystupují:
Recondite (DE), support: Shaftling & Täino, Subgate b2b Tibiza 2nd stage: Arturo Legorreta (Materia.fm), Mike Corner (Dirty Corner)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika