Tip na trance alba a kompilace pro červenec

Tip na trance alba a kompilace pro červenec

06. 07. 2009  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (0)
První prázdninový měsíc je tady a to znamená, že nastal čas představit nové alba a kompilace z oblasti trance a progressive hudby, které nám červenec přináší. Pokud nevíte co poslouchat cestou na letní dovolenou, nebo až budete lenošit u vody, tak stačí jen pokračovat ve čtení mého článku.

Dakota - Thoughts Become Things
Za projektem Dakota nestojí nikdo menší, než loňský světový Dj číslo 8. Markus Schulz. Ten pod tímto projektem vydává, jak sám říká, více klubovější, temnější, deep skladby, tedy přesně ve stylu svého labelu Coldharbour Recordings. Na albu najdete celkem 10 skladeb. Inspirací pro název alba Thoughts Become Things byla Markusovi kniha The Secret australského spisovatele Rhonda Byrneho. Klíčovým pocitem uvnitř alba je inspirace – v pozadí každé skladby se odehrává její vlastní příběh. V podstatě jde o časový příběh Markusových vnitřních pocitů od mládí až po současnost.

Eddie Halliwell, Sander van Doorn - Cream Ibiza
Série mixovaných kompilací Cream Ibiza, se po loňském velice úspěšném dvou CD mixu od Pal van Dyka vrací zpět mezi nás. A to díky dvoudiskové kompilaci, kterou pro vás namíchali brit Eddie Halliwell a Holanďan Sander van Doorn. Eddie svůj mix sestavil celkem z 20 skladeb od producentů jako Prada, Umek, Sebastien Leger, Deadmau5, Richard Durand, Marcus Schossow. Sanderův mix obsahuje také 20 skladeb od producentů Simon Patterson, Paul van Dyk, Dakota, Gareth Emery a nechybí také jeho remixy The Killers a jejich track uSpaceman a skladby Peace od Depeche Mode.

Cosmic Gate & Hardwell - Privilege Ibiza
Největší klub na světě, Privilege Ibiza a Black Hole Recordings představují dvou mix kompilaci připravenou německým trance duem Cosmic Gate a a holandským electro house talentem Hardwellem. Cosmic Gate si do svého mixu vybrali tracky od jmen jako Kimito Lopez Mark Norman Virtual Vault a nechybí ani jejich vlastní produkce v podobě skladeb Not Enough Time se v Andy Duguid remixu a Sign Of The Times v Markus Schulz remixu. Hardwell do svého mixu použil skladby od Funkermana, F.L.G & F-Mana, Patricka Plaice a ze své produkce do tohoto mixu zařadil skladbu Display.

Trance World 7 - Mixed by Agnelli & Nelson
Label Armada music se opět hlásí o slovo už ze sedmým dílem kompilační série Trance World. V této série se představují přední jména světové trance hudby jako Aly & Fila, Sean Tyas nebo M.I.K.E, to abych jmenoval jen některé. Nyní se nám představuje dvojice Agnelli & Nelson. Ti na dvou CD použili skladby od jmen jako Estiva, Matt Hardwick, John O'Callaghan, Activa, Aly & Fila a další. Do svého mixu zahrnuli také svou produkci a to skladby Aviator a Gravity.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika