Icicle na lednové Take Control

Icicle na lednové Take Control

06. 01. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
23. ledna se na Take Control v Abatonu představí další talentovaný umělec v české premiéře. Ze země tulipánů k nám zavítá producent Icicle, který v posledních měsících zaplavil svět deskami ze zvučných vydavatelství jako Ram, Critical, Shogun Audio nebo Subtitles.
Icicle se společně s Commix a dalšími hrdiny zasadil o boom takzvaného deep drum & bassu. Ten se nestal jen východiskem pro starší a vyzrálé posluchače, ale začal významně ovlivňovat a obohacovat mainstream. Dominuje mu především atmosféra a minimalistické postupy namísto hitových nebo agresivních ingrediencí.

Za poslední dva roky po Icicleovi skočili majitelé všech prestižních labelů, kteří jeho talent nemohli nechat bez povšimnutí. Teebee mu dal prostor na Subtitles, Kasra na Critical, Friction na Shogun Audio a smlouvu mu pak nabídl dokonce i Andy C a vydal jeho track na Ram. Jako DJ hrává kromě své produkce i skladby všech ostatních vyznavačů deepových poloh; nejvíce o jeho stylu napoví set, který si můžete stáhnout pod tímto odkazem.

23. ledna do Prahy dorazí i C.Phone z úspěšného projektu No Money a jedna z nejpopulárnějších DJských stálic – Sayko. Dále placky dále provětrají Sweg ze Shadowboxu, Suki z Tele2Beatz a ahZ ze Stonedriderz. Druhou stage budou okupovat Mystif, Rudeboy a Nikola, kteří posluchače zahrnou breakbeatem.

Vstupenky lze zakoupit v obvyklých předprodejích Ticketpro, Ticketstream, Ticketportal a Maxium Underground (Jilská 22) za 150 Kč (plus poplatky) a nebo v Growshopu (Bořivojova 95) za 150 Kč bez poplatku. Cena lístku na místě bude 200 Kč. Více informací naleznete na www.takecontrol.cz.

Dodal: Kryštof Benca alias Bifidus Aktif, Let it Roll
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TAKE CONTROL

Pátek 23. 1. 2009
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
Icicle ( Nl), No Money, Sayko, Suki, Sweg, ahZ, Mystif, Rudeboy, Nikola
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika