JZD Promotion Tour 2009

JZD Promotion Tour 2009

18. 08. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po narozeninové oslavě konané v únoru s Marko Nastičem si pro Vás JZD promotion připravila opět zajímavou akci na velice netradičním místě mezi kopci na Valašsku. Akce ze série párties s názvem JZD promotion tour, se bude konat pod širým nebem na koupaliště ve Valašské Senici a můžete se zde setkat se všemi djs a lidmi co se točí okolo JZD promotion.
Mezi největší lákadla bude patřit Rusty Fox, který se nám vrací z Anglie a uslyšíme ho po opravdu dlouhé době. S jistotou však mohu říci, že určitě nic ze svého djského umění nezapomněl. Rusty Fox si střihne společný set s dj PapiOilem. Také velice oblíbený elektrikář Ian Fuzzy se představí v dj setu a opráší své staré ale i nové desky. Takovou třešničkou na pomyslném dortu, bude poprvé na Valašsku a poprvé na živo, koncert live actů ze stáje JZD promotion a to Crazyhorse Live + Mc Teab a Vitecone Live Act ve speciálním vystoupení připravovaném pro tuto jedinečnou show. Poprvé budete mít možnost slyšel také minimal - deep housového dj Seegenga ze Vsetína a mnoho dalších djs. Celkem je pro Vás připraveno 10 hodin hudby a uslyšíte celkem 13 djs a live projektů. Djs budou hrát ve velice zajímavém složení, tak aby každý mohl předvést to nej ze svého umění a partypeople si přišli na své.

Připraven bude pestrý bar, čepované pivo a také grilované speciality. Ani nepříznivé počasí nás o tuto akci nepřipraví, cela taneční stage bude zastřešena stanem o velikosti 6 x 12 m, vybavena zvukovým aparátem o síle 4kW od firmy JBL a světelným parkem.
Důležitá informace na konec. Areál má omezenou kapacitu, tak všem návštěvníkům doporučujeme přijít co nejdříve. Může se stát, že pokud se areál naplní, nebudete již vpuštěni dovnitř. Cena lístků na místě bude 60,-Kč.

Line up:

17:00 - Styrax
18:00 - Seegeng
19:00 - Nelud vs Johny F.
20:15 - Crazyhorse LIVE feat MC Teab
21:00 - Vitecone LIVE ACT
21:30 - Ian Fuzzy
22:30 - Rusty Fox vs PapiOIL
00:00 - Martini vs Juris
01:30 - X-Basse vs Siki
03:00 - END

Dodal: JZDpromotion
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika