Amanda Palmer přiveze v září do Prahy své nejosobnější album

Amanda Palmer přiveze v září do Prahy své nejosobnější album

24. 02. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Očekávané třetí sólové studiové album Amandy Palmer s názvem There Will Be No Intermission představí americká zpěvačka v pražském divadle Hybernia 26. 9. v rámci koncertní série Femme Fatale, která představuje výrazné ženy současné hudební scény.
Zpěvačka, aktivistka a členka někdejšího kultovního dua The Dresden Dolls, která také zažila značný úspěch se svými sólovými alby Who killed Amanda Palmer? a Theatre is Evil, nyní přichází s velmi osobní zpovědí na téma ženských práv, potratů i vyrovnávání se s nelehkými životními situacemi. Temnými motivy ale posluchače provádí s charakteristickou silou, odolností i nadějí. Vstupenky na koncert budou k dispozici v předprodeji GoOut od 26. 2. Mezi další interprety letošní koncertní série Femme Fatale patří ukrajinská zpěvačka Onuka (13.4., Palác Akropolis) či havajská hudebnice Taimane (25.5., Jazz Dock). Více informací na www.femmefatalelive.cz.
 

Třetí sólové album Amandy Palmer There Will Be No Intermission je zatím jejím nejosobnějším. V rámci 20ti skladeb nás Palmer provádí svým životem posledních 6ti let, během kterých prodělala řadu velkých osobních změn – narození syna, smrt nejlepšího přítele, potrat...

There Will Be No Intermission odkrývá další dimenze talentu Amandy Palmer a znovu tak potvrzuje její výrazné, mistrovské písničkářství. Zvládá kombinovat humor, slzy, osobní zpověď a odhalení v zasmušile radostné hudbě.

Amanda Palmer

„Ty písničky pro mě jsou návodem k přežití. Nahrávku jsem vlastně vůbec neplánovala. Smrt a další osobní ztráty všeho druhu se jednoduše děly a texty i hudba vznikaly jako vlastní terapie nebo způsob, jak v tom všem najít smysl,“ říká Palmer, jejímž jediným partnerem na novém turné bude klavír a ukulele.  

Zpěvačka své nové turné oznámila premiérou singlu „Voicemail for Jill“ a slovy: „Tahle píseň je napsaná jako příručka pro ženy, které zvažují potrat. Je to připomínka, že na něco takového nejsou nutně samy.” Umělkyně, která sama podstoupila tři potraty, se podle svých slov „několik let snažila najít cestu, jak psát o tématu bez jakéhokoli sentimentu, kazatelství nebo omlouvání se.“

Stejně jako předchozí deska, i There Will Be No Intermission byla financována crowd-fundingovou kampaní, do které tentokrát přispělo celkem 14 000 „patronů“. Deska byla nahrána za jediný měsíc v L.A. Johnem Congletonem (který již s Palmer spolupracoval na oceňované desce Theatre Is Evil). Produkce slibuje poctivý, vizuálně výrazný, ale také vtipný hudební zážitek.

Dodal: Eliška Míkovcová, kulturnipr.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AMANDA PALMER

Čtvrtek 26. 9. 2019
Vystupují:
Amanda Palmer: There Will Be No Intermission
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika