Mejdan na parníku Odra již tento čtvrtek

Mejdan na parníku Odra již tento čtvrtek

19. 07. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Sheexy Boat před dvěma lety odstartoval pravidelný večer Sheexy House v Chapeau Rouge, jehož residenti jsou djs Tazz& Bo.Dan. Každý takový parník uzavírá další rok jeho existence a je gestem odměny za dlouhodobou přízeň.
Každý večer nesoucí název Sheexy je charakterizován zábavnou atmosférou, a jinak tomu nebude ani na parníku.

Pro letošní plavbu si rezidenti přizvali ostříleného kapitána pražských vod, který společně s Bo.Danem krotí Legendární Vlny na Bukanýru, a zároveň rezidenta klubovky ZEN v pražském Roxy. Ano, řeč je o jednom z našich nejúspěšnějších producentů, kterým je Roman Rai. Dále kapitánskou posádku djs doplní Ondrej K a kapitán všech kapitánů dj Zissou.

Parník vyplouvá ve čtvrtek 23.7.2009 v 19:00 z náplavky u Palackého nábřeží, pro včasný nástup se však dostavte o 20 min dříve. Parník je mezi ostatními nepřehlédnutelný díky malbám zvířátek ze ZOO a svým jménem Odra. S parníkem nejprve probrouzdáme krásy naší Prahy a poté se vydáme na cestu do Vraného a zpět.

V 23:30 bude na stejném místě zastávka s možností vystoupení těch, co už nebudou moci dál, a poté se bude pokračovat až do 1 hodiny ranní. Vstupenka stojí 150,- Kč a jejich předprodej trvá do 22.7. na horním baru klubu Chapeau Rouge. Na místě před vyplutím se budou doprodávat zbylé vstupenky. Pokud si chce někdo ověřit jejich dostupnost, nechť napíše SMS na 608964931. Pro komfort všech návštěvníků je kapacita parníku omezena na 150 lidí, a s lístky tedy platí pravidlo, kdo dřív příjde, ten dřív bere :)

Dodal: Jan Kolář
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHEEXY BOAT

Čtvrtek 23. 7. 2009
Vstup: 150 Kč
Vystupují:
Tazz a Bo.dan, Roman Rai
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika