Jak bude vypadat „koncert“ Vitalica?

Jak bude vypadat „koncert“ Vitalica?

26. 01. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jak tušítě správně, tento revoluční umělec a jedna z klíčových postav elektronické scény vůbec si své vystoupení velmi detailně hlídá, a to právem. Pojďme si alespoň část jeho požadavků, které můžeme zveřejnit, představit.
Jak už jsme zmínili dříve, Vitalicova show na únorové Apokalypse bude skutečně ojedinělá a bude v mnohém připomínat spíše koncert. A o tom svědčí nejen samotné kvality Vitalicova vystoupení po stránce vynikajícího stylu, ale zejména ve smyslu výjimečnosti jeho technických požadavků.

Co se týká specifik na pódium – Vitalic požaduje vlastní „operační“ prostor 2x1m – který bude vyčleněn jen pro jeho potřeby. Bezpodmínečně nutný je pro Vitalica zvukařský pult Midas Venice 240. (nebude akceptována žádná jiná značka ani model). Vitalic bude posílat ke svému hlavnímu zvukaři deset linek který je bude vhodně míchat a upravovat na F.O.H. Stejné linky bude míchat Vitalicův monitorový zvukař, který se bude starat o jeho odposelchy.

Požadavky hlavního zvukaře Vitalica
, který bude míchat zvuk pro publikum - KlarkTechnic 2X32 pásmový EQ a DBX 266. Dále profesionální zvukařský pult, pokud možno Midas Verona.

Požadavky monitorového zvukaře, který se bude starat Vitalicovi o zvuk, který uslyší z odposlechů - profesionální zvukařský pult, nejlépe Midas Verona.
Dále - tři plně ekvalizované monitorové cesty, nejméně dva monitory, každý 300W a drumfill pro doplnění basů, minimálně 1kW.

Vitalic přijede se svými vlastními zvukaři, kteří budou během show obsluhovat jak hlavní pult, tak monitorový. Celkové nastavení limiterů a procesorů bude diskutováno během zvukové zkoušky se zvukaři dodávajícími sound system.

Bezpodmínečně nutná je tedy zvuková zkouška před samotným vystoupením, která bude vypadat následovně: Vitalic přijede na místo konání v den akce již brzy odpoledne - respektive jeho technici. Ti za podpory techniků Apokalypsy nachystají a připraví celý set up techniky, který musel být dříve odsouhlasen. Jakmile bude vše nachystané, přijde i sám Vitalic a začne si ladit svoje“ mašinky“. Proběhne kompletní zvuková zkouška s nastavením předního zvuku i nastavením monitorů a také proběhne test maximální možné hlasitosti.

A teď striktní podmínky:  Nepřipraven Midas Venice 240 pro Vitalica - Vitalic nebude vystupovat. Když P.A. system nebude odsouhlasen techniky a nebude souhlasit s riderem = Vitalic nebude vystupovat. Pokud nebude pro Vitalicovy techniky absolutní podpora = Vitalic nebude vystupovat. Absolutně nepřipadá v úvahu nahrávání a jakékoliv vysílání show = pokud se tato skutečnost zjistí - Vitalic nebude vystupovat.

Jak lze z toho článku vyčíst, Vitalicovi se skutečně jedná o to, aby jeho show nebyla nikterak ovlivněna technickou nedokonalostí a nejedná se o manýry superstar. Věřte, že my bychom tyto rozsáhlé podmínky neakceptovali, pokud bychom nevěděli, že to opravdu stojí za to. Vitalic vystoupí na Apokalypse Virtual Reality ve svém speciálním koncertním selector setu a co od něj můžete očekávat snad napoví tyto video ukázka:



Dodal: Dalin Vajčner, Apokalypsa, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA VIRTUAL REALITY

Pátek 20. 2. 2009
Vstup: Předprodej za 449 Kč
Vystupují:
Vitalic, Ben Sims, Ade Fenton, CJ Bolland & MC Screen, Tetrapak aka Boris S & Arkus P, Acid Flux, Laydee Jane, Michal Poliak, Dan Cooley, Jeaniss, Efendy, Alexx Van Den Berg
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika