Kauza Supercroo vs. Bbarák

Kauza Supercroo vs. Bbarák

07. 10. 2005  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (2)
Domácí hip-hopovou scénou momentálně hýbe kauza Supercroo vs. Bbarák. Vydavatelství Neighbor Beats v ní hraje významnou roli a v následující tiskové zprávě se ji snaží ze svého pohledu shrnout a vyjádřit se k ní.
Hip hopové události na české scéně posledních dnů nemohou nechat nikoho klidným. SuperCrooo a Bbarák se dostali do dalšího konfliktu! Za Neighbor Beats aka Nejbr - vydavatelství, které stojí za novou podzimní deskou SuperCrooo - Neurofolk, jsme se rozhodli dodatečně vydat následující vyjádření.

V nelehké situaci bychom rádi objasnili základní fakta. Podotýkáme, že naší snahou je, mimo jiné, uvést věci na pravou míru. Doufáme, že faktickým objasněním situace docílíme toho, že se inteligentní jedinci náležitě zamyslí a sami si udělají obrázek o tom, co se doopravdy děje (pozn.: umravňování ani poučování kohokoliv není náplní tohoto článku!).


Pojďme tedy k věci – od začátku:

„Domácí server“ SuperCrooo – Boombap.cz informoval článkem Supercrooo Zřejmě Zahájili Válku Proti Bbaráku! o jistém koncertě, kde došlo ze strany SuperCrooo k slovním urážkám osobní povahy na adresu lidí z Bbaráku, a dále o existenci Bbarák diss tracku na nové podzimí Superz desce.

To pochopitelně nenechává Bbarák klidním, obzvláště, když se na Boombapu objevuje i další článek (ve kterém je ovšem ve své podstatě mnoho pravdy, týkající se především podstaty Pohybu věcí) typu Čeká Čechy Velkej Dissící Podzim? Zřejmě Ano! Hot!

Celá tato kauza „Válka“ vniká ve své podstatě ve chvíli, kdy „napadená strana“ Bbarák , jmenovitě Kwé, reaguje na tyto články. Jedna z prvních věcí, které se mu ve spojení se SuperCrooo vybavila, bylo, že „SuperCrooo žádali“ o přibalení CD k jejich časáku. Kwé se o této „zbabělosti a totálním pokrytectví“ SuperCrooo rozhodl informovat širokou veřejnost článkem SuperCrooo posledních dnů? Pokrytectví a zbabělost!

Pro Kwého to byl ovšem počin značně nešťastný. Jednak proto, že si od Affra vyžádal obchodní email od Adama „Joshe Jr“ Svejkovského (zdánlivě záludné a podlé, fakticky 1:1 – viz Joshův exkix s datem cca rok zpět, kdy se Joshovi shodou okolností podařila vyrobit podobná neúmyslná bota), ale především proto, že na základě tohoto emailu chtěl dokázat, jak jsou SuperCrooo „pokrytečtí a zbabělí“, což se mu vzhledem k níže zmíněným faktům ne zcela zdařilo.
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
666
12. 10. 2005 | 12:12:32
+0 | -0
2LADA -BACHA MAS KOSTLIVCE VE SKRINI :)
lada
08. 10. 2005 | 20:34:06
+0 | -0
Nojo,kokoti supercroo.. co jineho od nich cekat, nez tyhle sracky
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika