Report z voňavé akce v Radosti Fx

Report z voňavé akce v Radosti Fx

16. 06. 2009  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (0)
Červnový Tramix mířil tentokrát do Radosti FX. Já zvolila variantu dostavit se až přímo do klubu a udělala jsem dobře. Tramvaj totiž měla technickou závadu a kdo chtěl dojet do cíle, musel si pomoci sám. Budiž mu za to odměnou voňavá Axe Instinct Party.
Ani můj relativně pozdější příchod do klubu nezavinil, že bych se ochudila o jakousi důležitou část tohoto večera, naopak jsem dorazila v pravý čas. Půl hodiny po půlnoci bavila pár přítomných na parketě E-lite. Avizovaný příjezd Tramixu byl kolem půlnoci, a tak byl tedy čas mezi půlnocí a jednou hodinou ranní adekvátní příjezdu všem, které nepojízdná tramvaj neodradila a vydali se do Radosti po vlastní ose. Tím se během chvíle parket zaplnil a tak jediná djane tohoto večera a naše asi momentálně nejvíce zcestovalá žena tohoto povolání měla rázem početné jásající publikum nejen v mužské skladbě, což by se dalo očekávat především.

Na každém kroku bylo možno potkávat sličné, v kůži spoře oděné slečny, které propagovaly novou vůni od Axe a s touto party sjezdily velkou část klubů v republice. Nutno podotknout, že všeho moc škodí a tak i mnoho vůně neplní svůj účel, jak by mělo. Že je to akce poněkud komerčnější dokazovalo i fakt, že byla moderována Jakubem Kubou, ale množství jeho výstupu bylo sníženo na únosnou hranici. I přesto jsem si chvíli připadala spíše jako na diskotéce.

E-lite na malou chvíli vystřídaly modelky od Kenvela se svou fashion show, zajímavější pro nás návštěvníky byla asi úchvatná laser show, kdy většina přihlížejících opravdu lapala po dechu. Vystoupení tanečnic k této show bylo ale spíše jakoby vystřižené z nějakého úplně nesouvisejícího klipu, a tak jsem brzy ocenila nástup dalšího následníka ve štafetě tohoto večera.

Standardní, z čehož plyne výtečný set předvedl inventář Radosti dj Vectif. Bon Finix proplul několika hudebními styly, a neměl tak problém zavděčit se většině publika. Povětšinou se pohyboval mezi tech a progressive housem s tranceovým nádechem. Tak jej asi známe nejčastěji. Avšak tím, kdo na sebe strhl veškerou pozornost, byl Shaun, polovina projektu Filtry Funk Funk z Anglie. Při svém vystoupení tvoří na živo bootlegy a jeho sety bývají bohaté na vokály, které tento večer měly zelenou jak v publiku tak u djs.

Po vystoupení všech zúčastněných měl následovat dle line-upu jakýsi djský mush up, kterého se poctivě zhostil snad jen Tripmain a Shaun, E-lite rovnou z Radosti odcestovala na letiště, odkud se vydala za hraním do teplých krajů a ostatní djs se zapojili do centra dění a zábavy mezi návštěvníky. Po celou noc bravurně zvládal vjský maraton VJ Martin. Po relativně dlouhé době jsem odcházela z party za světla a mezi posledními a z akce od které jsem to rozhodně nečekala, se vyklubala nadmíru zábavná noc.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AXE INSTINCT PARTY

Pátek 5. 6. 2009
Vstup: www.ticketportal.cz
Vystupují:
Filthy Funk Funk (UK), Bon Finix, Vectif, Tripmain, Elite a Martin Frank, Madman
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika