Francouzský elektronický mág Worakls přijede do Roxy

Francouzský elektronický mág Worakls přijede do Roxy

27. 05. 2019  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Propracovaná melodická elektronika ve spojení se zvukem živého orchestru, to je aktuální sound francouzského virtuóza ukrývajícího se pod pseudonymem Worakls. V březnu vydal své první LP Orchestra, které získalo skvělé ohlasy nejen mezi fanoušky, ale i světovými top producenty.
Od té chvíle je Worakls k nezastavení a bylo jen otázkou času, kdy přiveze svou show i do ROXY. 21. září čeká pražskou Dlouhou ulici velká noc.
 

Předprodej začíná 27. května přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24hodin.

Narozen v pařížské hudební rodině, Kevin Rodrigues už ve 3 letech seděl dennodenně u piána a rodičům bylo brzy jasné, že z kluka něco bude. Během studia na konzervatoři přičichl k elektronické hudbě a tvorba snových hudebních kompozic nabrala jiný směr než možná rodiče očekávali. Dnes už ale nikdo nelituje. Worakls objíždí se svou show největší světové kluby a festivaly a společně s N'to a Joachimem Pastorem založil brzy i label Hungry Music.

Na letošním očekávaném albu Orchestra dotáhl k dokonalosti spojení grandiózního zvuku živého orchestru a tepavé taneční elektroniky. Světového ohlasu ale dosáhl již dříve tracky jako Bleu, Coeur De La Nuit nebo Toi, ze kterých se brzy staly taneční hymny. 21. Září si jeho produkci vychutnáme v live setu v ROXY.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WORAKLS

Sobota 21. 9. 2019
Vystupují:
WORAKLS (FR)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika