Groove Armada s novým albem v Praze

Groove Armada s novým albem v Praze

24. 08. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pánové Andy Cato a Tom Findlay si přivezou 3.9. na vystoupení do klubu SaSaZu nejen kompletní kapelu a slavné hity, ale také spoustu novinek spojené s novým albem Black Light. Máme pro vás soutěž o 2 CD Best Of!
Pražský koncert navíc proběhne jen dva dny před monstrózní podívanou na Orange Warsaw Festivalu pro 70 000 lidí u našich sousedů. V jejich kalendáři zatím najdeme pro tento rok pouze tři potvrzená LIVE vystoupení (Praha, Varšava, Manchester). Black Light má tak své opodstatněné místo v názvu jejich tour. Šest z deseti nových skladeb už mohlo slyšet 32 000 návštěvníku na festivalu LoveBox v Londýně, kde proběhla premiéra. Vydání alba se však trochu posunulo. Téměř jeho hotová verze doznala na poslední chvíli ještě několik změn. Některé drobné úpravy, ke kterým Tom a Andy došli při zkoušení na Lovebox, byly natolik geniální, že část skladeb nakonec ještě předělali. Podstatná změna byla i v tom, že se rozhodli 4 - 5 skladeb nahrát ve studiu koncertním způsobem a dodat jim tak nový zvuk.
Album Black Light odkazuje na kořeny jejich tvorby. Tom i Andy sami říkají, že po dvanácti letech se vrací k hudebně temnější stránce. Na albu budou navíc ke slyšení i nové vokály, o které se postarali např. Nick Littlemore z australské dvojice Empire of the sun, Saint Saviour a Bryan Ferry z Roxy Music, který poprvé během své téměř třicetileté kariéře svolil ke spolupráci s jinými umělci.

Do Prahy si Groove Armada přiveze i novou speciální vizuální show s odkazem na nové album. Vstupenky na koncert je možné zakoupit v předprodejích sítě Ticketpro za 990czk a za 1500czk pro vstup do VIP galerie (obojí včetně poplatku předprodeje).

Soutěž o 2 CD Best Of


Dodal: Petr Tajčman, PinkDot
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: GROOVE ARMADA

Čtvrtek 3. 9. 2009
Vstup: Předprodej 990 Kč, VIP za 1500 Kč
Vystupují:
Groove Armada (live)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Soutěž s Groove Armadou
2x CD Groove Armada Best Of
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika