Páteční Plastique v Radosti

Páteční Plastique v Radosti

15. 06. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již tento pátek se můžete v klubu Radost FX těšit na pokračování dalšího dílu oblíbené klubovky djů Vectifa a Tvykse – Plastique. Jako hosté vystoupí djové, kteří stojí za nejpopulárnější polskou nu rave akcí – Sorry, Ghettoblaster, kterou můžete navštívit každý měsíc ve Varšavě.
Sekta – hudební producent, grafický designer, ilustrátor. Pochází z muzikantské rodiny a již jako velmi mladý začal hrát na housle a zpívat ve sboru. Ve svých 15 letech stál u zrodu polské hip hopové scény, začal s dingem a vlastní produkcí. Ozvěny této periody jeho života můžeme nalézt v jeho tvorbě i dnes. Jeho první taneční produkce se setkala s kladnými ohlasy u umělců jako jsou Don Rimini, DJ Touche a třeba Boy-8bit (pro kterého nahrál remix skladby „Auto Riot“), skladby , která se záhy stala hymnou akce Sorry, Ghettoblaster. Sekta vystupoval po boku Maurice Fultona, De La Soul, Kap10Kurt, Sick Girls, Beat Junkies a v klubech jako jsou Old Blue Last (Vice Mag, London), My Bitch Club (Vinna), Stealth (Nottingham).

Kosakot - novinář, DJ, sběratel vinylů a začínající producent. Kosakot se k elektronické hudbě dostal ve svých 16ti letech, což ho přivedlo k vášnivému clubbingu, sbírání desek a později také k hudební novinařině a dingu. Ještě nedávno byl nejmladším hudebním editorem v Polsku. Dnes má svůj vlastní hudební sloupek v polském největším kulturně informačním časopisu „Aktivist“. Společně s tím píše také o hudbě, jídle a třeba automobilech pro různé další časopisy. Kosakot se snaží spojit mnoho různých stylů. Hudba pro něj není pouze hlasitým vyjádřením, ale především příběhem. Domnívá se, že je skvělé idolizovat Larryho Levana, ale stejně tak je v pohodě milovat A-Traka. Kromě lásky ke klubům pracoval také na několika módních přehlídkách pro nejlepší polské návrháře jako jsou David Wolinski, Vasina, Pycior, ale také pro nadnárodní značky jako Commes Des Garcons nebo Nike.

O podium se dělil s Herkules & Love Affair (DFA), A Guy Called Gerald (808 State), David Mancuso (The Loft), The Glimmers, Maurice Fulton (DFA), Joel Martin (Quiet Village), Tim Sweeney (DFA / Beats in Space), Greg Wilson (Hacienda), Cosmo (The Loft), Daniel Wang, Marflow / Diskokaine, Terry Poison, Looose Cannons, Daniel Haaksman (Man Recordings), Krazy Baldhead (Ed Banger), Dj Spacid (Radius Records).

Sorry, Ghettoblaster je měsíční klubová noc v hlavním městě Polska ve Varšavě. Vznikla v roce 2006 a jejími zakladateli jsou právě Sekta a Kosakot. To, co původně začalo jako party pro pár kamarádů se stalo během dvou let největší klubovou nocí ve městě. Každý měsíc se na akci stojí dlouhé fronty a již si získala uznání i na mezinárodní scéně, které vyústilo ve sponzoring legendárních značek Miska NYC a Reebok.

Dodal: Lucie Jankovová, Radost FX Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PLASTIQUE

Pátek 19. 6. 2009
Vystupují:
Vectif, Tvyks, Sekta & Kosakot (Pl)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika