Language of Trance 12

Language of Trance 12

04. 01. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Oblíbená a tradiční noc Language of Trance se opět hlásí o slovo! Další pokračování této párty se koná v pátek 23.1.09, jak jinak, než v pražském klubu Vertigo. Jak je již zvykem, těšit se kromě residentů MATAMAR (Mark Airman & Mata C) můžete i na zahraniční hosty a ani tentokrát tomu nebude jinak.
Na v pořadí 12tý díl jsme si pro Vás nachystali opravdu zajímavého hosta a tím úspěšný producent z Itálie - 7 Skies, který je známý především díky jeho spolupráci s kolegou Static Blue, se kterým se společně podíleli na mnoha remixech pro velmi zvučná jména světové tranceové scény, ale také svoji vlastní produkcí. Jejich počiny můžete najít pod hlavičkou takových labelů, jako je například prestižní Anjunabeats a jejich tracky s oblibou hrají Armin Van Buuren, Above & Beyond, Ferry Corsten a další.

Další jméno na line-upu rozhodně udělá radost všem vyznavačům energického uplift tranceu, neboť pozvání přijal rezident party E-Motion - Stepan Bruck! Pro milovníky melodického progressivu a tranceových „lahůdek“ tu pak bude zástupce bookingu LOT Music - Petr Hauz, který si přízeň publika získal už na mnoha akcích.

A jak to bude se vstupným? Nebojte, peněženky si nezrujnujete! Kdo přijde včas – a to do 22:00, tak vstup neplatí vůbec! Po desáté hodině zaplatíte také velmi příjemných 100 korun českých. Pro ty, kteří si vstup chtějí pojistit a také něco ušetřit máme dobrou zprávu – všichni, kteří napíší své jméno a příjmení na email info@vertigo-club.cz budou napsáni na guest-list a mají vstup také zdarma!

Více informací sledujte na:

www.myspace.com/languageoftrance
www.vertigo-club.cz
www.matamar.com

Dodal: Eva Pallotto, Music Club Vertigo
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LANGUAGE OF TRANCE

Pátek 23. 1. 2009
Vystupují:
7Skies, Static Blue, Matamar
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika